Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
karla32 spune:
Mihaelaaa nici Luca nu rade in hohote cand e treaz, dar in somn ihaie de nu se poate! Adevarul e ca nici nu prea zambeste cand e treaz! Iar la incruntat din sprinceana, nimeni nu-l intrece. Are cu cine semana. Nici eu si nici sotul nu suntem zambareti. Dimineata il mai apuca rasul la pereti dar peste zi ma maimutaresc in toate felurile si se uita la mine cu o fata care parca ma intreaba: ce-ai mama, nu esti toata de faci asa? Ma gandesc ca poate mai tarziu se mai schimba...Cand aud ca alti bebei rad in hohote si eu imi ridic semne de intrebare!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
elyanne spune:
Suptul degetelor... in mama si copilul scrie ca pana la 1 an nu-i nici o problema...
Apa/ceai ... ai mei beau apa odata pe sapt, o gura
Le dau cand ii apuca sughitul si a trecut destul de la masa, dar nu e ora pt. cealalta masa... Si nu reusesc sa-i conving de fiecare data.
Asa ca nu stiu cum se pot invata sa bea si de-astea...
Roxana super tare Raresu'
Noi nu stim decat invers, de pe burta, pe spate... da' n-avem film...
Vad ca si el are "plete" daor la ceafa ![]()
Io acum incerc Huggies (de-alea cu elastic la spate, nu clasic...) Am testat pampers, libero, happy... toti sunt imesni... Vroiam sa iau Daipers, da' n-am gasit 
Te anunt cand le fac proba... de-abia i-am luat...
Mihaelaaa 
Cred ca te-ai speriat... da' acu', citind m-ai facut sa rad...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
kmi78 spune:
VA MULTUMESC FETELOR PT URARI SUNTETI FOARTE DRAGUTE CA NU M-ATI UITAT , MA BUCUR MULT CITIND MESAJELE VOASTRE!!!
binenteles ca si pentru voi am tiramisu dar va servesc virtual...
scuze ca n-am intrat mai devreme sa va multumesc, dar asa a trecut timpul pana acum; si sa nu uit Timmea mi-a pregatit si ea un cadou: s-a intors pe burta, dupa ce s-a tot chinuit saraca o saptamana intreaga
va pup pe toate!!!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
roxanici spune:
oare ce-o mai fi cu Madybulancea? ca ultima oara tot cu febra era...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
arissa spune:
Puiul meu doarme de azi-dimineata cu pauze mici. O fi molesit-o vremea asta ciudata, ba soare, ba nori, ploaie, tunete si trasnete si iar soare. Mai nou am gasit-o dormind doar asa.
Rasul in hohote-se intampla rar, cand e bine-dispusa si ne strambam si o pupacim peste tot.
Io m-am dus azi si m-am tuns periuta, ca a inceput sa-mi cada parul prin toata casa. Am in casa niste tinctura de lavanda, scrie pe ea ca e impotriva caderii parului asa ca o sa ma dau. Poate amelioreaza situatia. Da' ma asteptam sa-mi cada, ca in sarcina nu pica nici un fir.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
stefaniya spune:
Buna la mamici si bebei
Scutece - eu m-am lasat de pampers,acum folosesc libero si sunt foarte multumita.Si eu aveam probleme ca dadea pe afara cand facea kk si acum de cand cu libero si ii asez scaiul asa cum a zis Diana,sub burtica si am rezolvat problema.Si scutecele pt schimbat sau de pus bebe pe el pe burtica iar ma multumesc.Pun linistita peste paturica si daca face pisu nu o sa treaca prin el.
Plus de asta chilotul de la libero arata frumos,e comic in ei.
Acum doar ce l-am schimbat si era plin.De cand ii dau picaturile incepe sa se regleze cu kk dar nu stiu cum e la voi dar de cand face la cateva zile si am inceput si cu lapte praf,mirooooooaaaaaseeee
Bun mai e acel cos de gunoi ca nu trebuie sa duc gunoiul dupa fiecare schimbat.
Tetine Avent- si eu folosesc cu 2 gauri si vad ca ii sunt de ajuns.
Lauramar - eu ii dau 5 picaturi de vitamina D zilnic pana la 1an.Direct in gurita,nu folosesc lingurita.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
karla32 spune:
In seara asta ma duc sa ma mai tund si sa ma vopsesc.M-as face spre blond, dar nu am curaj! Si mie imi cade parul ceva de groaza...Dar e si foaaaaaaaaaarte lung.
arissa, e atat de dulce Maya!!!!!!!!! M-am topit...
de la mine pe copanele!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
riloasa spune:
Fetele care alapteaza, spuneti-mi si mie cum este kk la bebelusii vostri? Azi a venit pediatra si a zis ca e cam moale si cam gelatinos ca nu ar trebui sa fie asa. Este mai moale ca albusul de ou. Este normal sa fie asa? La voi cum este? Si face cam dupa fiecare masa. Inca are dermatita atopica. Si dermatita trece destul de greu. Mai are vreun bebelus? Este groaznic sa iti moara cineva. Mie mi-a murit tata cand eram insarcinata in 7 luni si jumatate.Si-a dorit din suflet sa vada baiatul ca tot neamul nostru numai fete suntem. Noi trei surori si 2 nepotele, eu eram ultima care faceam baiat. Nu a apucat sa il vada si sufar foarte mult pe chestia asta. Credeam ca daca nasc si o sa am beblusul suferinta nu o sa mai fie asa mare, dar nu este asa pentru ca imi este foarte dor de el si sufar si mai mult. Am zis ca o sa nasc un copil trist si plangacios ca am stat cu tata numai prin spitale, dar nu este asa pentru ca este cel mai bun copilas si nu plange, este vesel si cuminte. O sa va pun poze cand vine sotul ca eu nu ma pricep. Sa vedeti ce baietel am!
ioanaradu spune:
deci nici matei nu se intoarce in nici un fel ... cel mult pe o parte. in ultima vreme asa ii place sa doarma si inainte sa adoarma isi duce mainile la cap. asa statea el in burtica. o sa fac o poza, dar aseara eram prea obosita si m-am bucurat ca a adormit, nu mi-a mai fost aminte de poza.
scutece ... am incercat si noi de toate ... pampers - o mare opareala si acum mai am un pachet cu doar 3 pampersi lipsa ... libero ... stefaniya, poate acolo la voi sunt altfel, ca ce-am luat eu - alta opareala ... huggies - mi se pare ca au ata de pe margine cam tare si ii lasa semne pe copanele. noi ne impacam cu happy. sunt ele putin mai grosolane dar se simte fundul copilului bine in ele. n-am incercat daipers si seni, dar parca nu-mi mai vine sa iau pachete intregi, ca raman cu ele, poate gasesc la bucata.
elyanne eu ii mai dau lui matei putina lamaie cand sughita, ca uneori nu vrea nici apa nici ceai si i se zguduie plamanii de sughit.
mai are cineva alta metoda?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
arissa spune:
Saru'mana karla, pupam si noi pe Luca.
riloasa, si la noi kk este tot asa, moale si gelatinos. Dar nu mi-am facut griji...de unde sa iasa mai tare? Dr mea a zis ca e normal, cata vreme alaptez exclusiv. Condoleante pentru tatal tau...ce ghinion! Nici eu nu mai am tata si stiu.
Vad ca a stat ploaia, ma carabanesc la plimbare imediat ce se trezeste puiul.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici