Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 26
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by mada_rozz
Si noi papam formula si noaptea putin san,si am inceput cu suc de morcovi la 3 luni si acum la 4 luni si un pic ii dau piure de morcov cu mar la masa de ora 10 si lapte dupa.Incet,incet o sa ii scot laptele si o sa ramana numai masa de piure de fructe.
Mada, la piureul din morcov si mar , morcovul este fiert si marul crud si ras? sau?
sunt atatea feluri de cereale care ar fi de inceput , care sunt pt patru luni? cele simple? si nici sa nu se constipe...din ce am citit eu pe cutie , pare-mi-se ca se dau cu lingurita, asa procedati sau se pot face si cu mai mult lapte si date cu biberonul? recunosc ca nu prea am citit atent pe cutiile de cereale;
si inca ceva ai vostrii stau ridicati de spate sa inteleg cand le dati papica?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
Mihaelaaa spune:
Mai fetelor...imi pare tare rau ca nu mai tin pasul cu voi...oricat incerc sa fiu "la zi" sa zic asa,nu reusesc

.
Daca nu stau toata ziua in fata calculatorului cum stateam cand eram graviduta
,raman rau in urma si nu mai apuc sa recuperez tot
Asa ca va rog sa nu mi-o luati in nume de rau daca nu raspund niciodata la nimeni....(dar in scimb intrebari am!!!!
)
Cateodata sunt asa de multe pagini de citit,de nici nu mai stiu care ce a intrebat
.
Acum am putin timp liber ca David doarme (de pe la 4...deci astept sa se trezeasca...
)
As putea pana atunci sa ma intind si eu un pic....am incercat dar nu merge...ca azi am fost la o petrecere,si tati a baut cam mult.....si acum sforaaaaaaaaaaaieeeeeeeeeeeee....mama,mama!
Acu mai stau un pic si daca tot asa ne "canta" iau copilu si ma mut in alta camera...ca asa nu merge!![]()
Si sa nu uit...ca am si eu o intrebare,poate ,poate imi raspunde cineva....David are limbuta alba-alba....si buzele.
Azi la petrecere sareau femeile:"ui ca i-au iesit 2 dinti sus!"
De fapt nu sunt dintii,e buza care e alba...si nu se duce..ca io am crezut ca e de la lapte asa cum mai zicea cineva p-aci ca s-a dus cu copilu la dr si cand colo avea laptic pe limbuta..
Aveti idee ce-ar putea fi?Trebe sa ma duc cu el la dr?Sau cu ce sa incerc sa-i curat limbuta?....
Azi imi zicea o femeie de nu stiu ce ciupearca,ma sfatuia sa ma duc cu el la dr,ca o sa-mi dea nu stiu ce crema sa-l fac in gurita,si ca ma va pune sa fierb toate sticlele si suzetele sa nu se mai ia ciuperca d e pe ele...A trecut cineva prin asta?
Acu mai stau putin pe aici sa vad daca-mi raspunde cineva...ca daca si voi ma sfatuiti ca tre sa-l vada un dr,maine sun ...sau ma prezint cu copilu direct la cabinet,mai bine.Asa nu risc sa fiu amanata pt cine stie cand!
Va
pe toate!
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
roxanici spune:
a implinit si raresu 3 luni, slava domnului ca mi se par 3 ani lunile astea de la inceput...
Are 5690g, 62 cm, adica a crescut un kil si 5 cm luna asta. Nu va pot zice decat ca sunt super multumita si acu cred ca doar startul lui a fost unu mai lent de eram si noi in categoria fotomodele.
Progresele lunii: a inceput sa isi vada mana chiar la inceputul lunii, a continuat cu studiat indelung mana. A inceput sa gangureasca mult, a invatat sa tzipe tare, se intoarce de pe spate pe burta si apoi urla la mama lui sa il intoarca inapoi pe spate ca sa o ia de la capat. Mananca tot la 4 ore cate 160ml, de o saptamana doarme de la 23-06, a se citi nu se mai trezeste noaptea.
Vrea mereu sa il ridic sa vada lumea inconjuratoare, urmareste mai coerent tot ce se petrece in jurul lui. Ma urmareste cu privirea non stop cand sunt in camera cu el. Isi baga timid manutele in gura si le gusta cate putin (stiu ca alti bebei la varsta asta devoreaza pumnul, el nu). Am observat ca la baita sta incordat, ca si cum ar vrea sa se ridice si isi vede piciorutele, in pat nu le vede ![]()
Imi place sa il pup
si lui ii place sa ma simta aproape.
Saliveaza indelung si face balonase la gura. Nu-i place deloc sa il dau cu crema pe fatza.
Cam asta e rezumatul lunii, e mai mult ptr mine, da m-am spovedit la voi....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
arissa spune:
Mihaelaa, noi am avut problema asta in primele saptamani dupa nastere si i-am curatat limba cu o cmpresa sterila dupa care i-am dat cu glicerina boraxata cu nistatin. Se poate pune si pe san daca alaptezi sau pe suzeta. Nistatinul vindeca respectiva ciuperca...nici nu stiu daca e ciuperca...problema respectiva.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
alexia3 spune:
of....am scris o gramada si................
..........
elpower Si mai e o chestie. Cele de stat constau in 2 intepaturi + vaccinul antipolio oral cu restrictia de a nu papa timp de 2h dupa vaccin de la san, daca il alaptezi.
mai bagat in ceata...adica...am facut si noi vaccinul de stat dar ...o singura intepatura... si acum cand stau si ma gandesc cum faceam eu vaccinarile ..pe vremea cand lucram ....ca sunt asist med la ped....DA...se faceau 2 intepaturi....of,,,totusi mai trag si eu nadejdea ca poate...poate...poate,,,au introdus alt vaccin la 2 luni care sa le contina pe amandoua adica sa fie o singura intepatura. asa ca intreb si eu fetele care au facut vaccinul de stat, daca nu cumva au facut doar o singura intepatura si daca au fost mai pe faza decat mine si au cerut lamuri ...ca de eu m-am crezut atotstiutoare si ...acum 

BiancaM a trebuit sa trec prin patania cu carseat-ul ca sa ma invat sa ascult instructiunile ca de...asa sunt romanii pana nu se lovesc cu capul de pragul de sus nu il vad pe cel de jos...asa ca...acum stam foarte bine in scaunel cu chingile puse...doar ca nu cred ca va fi bun pana la 1 an asa cum ar trebui si ...v-a trebui sa-l schimbam curand
bubite...chiar nu avem ....dar la Alexia am avut...dupa ce am schimbat ordinea la baie , adica mai intai masaj si apoi baita am scapat de ele ...este o idee...vedeti daca se poate aplica
carmennefrapropo de conserve, am facut pt Teodora niste compot de cirese, care a fiert in borcane, de mi-a facut camara varzaTocmai ce-o varuisem cand eram in luna a 5-a.Ca deh, aveam energie...
Mamicilor cu experienta in de-alde de-astea, am facut bine ca dupa ce am scos compotul din borcane, am pus un pic de sare de lamaie(ca sa nu mai fie asa acide)?
nu stiu daca ai facut bine sau nu dar....sarea de lamaie...evit-o sau uita ca exista..nu stiu sa-ti dau mai multe amanunte dar daca vrei cautam![]()
![]()
roxanici , baietelul tau nu vrea un prieten de joaca...asa am avea si noi motiv sa impartim cu voi racoarea din brasov
lilidana sanatate multa si sa scapi de anemie ca sa poti tine pasul cu voinicelul tau
karla32 imi pare rau pentru piciorul tau. un
de la noi sa-ti treaca sa te poti bucura ..deplin
ane2200 poate ti-ai mai zis si alte fete..nu se amesteca sucurile ca sa vezi pe care nu il tolereaza,,,,in caz ca se intampla asta si chiar daca....un sfat mai vechi dar ignorat de medicina moderna...nu se amesteca fructele cu legumele la o masa... noi te sfatuim, doctora te sfatuieste...dar tu decizi
de la noi
florin-a si noi mancam formula si tot in ritmul tau adica 150 ml dinainte sa faca 2 luni...stiu ca este mult...dar nu ma pot intelege cu puiul meu asa ca...traiasca salile de fitnes ca ii vom trimite acolo
...dar crezi tu ca nu vor slabi cand vor incepe sa mearga ...
vor fi bine si ei si noi
legat de apa plata..mergeti si uitativa pe eticheta sa aiba concentratia de natriu cea mai mica...la fata ii dadeam izvorul alb avea cei mai putini nitrati..acum avem aparat de apa distilata si ..folosim asa ceva. cam asta este cel mai important lucru care trebuie urmarit pe eticheta si ...rugativa ca ce au scris sa se regaseasca si in sticla. cert este ca la fata nu am fiert apa plata . am folosit-o direct din sticla...
kmi78 spune:
Mihaelaaa , eu zic sa mergi la dr, ca parca nu suna bine , daca era doar limbuta mai ziceam dar daca si buzele , atunci... dar de mancat mananca, nu maraie? La Timeea i s_a luat odata o pielicica de pe buza de sus , probabil cum a supt si era putin alba, dar nu toata buza, dar ma ganndesc ca la David nu e asa;
Karra si IoanaRadu ati inceput deci cu sucurile si nu cu cerealele??? eu nu stiu cum sa fac
azi am fost la piscina cu Timeea , fost atat de cuminte... nu i-am auzit gurita deloc, cred ca i-a placut , am stat la umbra sub un mar, doar de mancat nu a prea vrut , ca de obicei, si somnic mai putin; ei daca i-as da ceai ar bea toata ziua , cand ii dau sticla cu lapte o scoate afara cu limbuta, eu inteleg ca ii e sete dar sa mai si manance; si cum tot stateam sub un mar i-am dat si ei sa linga putin ... ce i-a mai placut si doar era de ala verde si acruuuu
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
kmi78 spune:
ooo, Roxanici, felicitari , chiar stati f bine cu kg si lungimea; asadar ati parasit clubul fotomodelelor?! si cu progresele stati bine, Timeea inca nu reuseste sa se intoarca pe spate , ramane cu nasul proptit in paturica , nu a prins miscarea ca trebuie sa ridice si capulsi at umarul iasa mai usor de sub ea;
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
elyanne spune:
Am aparut la raport...
Elena e bine
si va multumim inca odata...
Azi-noapte n-a mai facut febra deloc... Dimineata era vioaie... nu prea a mancat ... dar nici io n-as manca in situatia ei... asa ca o inteleg.
Si pt. ca au fost toate bune si frumoase peste noapte, azi de dim., dupa ce a papat toata trupa ne-am suit in masina si am tatat-o la tara... Prima iesire a bebeilor 
Au fost f. cuminti in masina, au dormit... Elena ii monitoriza de sus (scaunul ei este mai inalt) si imi dadea raportu' care ce face, doarme, s-a trezit, rade la mine etc.
Acolo au papat, au dormit la aer, in casa... Elena a fost suuuper incatata de toate animalele... a alergat desculta, s-a jucat cu nisip, apa... era ca un purcelus pana seara...
Ne-am hotarat sa plecam pt. ca ieri n-am scos bb-ii din casa (din cauza Elenei... ar fi urlat daca pe ea n-o scoteam) si nici azi nu as fi iesit afara cu Elena (ma gandesc totusi sa n-o dea si al copiii din parc... asa ca asta era singura solutie sa iesim la aer...
Cam asa ne-am distrat noi 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Mihaelaaa spune:
KMI,pai cam asa arata...ca si cum i s-ar fi dus pielea si pe margini s-a pus lapte..nu stiu daca m-am exprimat bine...ca niste rani...
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
roxanici spune:
Alexia, noi am facut vaccinul de la stat si a constat in 1 bucata intepatura in picior si 2 picaturi fix in plisc
Raresu are nevoie de prieteni da sa vina cu mama lui cu tot ca nu ma descurc cu doi ![]()
Kmi si io is un pic in ceata cu diversificatul dar m-am hotarat in linii mari cum o sa fac. Acu dau suc de morcov si mar pana pe la 4 luni si ceva si apoi incep cu cereale puse in bibe . Oricum o sa mai am o discutie cu pediatru inainte sa incep si sper sa fim pe aceeasi lungime de unda
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)