Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
carmenefr spune:
In seara asta am zis sa dam o fuga pana la soacra-mea sa-i lasam ceva.E, de n-a plans Teodora
(de fapt tipa si-i curgeau lacrimi)...ca n-am mai iesit cu ea din masina...
Acasa cand am coborat, a ragait fata de 3ori, si si-a revenit, de a putut manca. Acum face exercitii , incearca sa se intoarca pe burta.
Dar cere si ajutor.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
elpower spune:
Mihael@ uite www.terapeut.ro/commerce/spirulina-500mg-comprimate-p-783.html" target="_blank">aici despre spirulina. Eu iau de mai mult de o luna, cred, dar nu iau decat 4 capsule, nu cum zice acolo.
Ras in hohote Thea mea rade de ceva timp in hohote. Prima oara a ras cand am gadilat-o, acum rade si cand o papa mama peste tot si cand fac "ham, ham" si ma apropii de ea sa o pap. In schimb n-are niciun gand sa se intoarca de niciun fel, desi la gimnastica de intoarcere se hlizeste cu gura pana la urechi. Eu o intorceam tragand-o de manuta un pic si impingand-o de spate, dar acum, ca am vazut la Raresu' care e , de fapt, tehnica
, o sa incerc sa o intorc asa. Ma miram eu de ce isi tot ridica piciorusele pana la cap... Si eu care credeam ca e uda si d-aia face asa. Le mai si tranteste inapoi de zici ca rupe patul si eu ziceam ca e nervoasa ca n-o schimb. Dar poate ca se pregateste sa se intoarca, cine stie?
Tinut cap drept - ai vostri, la trei luni, isi tin bine capul? Thea inca nu il tine bine. O mai sprijin. Il intoarce in toate partile cand o tin in brate, il sustine putin, dsr ii cade pe spate. Mai revine ea singurica, dar de cele mai multe ori o ajut eu cu un deget pe ceafa. Nu o pot lua doar de subtiori ca-i cade capul pe spate. Si nici daca o ridic de manute nu il tine aliniat cu corpul, ci tot pe spate. Oare sa-mi fac de-acum probleme in legatura cu asta sau e devreme?
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
Am uitat!
De ridicat spatar la carut am incercat cand mi s-a parut tare curioasa. Dar am vazut ca sta chinuita asa si n-am mai ridicat-o. Poate mai incerc pe la 4 luni.
Sa stiti ca i-am stors un picut de piersica in gurita si pare ca i-a placut. Oi fi facut rau? Cateva picaturi doar.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
arissa spune:
Ela, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Mai are timp sa exerseze. Pe Maya de cand a implinit trei luni o ridic de subtiori si isi tine capul, dar ea din prima luna ne demonstra ca are forta in gatisor. Nu toti copiii au acelasi ritm de dezvoltare.
Apropo de tehnica de intoarcere, gaza mea are alt stil: se arcuieste tare de spate apoi impinge de picioare pana ajunge pe o parte si apoi pe burta. Acum la culcare a aplicat aceeasi tactica sa se intoarca pe o parte.
Somn usor, fetele!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
paxela spune:
am uitat sa si postez
am mai pus o albinuta in filmulet, miriam rianna de anamaria
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
stefaniya spune:
Riloasa - pana acum 3 saptamani si eu l-am alaptat cu lapte doar de la san si facea kk foarte moale.O data mi s-a parut chiar apa si am sunat la spital si mi-au zis ca daca are ceva ca niste granule e ok,moale dar cu ceva,nu stiu cum sa le numesc.De cand am inceput cu lapte praf face destul de gros si la cateva zile si se chinuie de numa numa,
Eu nu cred sa fie vreo problema la tine.Ca nu a luat in greutate iar e ok,din cate am citit aici cam toti bebeii au luat putin in greutate in perioada asta,si caldura...
Eu tot o tin pe-a mea (mai ziceati voi de pasarici) uneori doctorii vor sa para ca ei chiar isi fac datoria si merita toti banii impinsi in buzunar de catre lume.
Ela - Carl are doar 2luni jumate si isi tine capul.Il ridic de subtiori si e ok dar cand oboseste incepe sa se clatine,dar cu totul,adica capul tot sus il tine ![]()
In schimb nu vrea de nici o culoare sa se intoarca de pe spate pe burta sau invers.A facut-o o data dar pus pe o parte de catre mine si aia a fost tot.Nu ma grabesc,are tot timpul...
Ioanaradu- nu stiu daca exista diferenta intre cei de acolo sau cei de aici dar eu ma impac bine cu ei dupa ce am testat o groaza.Nu-l strang la piciorus,nu-l irita si nu iese kk afara cum am mai patit-o,se manjea pana la gat.![]()
Mihael@ - nici mie nu mi-a recomandat asistenta sa-l tin in carut ridicat.In scaunelul de acasa il tin cate 20min dupa care il pun intins in pat.Eu am londou si ocupa mult loc in masina si mi-ar fi convenit sa pot folosi carutul celalalt ca se strange si il bag in portbagaj.Mi-a zis ca pana pe la 9 luni sa nu-l folosesc,asa ca l-am dus la boxa,mai are de asteptat.
Dar daca esti afara eu cred ca pt 30 min ii poti ridica una sau doua trepte ca sa priveasca dupa care muti la loc.Asta in caz ca e usor de reglat,al meu se regleaza foarte usor.
Azi m-am chinuit o groaza sa-i rup unghiile si nu puteam,imi era teama sa trag prea tare ca sa nu i le rup prea adanc,asa ca am luat forfecuta.Oricum trebuia sa incep cu ea,mai ales ca scrie ca de la 0 luni poate fi folosita.Nu a comentat deloc,chiar se uita mirat ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
riloasa spune:
ROXANICI, il spal cu gel spumant cu lapte de ovaz, pentru pielea iritata de la A-derma si il dau pe corp cu crema tot de la A-derma, Exomega.
Va rog mult sa imi spuneti daca kk la bebeii vostri miroase a acru, la cei alaptati.
Spuneti-mi si mie daca vreao una dintre voi da vigantol tablete la bebelusi. Mie pediatra mi-a zis ca sunt mai bune decat picaturile, dar mie nu imi vine a crede.
Spuneti-mi va rog mult cum sa pun poze ca nu stie nici sotul.
Mihaita 31 Martie
stefaniya spune:
Fetele,unde e filmuletul,fac eu ce fac si nimik nu gasesc 
anaalina spune:
Dragelor e ingrozitor au venit RUSIIsi ma doare capul
, burta , degetele , chiar si unghiile. Bebe papa late praf si se pare ca la mine a secat laptaria. Sa mai iau vreo pastiluta ca sa fiu sigura ca nu mai ramane ceva laptic? Oricum functionala mai era doar o titi din una nu mai curgea nimic.
roxanici spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Fetele,unde e filmuletul,fac eu ce fac si nimik nu gasesc
pe prima pagina, linkul cu stupul animat....daca la el te refereai
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)