Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by riloasa

Fetele care alapteaza, spuneti-mi si mie cum este kk la bebelusii vostri? Azi a venit pediatra si a zis ca e cam moale si cam gelatinos ca nu ar trebui sa fie asa. Este mai moale ca albusul de ou. Este normal sa fie asa? La voi cum este? Si face cam dupa fiecare masa. Inca are dermatita atopica. Si dermatita trece destul de greu. Mai are vreun bebelus? Este groaznic sa iti moara cineva. Mie mi-a murit tata cand eram insarcinata in 7 luni si jumatate.Si-a dorit din suflet sa vada baiatul ca tot neamul nostru numai fete suntem. Noi trei surori si 2 nepotele, eu eram ultima care faceam baiat. Nu a apucat sa il vada si sufar foarte mult pe chestia asta. Credeam ca daca nasc si o sa am beblusul suferinta nu o sa mai fie asa mare, dar nu este asa pentru ca imi este foarte dor de el si sufar si mai mult. Am zis ca o sa nasc un copil trist si plangacios ca am stat cu tata numai prin spitale, dar nu este asa pentru ca este cel mai bun copilas si nu plange, este vesel si cuminte. O sa va pun poze cand vine sotul ca eu nu ma pricep. Sa vedeti ce baietel am!

Riloasa si Lucas face kk moale moale. Doctorul a zis ca e ok, atata timp cat nu face mai des de trei ore, adica fiecare masa si nu se deshidrateaza.Vezi sa nu aiba buzele uscate.Lucas a asa de vreo luna si vad ca nu se schimba nimic.
Cu tata...te inteleg perfect noi suntem 4 fete si o nepotica...Lucas a tot asa primul baiat din clan si...nu are nici un bunic, amandoi s-au dus.Am zis ca tre sa-i cautam unul de imprumut, saracu'. Ce sa-i faci , asta-i viatza.Ce e frumos ca io eram baiatzoiu' lu tata si am facut baiat:-)

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KMI -eu ii dau VISOL cu calciu dar nu are fier sau cel putin asa am citi eu. Nu ma pot duce acum sa aduc sticluta ca doarme Maria si ar tb sa fac mult zgomot. Oricum cred ca-i rau la gust ca nu-i place deloc plus ca e plin de E-uri si ma enerveaza. dar cum nu a luat decat 20g / sapt ii dau o vreme si mai vedem.

ROXANICI - nu i-as da deloc lapte praf daca s-ar putea. Pana una alta azi i-am pus o lingurita de fulgi de oirez in lapticul de dimineata si la- baut pe tot (110 ml). Sa vedem ce va mai fi.

PAULA- iti multumesc si tie pentru grija. Ceai de menta ii dau zilnic 50-70 ml si tot nimic. sa vedem de la fulgii de orez daca va fi mai bine, iar despre biberon... Oricum de o luna si ceva nu mai vrea deloc la san, tipa si nu o pot face nici sa stea un minut deci eu poricum ii dau laptele meu din sticluta. Ideea e sa-i fie bine si sa ia totusi macar putin in greutate. cat despre usurinta de a alapta si a avea laptic proaspat si bun tot timpul... stiu cum e de pe vremea cand mai vroia la san. Acum e un adevarat stres: scoate laptele, pune-l la frigider, incalzeste, sterilizeaza totul, vezi cand pleci de acasa, cum pleci, cat timp e bun laptele, daca il iau rece unde-l incalzesc....Era super cand vroia direct de la san. Acum... mai raman anticorpii si economia (dar banii ii dau pe pompe ca se strica repede si nu pot scoate decat cu un singur fel).

Revin ca plange.

Maria 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna albinutelor,

Acum am si eu putin timp iber si mai citesc si eu ce a-ti mai scris.

LAINA-in legatura cu constipatia,si noi am avut probleme insa am gasit o solutie,ceaiul de musetel care este usor laxativ.Ai bgrija ca are gust rau,noi nu am vrut sa il bem asa ca eu ii fac ceai de mesetel amestecat cu ceai de anason si pt ca tot mai are gust de mesetel si il varsam mai adaug si baby drink-insa mai putine pliculete,doar cat sa aiba gust dulceag.

Am si eu o intrebare ,este indicat sa mergi la mare cu bebelusul daca are 4 luni,adica implinim 4 luni marti.

mami Briannei Elisabeta(4 martie)

Mergi la inceput