Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

si...inca: voi cum ati rezolvat cu kk la bebei? ca mandra mea face doar cu un sfert de supozitor cu glicerina. altfel nu vrea, nici cu termometru, nici cu nimic... nu am ce sa-i dau asa mica... ceai bea, e nebuna dupa baby drink, dar altceva nu am ce sa-i fac... help!...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/559675863CzFdUF

noi suntem destepte la poze?...oare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Tocmai am sunat-o pe dr sa-i amintesc de vaccin, si i-am zis ca a luat f putin in greutate dupa vacc, a zis ca nu are legatura cu asta si ca ar fi bine sa merg la control, sa-i cumpar un sirop VISOL plus Calciu , care contine fier parca, a zis si ea ca pana l asase luni nu se prea da fier dar daca a luat asa de putin in greutate....
i-am zis ca o sa incep cu sucuri la patru luni si a zis ca mai bine la cinci ca oricum alea nu-o sa -i dea pofta de mancare....
m-a zapacit in concluzie, fac si eu ca Loradin...

si vigantolul tot 2 pic sa-i dau, eu ii redusesem la una; dati careva VISOL???

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

nu stiu nimic de visol... dar de ce i-ai redus vigantolul? si eu tot 2 pic ii dau... mi-a spus dr ca Antonia are fontanela mica si m-a intrebat daca am luat calciu in sarcina...iaca intrebare..sigur ca am luat! si a zis ca o sa vada ea daca micsoram doza de vigantol. am sa mai intreb de visol pe la lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Laina ..am reusit amandoua cu....pozele...mi-a placut mai ales patutul in care sta...ingenioasa chestie....sa traiti mult si bine

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Anamana, greu ia in greutate , luna asta doar 380 gr si mai are cateva zile pana la patru luni, de aia si dr era revoltata, iar de lungit, am incercat s-o masor acum vreo sapt si parca tot atat avea adica 61, sau nu mi-a iesit masuratoarea

Roxi, deci Raresu te vede cand se uita in oglinda sau direct la tine cand sunteti in fata oglinzii??? descopera oglinda cand stati in fata ei si isi intoarce capul si se uita la tine , dar nu in oglinda; sper ca m-ai inteles; daca asa face at e perspicace rau;

am mai pus niste poze noi

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Sper sa isi revina baiatul meu...Acum a supt la ambii sani dar adormit fiind. Nu renunt asa usor, asta-i clar dar ma sperie ideea ca il las sa rabde de foame. Oricum tot datorita voua il alptez acum ptr ca am avut o perioada pe la 3-4 saptamani cand imi scazuse productia rau de tot si il cam trecusem pe lapte praf (ptr.Tzuna-ii dau Humana 1 si acum cand plec de acasa ptr mai mult timp si a fost si este totul in regula). Dar...am revenit in forta si a fost bine. Sper sa reusesc si acum.

De cateva ori mi-am gustat laptele si am ramas tare surprinsa sa constat ca este foarte dulce. Prima data am zis ca e o coincidenta dar nu e asa. Si nici dulciuri nu mananc ca nu imi plac. Nu stiu de ce e dulce, eu stiam ca e mai salciu.

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna, cred ca nu te-am ajutat cu raspunsul meu, dar stii cum e cu mamicile care dau formula...viseaza lapte de mama.
Raresu e pe Humana de la inceput si ii place si mananca, pb cu kk nu au fost decat la inceput cand a trecut pe formula si pana s-a acomodat(a trecut de la 3-4 scaune/zi la 1/2 zile si acu 1/zi).
Deci noi nu am avut pb cu humana.
Ai putea considera si lapticul Topfer, care contine bifidus si am auzit numai lucruri bune despre el. Partea nasoala e ca se gaseste numai in anumite farmacii, Donna parca.

Kmi, parca intelesesem dar acu m-ai bagat in ceata. Raresu se uita numai la figurinele din oglinda. Nu cred ca face legatura intre faptul ca ce vede in oglinda e acelasi lucru cu ce il tine in brate. Nu se uita succesiv in oglinda si apoi la mine sa imi arate ca se intreaba de ce suntem 2 la fel. Deci cred ca momentan vede doar personajele din oglinda, inca nu i-am spus ca suntem noi.

Laina, da ce sistem de atarnare a copilului ati mai nascocit si voi . Sa creasca mare gagalicea mica; e scumpa tare.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuati va rog...

Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Buna fetelor!
Multumesc pt. urari sunteti niste dulcici!
Tzuna nu te mai prosti si lasa laptele praf...normal ca a scazut in grutate daca face multe scaune apoase pe zi. da-i un pic de ceiut de menta sau un varf de calciu carbonic in ceiut. Dca se spurca la biberon nu mai papa titi.
Karla32 si a mae amananca ma putin ziua..de la caldura dar important e ca ia in greutate..lasati fetelor prostiile cu laptele praf daca aveti titi....e usor cu laptele la purtator si mai sanatos si mai igienic....nu mai spun mai ieftin.
Pt. intepatuta de dupa vaccin se pune lamaie rece o felie dar nu aplica direct pe piele.
Nici Eliana mea nu se impaca cu Pampers...a facut o iritatie urata de la ei...Happy sunt f. buni sau Huggies care mi se par cei mai buni
Pt. eritem fesier fetelor sa dati cu crema Nivea pt. copii special pt. popou..are oxid de zinc si zvanta f. bine.Elianei i-a trecut in 2 zile.
Cred ca v-am mai intrebat dar intreb iar...ai vostri se trezesc noaptea sa manance? Eli a mea se trezeste si cu ceai nu tine
Pupici
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput