Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Hai ca am revenit si eu dupa ce am experimentat lipsa net-ului! Mi s-a ars placa de retea din cauza unui trasnet!
Multumesc mult Ela pentru ca ai dat mesaj si din partea mea!
Eliana multa sanatate Elenei!
Krissy m-a emotionat ce ai scris despre primele mesaje! Mi-am reamintit cu drag momentul in care am aflat de sarcina, sarcina cu toate bucuriile si micile ei probleme, nasterea, greutatea de dupa... dar traiesc in fiecare zi bucuria tuturor zambetelor lui Luca, a progreselor pe care le face si-i multumesc Domnului ca e sanatos. Pe langa asta toate greutatile palesc.
Greu mi-a fost si inca mi-e si mie, ca tuturor dar nu ma las coplesita. Nu stiu de ce dar copilul meu imi da o putere incredibila. Suntem singuri acasa toata ziua, noaptea doar eu ma trezesc la el (si stiti ca se trezeste de cateva ori bune)... dar trec si astea! Ma gandesc mereu la fetele noastre care au doi sau trei copii. Pe ele nu le-am auzit (citit) vaitandu-se! Bravo fetelor!
Ma intreb daca voi mai gandi asa in toamna cand voi incepe si eu serviciul!?!
Adina eu i-am dat suculetz de portocala si suculetz de morcov (separat) la indicatiile pediatrului. Il alimentez cu lapte praf numai. Am citit si in cartea "Mama si copilul" ca in cursul lunii a patra poti incepe sa dai sucuri de fructe copiilor alimentati exclusiv artificial.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Fetelor care ati inceput diversificarea, bb-ii vostrii se hranesc cu formula de ati inceput sa le dati si altceva asa devreme???

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

pana la 3 luni i-am dat mixt de la 3 luni dora praf....si dr la care am fost reent pt un control a zis ca-i pot da suculetze din orice fruct sau morcov daca le aceepta...noi deja ave 3 luni si 3 sapt....la 4 luni a zis ca-i pot da dej cereale care scrie pe cutie de la 4 luni si sa trec pe milumil 2.....de aia am incep....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si noi suntem exclusiv pe formula de aceea am inceput cu suculetele. i-am dat 2 zile si cereale in lapticul de seara si cel de dimineata, dar s-a cam constipat si nu vreau sa mai trecem prin ce-am trecut cu constipatia, asa ca am renuntat pe moment la cereale. o sa-i mai dau in combinatie cu piureurile de fructe ... dar mai incolo.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

si noi tot formulisti suntem si doar suc ii dau deocamdata; abia am inceput

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Si noi papam formula si noaptea putin san,si am inceput cu suc de morcovi la 3 luni si acum la 4 luni si un pic ii dau piure de morcov cu mar la masa de ora 10 si lapte dupa.Incet,incet o sa ii scot laptele si o sa ramana numai masa de piure de fructe.

Fetelor,anul trecut pe vremea asta faceam teste de sarcina...

Cum rezistati la caldura asta infernala?Pe bebe l-am lasat doar in pampers si un tricou.

Pupici

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Pe caldura asta infernala noi rezistam cu aer conditiont. Apropo Loradin pana la urma cum ai montat AC?

Fetele vad ca sunteti cateva care dati bebeului doar formula sau mixt. Si eu o hranesc pe Mariuca mixt dar toata lumea din jur ma face sa ma simt ca o mama de ultima speta pentru ca nu o hranescd doar cu san.
La mine sunt doua situatii; fie nu se satura de la san si dupa o ora de san rade un biberon, fie adoarme imediat si nu o mai trezesc nicicum. Asa ca ce sa fac, trebuie sa ii dau si formula. Spuneti-mi si mie este chiar asa de grav? O sa aiba probleme de sanatate in viitor, ca sunt tare stresata din cauza asta.

Eliana ce mai face Elena? i-a scazut temperatura?

Si Mariuca mea si-a redus pofta de mancare, ea care era o mancacioasa. In afara de Baby Drink, despre care am auzit ca ar constipa, ce alte ceaiuri le mai dati bebeilor?
Va rog frumos invatati-ma si pe mine cum sa pun niste poze ca am uitat. Multumesc mult.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Tzuna multumim de oferta. Din pacate nu locuim in bucuresti ci in constanta/navodari. Si astazi am avut ceva crizute dar parca le-am mai ameliorat cu ceai de fenicul si cateva bobite de chimen la 100 ml apa.Sper sa rezist si ea sa fie o norocoasa si sa scape mai repede de colici astia nesuferiti care ne chinuie pe amandoua de la 3 zile.
Val nu trebuie sa te simti vinovata.Eu am dat fetitei san 1 luna .Tot asa o tineam la piept cate o ora si ceva si de abia daca dormea o ora. era un haos total. nu puteam sa ii fac deloc un program in leg cu pauza intre mese.Mama mea(noroc cu ea) mi-a zis intr-o zi:''mai mama cred ca fata nu se satura si de aceea nici nu doarme si plange mai mereu-hai sa incercam sa ii dam putin lapte praf completare'' Zis si facut am luat milumil 1 si am inceput sa ii dam.eiii alta mancare de peste...fata mea incepea sa doarma si nici nu mai plangea .Am mers mixt cat am mai avut san iar acum la 2 luni numai formula pt ca efectiv nu am mai avut ce sa ii dau. Am mostenit-o pe mama.Sfatul meu este sa nu te simti complexata ci gandeste-te numai la binele bb-ului tau.
Pupici
florin-ade Ana-Maria(26 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Val_

Spuneti-mi si mie este chiar asa de grav? O sa aiba probleme de sanatate in viitor, ca sunt tare stresata din cauza asta.

In afara de Baby Drink, despre care am auzit ca ar constipa, ce alte ceaiuri le mai dati bebeilor?
Va rog frumos invatati-ma si pe mine cum sa pun niste poze ca am uitat. Multumesc mult.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

1.Crezi ca noi toti am fost hraniti la san? sunt printre noi persoane care nu au vazut lapte de mama nici macar un strop si sunt perfect sanatoase.

2. poti incerca ceaiurile instant ptr bebelusi de la humana, milupa, etc

3. ptr poze pe webshots, mergi la unul din albumele de pe prima pagina, apoi sign in cu username mami_2007 si parola binecunoscuta si apoi caut undeva unde scrie upload. Pui cate o poza in albumele de 1 luna, 2 luni, 3 luni si cate vrei tu in albumul cu multe albinute si bondari.

Ca tot veni vorba de lumea care se uita crucis cand zic ca nu mai alaptez DELOC. Prima intrebare a multora este "De ce nu mai alaptezi?" imi vine sa le raspund "Din rautate!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Val, nu ii baga in seama pe cei care te fac sa te simti prost. Sfatul meu e sa incerci sa-i dai cat mai mult de la tine, dar sa nu te culpabilizezi daca nu poti, pentru ca starea ta influenteaza pe bebe.
Eu nu ii dau Giuliei ceai ci apa plata.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Ca tot veni vorba de lumea care se uita crucis cand zic ca nu mai alaptez DELOC. Prima intrebare a multora este "De ce nu mai alaptezi?" imi vine sa le raspund "Din rautate!!!!"

Buna idee! E de preluat!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput