Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Aterizam si noi, dupa ploaie...La noi acum ploua cu galeata, asa aer curat si racoros a venit...ma gandesc si la voi

Ras in hohote,cand e treaza nu rade in hohote.Dar radeee non stop aproape.Daca sunt cu ea si rad eu la ea(dar am surprins-o ca rade si ea la mine, desi eu nu rad), pai cred ca ne dor falcile.Cea mai haioasa faza a fost acum vreo 2sapt, cand Teodora mea radea in hohote...in somn.Da' stiti cum? Ca un om mare, care se si zdruncina de atata hohotit

Roxana, e ff dragut Rares.I-am obs. tehnica de intoarcere.S-o pun si pe Teo sa priveasca? Desi e mai mare ca Rares...Acu' ma gandesc ca o fi si fundul maaaare cu 2 pampersi), poate d-asta...

Mamicilor de vreti sa tundeti copiii, ce tundeti sa ne dati noua, sa completam.Ca in afara de o zona la ceafa, care are vreo 2degete lungime, in rest suntem cam cheliute...La botez, cand i-a taiat preotul din frunte, cred ca doar a mimat, ca n-avea ce sa taie...

Voi va jucati cu bebelusii la oglinda? Ca fata mea e fascinata , se toot analizeaza si rade...la mine, poate si la bebelusul din oglinda...

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Si noi folosim tot pampers nr.3 da nu sunt prea multumita pt ca atunci cand face kk mai mult se murdareste tot spatele. Nu de putine ori m-a murdarit si pe mine, am incercat si alte tipuri da erau si mai groaznice si am revenit la pampers.
Ras in hohote e prezent, la inceput era in somn acum si cand e treaz si ma prostesc in fata lui. In schimb noi nu ne intoarcem de pe spate pe burtica sau invers, nici nu ii place sa stea prea mult pe burtica pe pat doar pe burtica lui mama.
Eu nu il tund pe Vlad desi e destul de paros, pana la 1 an nu vreau sa-l tund. Am plecat la plimbare ca se lasa seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ARISSA pt maya....e o scumpa si o dylce ce fain doarme mititica de ea....

Rade in hohote de vreo saptamna cand e treaza si bine dispusa si cand ma maimutaresc eu in fatat ei...sau daca a sta sg in cam si ma vede in usa si ma aude incepe spectacolul...ne topim de dragul ei...am vrut sa o filmez dar cand vecde aparatul e captivata de el si se opreste...incerc sa o surprind sa nu-l vada....

A inceput si ea sa prinda jucariile daca i le dau...nu intincde mana dupa ele dar daca i le apriprii de mana deschide palma si prinde cu degetetlele.

de cand cu sucul de morcovi face si ea kk in fiec zi , inainte facea la 2-3 zile.....

Acuma maraie sa se intoarca de pe spate pe burta dar nu prea ii reuseste.....
In schimb daca sta in leagan sau sprijinita pe pernitza inclinata isi ridica gatul si capul de parca ar vrea sa se ridice de tot....

nici de iunita numai stim nimik.........

cam atat ma duc sa o ajut la intoarceri......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

LA MULTI ANI KMI!! SI BEBEILOR
Riloasa si Amalia face kk asa mai moale, si are in el cum zici tu, ca albusul de ou, eu ziceam ca sunt ca mucisorii aia lichizi, dar doctorul a zis ca e ceva normal, si am citit si eu ca bb pot avea colici sau pot avea probleme de genul kk cu mucisori. Noi suntem la ultima categorie.

Sa ma laud si eu... azinoapte mi-a dormit si mie copilul de la 11.30 la 6.30. S-a trezit, a mancat un pic si a mai dormit 2 ore. Cad m-am dus la ea in camera, ii ziceam 'multumesc mami ca ai dormit si nu ne-ai mai trezit' si ea radea la mine de numai.
Amalia nu se intoarce nici pe burta nici invers daca o pun pe burta. Sta 5 minute pe burta si se enerveaza si incepe sa planga. In schimb daca o tin ridicata in brate, sau in marsupiu intoarce capul in toate partile sa vada ea tot.
Inca ne chinuim cu iritatia. Am fost la medic, si el ne-a zis ca e de la caldura, dar eu nu cred. Am comandat si eu Trixeara de la Avene. Sper sa fie de folos. Am zis ca o sa-i fac o poza sa vedeti si voi cum arata, poate v-ati confruntat si voi cu asa ceva. Nu pare sa o manance, dar arata tare urat.
Uitati aici:
http://s38.photobucket.com/albums/e107/ibianca2003/?action=view¤t=IMG_7220.jpg
Si sunt aspre la atingere si cand nu le dau cu crema se vede cum se jupeste pielea. La inceput au fost doar cat varful degetului, dar in timp se intind.

CAm atat, va las poate mergem si noi la aer...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Voi va jucati cu bebelusii la oglinda? Ca fata mea e fascinata , se toot analizeaza si rade...la mine, poate si la bebelusul din oglinda...

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Eu mai stau cu el in fata oglinzii...se uita cand la mine cand la el.
Cred ca nu stie saracutu ca ala mic EL este.
Tare-s curioasa ce-o fi in gandul lui!

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Arissa, pupam si noi pe Maya care parca a adormit la jumatea drumului, nici pe spate nu e, nici pe o parte.

Riloasa, cu ce va tratati ptr dermatita?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Si in fata oglinzii stam si noi si tot ca si David face, se uita cand la mine, cand la el cu mare interes.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Salutare, fetelor
mai intru si eu din an in Pasti, am vreut sa va spun atatea da' pana sa intru le uit.
Apropos de Alintxa, Dumnezeu sa-i ierte pe Robert si Doamne fereste pe toata lumea.
Se pare ca nu numai eu sunt paranoia,Loradin asa faceam si eu ma gandeam cum ar fi sa moara tata, mama , fetele si plangeam de numa' numa...ce nebunie. Si acum la fel, ma tot gandesc sa nu pateasca ceva copilu' , sotu' ..da' ma abtin repede si ma gandesc la altceva.am vazut un film cu o tipa care-si facea tot felul de scenarii din astea...paranoica!Cred ca avem sechele din copilarie...eu sigur!
Roxanici, fain face Raresu', da' mie mi se pare ca tot cu tine seamana.Am deschis filmul si ...te-am vazut pe tine.Pe bune.
La Multi Ani, Kmi!Sa fii sanatoasa si iubita de aia mica si de ala mare care ti-a facut-o!
Il trimit mesajul ca vad ca nu ma mai lasa copilu' sa scru. Pupe

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Am fost si eu in oras azi, sa-mi caut cate ceva de imbracat ca dupa cele 7 kg in plus nu ma mai incape mai nimic. Bineinteles ca nu mi-am luat nimic , nu am avut bafta la cumparaturi. Am luat in schimb celebra razatoare de sticla, eu habar nu aveam cum arata si dupa ce am vazut am preconizat siruri de transpiratii pana obtii o lingura de suc
A, intre timp Stefi a stat cu taticul ei si i-a facut ditamai kakutza, de a trebuit sa o schimbe de tot. S-au descurcat, ca doar sunt mari....

De privit in oglinda ne privim, dar o singura data a schitat un zambet in coltul gurii, in rest se uita tare mirata.

Bianca, chiar nu m-am confruntat cu astfel de iritatie, dar cred ca e bine sa mergi la un dermatolog.

Ela, tu stii dupa cat timp trebuie pauza la spirulina? Eu am luat 2 cutii si nu stiu daca sa mai iau sau nu.

Voi ati ridicat o treapta la carut? Adica ii tineti mai ridicati cumva? Dr. mi-a zis ca trebuie sa stea pe plan inclinat, adica sa nu se lase cu toata greutatea pe funduletz, dar nu stiu ce sa fac. i-as pune macar o perna sub cap, sa fie mai sus, sa poata admira lumea.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihaita al meu nu ii mai place afara. Ies cu el dimineta pe la 8.30 si stau cam pana la 12. In timpul acesta nu vrea sa doarma, este marait si suge putin. Cam de 3 saptamani se intampla asta. Cum il bag in casa cum doarme cate 3 ore, dupa care suge, iar doarme 3 ore pana se face ora 19 cand mai ies cu el un pic afara. M-am gandit ca nu doarme ca e cald,dar dimineta chiar e racoare. La un moment dat am zis sa nu il mai scot, dar are nevoie de aer. Cel mai tare ma enerveaza ca nu papa bine.A venit pediatra si cand a vazut ca a luat 550 gr a facut o fata de imi venea sa o strang de gat.De aceea v-am intrebat cum e kk la ai voistri, ca iar mi-a dat sa ii fac coprocultura crezand ca de aceea nu ea in greutate cat trebuie.

mihai 31 martie

Mergi la inceput