Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Karra si IoanaRadu ati inceput deci cu sucurile si nu cu cerealele??? eu nu stiu cum sa fac

azi am fost la piscina cu Timeea , fost atat de cuminte... nu i-am

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

eu la indicatiile pediatrului am incep cu suculet....ca docora mea a zis sa-i dau vitamine pikovit sa-i facem pofta de mancare si la biata fata nici nu-i placea si am citit prospectul si am vaz si ceva E-uri si o gramada de coloranti...asa ca atunci cand am fost l un alt peiatru primul lucru a intreb daca bem suculet si aam zis ca nu si a zis ca se poate de la 2 luni......si cereale de la 4 luni incepem...usosr cu cereale cu fructe sau doar simple...din alea simple o sa-i pun si seara in bibe sa-i fie masa mai satioasa.....azi i-am luat si tetine pt masa semisolida si asteptam inca 2 sapt sa dam cereale....

Criss nu sta in fund sta pe spate pe o perna ce i-am luat din aia mare in forma de U si sta inclinata...dar cat mai lasata....sucu i-l au cu linguritza si incet am obs ca deschide guritza cand simte lingura.....cand o sa-i dau mai mult poate i-l pun in bibe dar as vrea sa se invete si cu lingura pt cereale si piureuri mai incolo.....

Eliana cum se simte Elena? sa speram ca nu sunt probleme.....

Val fiecare mama e buna in felul ei si eu as fi vrut sa o mai alaptez dar daca mi-a scazut productia.....ce sa fac asa facea si a mea....nu se satura si incet incet tot cu completare am ajun sla 3 luni si gata nuami papam titzi decat in joaca.....cand ne alintam......asta e mai dau ac teodata lacrimi la soricei cand o vad cum se alinta cu tzitzica dar asta e mergem mai departe......

eu deja de intrebarile celor din parc m-am saturat exact cum zicea roxanici stau intr-un colt mai retras ca nu am chef sa ma iau cu nimeni in gura ca nu ma pot abitine si daca ma calca pe coada dau cu gura .Fiecare mama face cum crede ca e mai bine pt puiul ei...si nici una nu e mai putzin sau mai mult mama doar prin faptul ca alapteaza sau nu....parerea mea....

cam atat am mai vrut sa zc ceva dar ma i-a somnul...asa ca va si o noapte cat mai racoroas si linistita

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ioanaradu va invitam la plimbare prin parcul carol....cred ca ajungem si maine pe acolo...noi intram pe la intrarea principala cea cu farfuria arteziana..si ne oprim imediat in dreapta la locul de joaca unde este umbra toata ziua...daca te hotaresti putem stabili o ora in functie de programul puilor . va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ioanaradu si inca ceva...locatie rahova...unde mai exact. eu stau rahova colt cu malcoci si mai merg si pruin sebastian dar de cand cu caldurile astea...mai rar acolo ca nu are umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Krissy am trecut cu bine... si asa e... maine la pediatru, sa ma linisteasca... Ea e bine acum, daca am inceput sa-i dau antibiotic... dar vreau sa fiu convinsa ca e vorba doar de rosu in gat...
Tare urata "buba" de la accident... of... bine ca s-a terminat cu bine...
Mi-e mie tare urat cand plec din Bucuresti ... tot timpul ma gandesc sa nu patim ceva pe drum, mai ales copiii... Cu toate ca al meu sot conduce f. bine si are experienta o gramada... se poate intampla din vina altora... mai ales cand mergem spre Urziceni mi-e groaza de drumul ala... parca ar fi blestemat... atatea accidente, atatea cruci pe marginea drumului...

anamana se intampla sa se vada mai devreme dintisorii prin gingie, asta nu inseamna ca aia vor fi primii care ies... Si chiar daca ar iesi aia primii, nu-i nimic, mai sunt si exceptii, la unii bebei iesi in alta ordine decat scrie la carte...

ioanaradu mai dai morcov cateva zile... cresti cantitatea cu 2 lingurite in fiecare zi, pana ajungi al 30 ml. (o lingurita = 5 ml) si abia dupa aia bag alt suc. Si poti sa-l amesteci cu primul... nu trebe dat numai simplu... Dar tot asa... incepi cu 2 ling. si maresti cantitatea cu 2 pe zi.
Aaaa... vad ca te-a lamurit .

Roxana mi-a placut partea cu "rautatea". Poate o sa o zici cu voce tare si asa te racoresti si tu...
Vezi ce bine a crescut Raresu'... si tu iti faceai griji la inceput

Mihaelaaa trebe frecat cu copresa sterila infasurata pe deget si bagata in glicerina cu nistatin... acu' nu stiu cum e la voi, dar aici te duci la farmacie si ti-o prepara...

kmi suuuuper ... la piscina ... vreau si io

si acu' chiar fug la nani... am mai stat un pic, pt. ca mi s-a stricat sterilizatoru' azi de dim. (idiotii de la electrica... de ce or intrerupe mereu curentu nu stiu...) si pana il repara tati sau luam altul, facem supa de biberoane... si am asteptat sa fie gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata la mamici!
ASTAZI FACEM 4 LUNI! DORESC SI EU TUTUROR MAMICILOR CARE SI-AU SERBAT ZIUA LA BEBEI UN SINCER lA MULTI ANI!
Mai fetelor dar am avut ceva de citit nu gluma! M-am amuzat copios!

Nici nu stiu cu ce sa incep! Ba da mi-am amintit!

Draga mea Val- in primul rand multumesc pentru raspunsul cu AC! Nu l-am montat inca! Abia la sfarsitul saptamanii vine.Ne da mama soacra diferenta de 3 milioane ca sa-l punem in hol.Te anunt cum este cand va veni! In al doilea rand vreau sa te rog ceva.Subiectul culpabilizarii in ceea ce priveste alaptatul.Nu ai nici un motiv sa te indoiesti ca nu ai fi o mama minunata.Eu ii dau doar san pentru ca am! Altfel i-as fi dat si eu lapte praf!Important este ca puiul tau sa manance si sa ia in greutate.Sa fim seriosi ,nu am crescut toti cu lapte de la mama.Eu te pup si iti doresc ca bebicul tau sa fie sanatos!

Roxanici- stiu ca ai glumit cu pisica! Este o combinatie intre mama comunitara si tata persan.La fel face si a mea cand ma miroase.Da din labute de parca as baga-o in kk.Imi este foarte mila de ea! Cerseste afectiune insa nu ma prea pot apropia de ea.Cred ca e depresiva!II cade parul ceva de speriat.Aspiram in fiecare zi! Cu toate acestea este umbra mea.Trebuie sa recunosc ca o ador!.Cat despre pozele cu Ana ....este adevarat ca e o dulcica insa e ceva de speriat.Noi il numim copilul atomic!Nu sta frate o secunda!Pana sa se invete sa intoarca capul am crezut ca inebunim! O gaseam cu nasul in cearceaf.O noapte intreaga am facut ture la ea.Pana la urma ,epuizata(eu) am adormit!M-am trezit besmetica si am fugit repede la ea.Dormea cu capul intr-o parte! Reusise! Am zis noi "Desteapta noastra" nestiind ce avea sa urmeze.De doua zile face altceva.Se intoarce pe burta si se impinge in genunchi.E argint viu!

Despre plimbarile in parc- probabil ca voi fi acuzata ca sunt subiectiva insa banuiesc ca toate mamele sunt la fel.Am un copil frumos(cu mine nu seamana) si sunt oprita din 3 in 3 metri.La inceput eram tare mandra insa deja sunt o mama stresata.Ca mi-o scuipa sa nu mi-o deoache nu ma deranjeaza dar exact cand adoarme se gasesc sa o ia de piciorus sau sa le explice nepoteilor ca asa au fost si ei! Din momentul in care s-a trezit am terminat-o! Nu mai are stare in carut! Cat despre babutele sfatoase eu le rezolv repede.Ma opresc sa ma sfatuiasca sa ii pun ciorapei.Raspunsul meu vine ca o sageata"D-stra de ce nu aveti ciorapi?""Pai ,eu sunt batrana" le explic apoi ca "Ea este tanara si sta foarte bine cu circulatia"

Tzuna-am citit cu drag mesajul tau.daca tu urmaresti "Tanar si nelinistit" eu am facut fixatie pe "Nora pentru mama" de la kanal d.Urmaresc emisiunea de la inceput dar niciodata linistita.Un ochi la televizor un ochi la mandra!Oricum ma simt mai relaxata.Am urmarit si eu tanar si nelinistit insa la un moment dat m-au pierdut.O sa mi-l povesteasca Ana cand o creste! HI Hi HI !!! Nu te-ai suparat pe mine nu? Dureaza de ceva vreme ! O sa-l prinda si Ana! Pupici micutei tale!

Cat despre sot nu aveti idee de cate ori nu mi-a facut si mie la fel.Si tot de la marsupiu i s-a tras.L-am calmat repede spunandu-i ca o sa-l bag si pe el intr-un sac sa vad daca ii place.

Capitolul nasi-sunt cei mai buni prieteni ai nostri si desi nu sunt bogati dpdv financiar sunt bogati sufleteste.Imi iubesc copilul cu toata fiinta lor si desi nu au multi bani nu exista sa vina si sa nu ii ia cate ceva.La randul ei Ana ii simte si le raspunde de fiecare data cu un mare ranjet care ii topeste! Smechera fata mai are mama!

Despre ochisor-trecuta fiind prin cosmarul asta va sfatuiesc sa nu va duceti la oftalmologie pana la 4 luni.La Ana s-a oprit lacrimatul asa...dintr-o data.Probabil atunci s-a desfundat canalul.Asa ca...

despre colici-am ajuns la concluzia ca orice i-ai da nu ii trece.Singurele metode sunt plimbatul si compresele calde pe burtica (doar amelioreaza).Este ca gripa! Orice ai lua tot 7 zile tine! Asa si la colici.Trebuie sa te pregatesti sufleteste ca va tine 4 luni.Macar sa ai bafta sa se termine mai repede!

Ela-nu o data citind mesajele tale m-am dojenit singura spunandu-mi ea de ce poate si eu nu? Si ea este tot la primul copil! Pentru mine ai fost si ramai un exemplu pozitiv de luat in seama.Desi suntem aceeasi zodie recunosc nu am atata rabdare!

Stiu ca nu am raspuns la toata lumea dar am uitat sa-mi notez si acum nu mai stiu exact.Voi reciti si ma prezint la datorie.

Va pup si va doresc o zi linistita si racoroasa!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Am uitat!

elyanne- ce familie frumoasa ai.Doamne cat te invidiez! Si eu mi-am dorit multi copii dar sotul meu nici nu vrea sa mai auda! Si eu sunt putin speriata de idee insa nu renunt sa ma gandesc.Poate Doamne ,Doamne mi-l va da ...asa pe neasteptate.Esti una dintre cele mai putenice mamici de la noi.Oare ce iti spui tu cand ne auzi cum ne vaitam? Banuiesc ca suna ceva de genul " Daca ele se plang eu ce ar trebui sa fac?" Sa-ti traiasca piticii si sa te bucuri de toti trei .Incercam sa-mi imaginez cum arata ei alianiati in masina.Cred ca atunci cand te intorci si ii privesti , ti se umple sufletul de bucurie. Trebuie sa recunosc ca desi imi ador fata voi tanji mereu dupa un baietel.Poate cine stie reusesc sa-mi conving consoarta.Eu am deja 33 de ani,rh negativ si tare ma mai tem de complicatii.Te pup si iti doresc multa sanatate si putere!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

am promis ca ma intorc unde mai mai pricep

Mihaela- Ana a facut la fel! Sunt niste basicute care se fac datorita suptului si care in timp se sparg singure.Sa nu cumva sa ii tragi de ele ca dor groaznic.Eu nu i-am dat cu nimic si au trecut de la sine.Limbuta si cerul gurii le-a avut mereu incarcate si desi i-am dat cu glicerina aia scarboasa(am gustat-o) nu i-a trecut.Asa ca nu am mai insistat si culmea...i-a trecut de la suc.Mai are un pic in cerul gurii dar sunt sigura ca va diparea.

despre suc-am ajuns la cantitatea de 40 ml pe care o dau cu ligurita caci tetina nu mi-o suporta.Sunt curioasa ce o sa fac cand voi ajunge la 60ml.Ma prinde primavara.Nu vrea si pace! Ma gandeam sa incerc cu o canuta cu tzutzuroi.Fierul mi-l scuipa pe tot.Nu stiu ce-o sa ma fac.Trebuie sa-i dau o luna si jumatate cate 20 de picaturi.La fel ca si sucul am inceput cu cantitate mica.Doctorita m-a sfatuit sa-i pun si apa in suc.Eu nu i-am bagat pana acum Nu stiu ce sa fac.Ei ii place teribil sucul.Nu vreti sa stiti ce ma urla cand se termina.Ar bea un litru.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
Val_ daca eu nu l-am putut alapta pe matei decat 3 saptamani (si alea cu completare) cum ar trebui sa ma simt? asta pt ca tu deja ai ajuns la ultima speta ... bineinteles, ca inevitabila intrebare este: "ii dai san ... DA????". si cand raspund ... NU! mamaaaaaa ... sa vezi fete, fete!!!! repet: DA CE FRATE???? N-AM VRUT EU????? copilul creste, chiar f bine, pana acum n-am avut nici o pb majora cu el si nici de acum in colo sper sa nu avem, Doamne ajuta!

despre ceai eu ii dau lui matei doar baby drink pt ca numai pe asta l-a acceptat, si nu il constipa. am mai incercat cu baby calm - asta se acrea f repede in biberon, ceai de la humana, hipp si parca mai era unul, o sa ma uit. dar ... ii dai mai mult apa, ceai ii dau o data de 2 ori pe zi.

roxanici subscriu ... DIN EGOISM! uite asa!!! NU VREAU EU!!!

kmi78 cel mai bine ar fi sa mergi in farmacie si sa citesti pe cutiile de cereale care sunt pentru 4 luni. sunt destul de multe. eu am incercat sa-i dau lui matei, dar s-a cam constipat, asa ca pe moment am renuntat.
din ce m-am documentat eu:
cerealele se pot da in lapte, se incepe cu 1 lingurita in biberonul de seara, si apoi se creste cate 1 lg pt fiecare luna pe care o are bebe. ex: 3 luni=3 lg, 4 luni=4 lg. se pare ca asta si in functie de preferintele piticilor, ca unii beau lapticul mai gros, altii nu ... deci trebuie adaptat.
sau ... se pun cerealele in piureul de fructe, care se introduce treptat, asa cum a facut mada_rozz.
eu una, dupa experienta cu cerealele de orez in laptic, o sa optez pt ele in fructe. mai vedem ...

alexia3 si pe matei tot o data l-a intepat, adr mi-a zis asistenta ca ii face 2 in 1, sau 3 in 1, nu mai stiu sigur ... ma uit pe carnetel. in mod cert nu era un singur vaccin.
saru'mana ... eu azi bucataresc si recunosc ca am si-o leneeeeee, ca musiu matei statu de la 3 la 5 cu ochii pe pereti si a chirait intr-una. vedem pt maine ... sau zilele urmatoare.
aaa ... si ca sa plec de-acasa, trebuie sa spal masina ... deci e cam complicat, asa ca o sa las pe sotu' sa mearga cu ea la cosmetizat diseara, ca n-am murdarit-o eu!!!!
aaa ... pai acu' iesi la raport ca stai la malcoci????? ca eu intreb pe-aci de cand eram cu matei in burtica. eu stau pana-n semaforu' de la piata ... mai exact, in spatele postei.

elyanne .

deocamdata atat, mai revin!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mult soare in viata ureaza Thea si mami sarbatoritilor de azi!
Pentru 4 lunisoare uram la multi ani Anei de Loradin!
Pentru 3 lunisoare uram la multi ani lui David Matei de LuizaS!
Pentru 2 lunisoare uram la multi ani Mariei Gabriela de Val_!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata stup!
Ce matinale sunteti unele dintre voi!Adrian s-a trezit pe la 5.30, a mincat, a tras o portie de plins (de caldura) si apoi a adormit la loc, doarme si acum desi casa e intoarsa pe dos ca vrem sa punem pasrchet in 2 camere si deabia au venit meseriasii sa il puna. Un motiv in plus sa ma stresez, ca de, trebuie sa recunosc ca si eu trec pin faza cu depresia si simt ca nu mai am rabdare sa fac nimic si nimeni nu ma intelege asa cum mi-as dori.
Mihaelasi Adrian era alb in gurita si pe buze si i-am dat cu glicerina boraxata, nu stiu daca contine nistatin, asa cum spunea cineva.Daca reusesti poti sa-l faci in gurita cel putin dupa fiecare masa si o sa fie mai bine.
Am vrut sa mai scriu ceva ieri dar nu preab mi-a mers netu de la RDS, au tot felu de probleme, la voi cum merge Rds?
Acum am atasat poze in albumul de trei luni sa vedeti ce baietel mare suntem acum.Va pupam si va doresc bb cuminti si mincaciosi!

Mama lui Adrian(10.03.2007)

Mergi la inceput