Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
paxela spune:
eliana cum se mai simte Elena?
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Mihael@ spune:
Florin-a, la noi functiona tinutul in brate cu burtica lipita de a mea si plimbata prin casa. Va doresc sa treaca cat mai repede
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
carmenefr spune:
La multe lunite bebelusilor de-si sarbatoresc astazi 2/3/4 luni
Eliana multa sanatate Elenei. 
pt colici.Florin_a noi am folosit Bonisan.De la 2luni poti folosi 60picaturi pe zi.Dar sigur plangea copilu' de la colici? Sti de ce intreb? Pt ca fata mea, care e cuminte de obicei, azi a plans juma de ora cel putin...de la caldura...O fi si caldura de vina...Sti tu mai bine.
Va doresc sa scapati mai repede de asemenea crize.
Multumesc pt aprecierile la adresa celor doi copii, Teodora si Patronelu'![]()

http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
florin-a spune:
Sigur de la colici ca se arcuieste de spate cand are crizele si da din picioruse.Am incercat si bonissanul dar parca mai rau a facut de la el si nu i-am mai dat.Astea se dau inainte de masa sau dupa? Acum am vazut pe net GRIPE WATER..APA DE COLICI cred ca o sa cumpar toata farmacia
!!!
carmenefr spune:
pt colici am mai auzit mamici care calcau un scutecel cu fierul de calcat, si-l puneam peste burtica lui bb.Bine, nu peste piele, ci peste bodyut.Cica ar da rezultate...
Am inteles de la o prietena ca baiatul ei a avut colici pana la 3luni jumate.Noi am implinit de curand varsta , dar sa va spun sincer ca inca ii mai dau Bonisan...mi-e teama sa nu o apuce ceva...Pe noi chiar ne-a ajutat.Nu stiu daca fata a avut mai mult de 5crize de colici.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
elyanne spune:
Multumesc mult de tot 
Elena s-a simtit destul de rau si azi... de fapt ea era toata o veselie... pana trecea temp. de 39 si era plostita... dar tot zambareata.... A facut iar 39 cu 4... iar supozitor si impachetari in prosop ud, rece... a scazut... Si sper sa nu mai urce iar, atat de mult... ca nu mai poci...
Alta mai nasoala... i-am gasit sange (f. putin) pe chilotei... in zona fundului... Nu a fost constipata sau invers... n-are rana acolo, la exterior... habar n-am de unde a aparut...
Si normal, cand e sa se intample, se intampla asa cum se poate mai bine... in we si cand pediatrul nu este in bucuresti (pana luni dupa-amiaza)
M-am conversat cu asistenta, care e o draguta... si m-a calmat... ca io vroiam sa fug la spital si mi-a spus ca nu rezolv nimic, din contra... ma interneaza cu ea... si nu ii face deloc bine, iar bb-ii raman fara laptic de la mine, posibil sa raman si io fara lapte de tot de la stres...
Asa ca am ramas acasa si asteptam incontinuare sa vedem cum ii mai este... Pana acum toate bune ... nu febra mare (pana in 38, nu sange, nu tuse...)
Am inceput sa-i dau si antibiotic...cred ca o sa fie bine...
Gata... v-am zapacit cu Elena... da' mi-am zis si io ofu' ... ca nu mai poci... m-a tremina partile astea cu racelile si mai ales cu febra mare... Nu am nimic de la urlete aiurea sau mutre la mancare etc. ... pana la astea...
si noapte buna
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Krissy spune:
Of, of, Eliana, ce stresata trebuie sa fii... Sper sa treaca week-end-ul cu bine, ca luni tusti la pediatru, sa vezi totusi despre ce e vorba. Saracuta de Elena, multa sanatate
!
Am intrat de fapt sa impartasesc cu voi ceva: acum un an, pe 23 iunie, am conceput-o pe Sophia! Apoi peste 2 zile urma sa am un nefericit accident (uite aici asa arata spatele meu de proaspata gravida
), soldat cu clavicula rupta si multe-multe radiografii si tomograf abdominal in urmatoarele 2 saptamani, lucru care mi-a umbrit bucuria de a afla mai tarziu ca ramasesem intr-adevar insarcinata si m-a facut sa tremur toata sarcina ca bebelusul meu va fi malformat... Dar iata ca totul a trecut cu bine si ma uit la fetita mea ca la o comoara nepretuita. Nimic nu conteaza acum - ca sunt super-obosita, ca nu am timp pt mine, etc; toate trec, important e ca D-zeu ne-a dat copilul pe care ni l-am dorit atat, sanatos si vesel!
Chiar ma gandeam, fetelor, mai ales cele care au depresii si li se pare ca este foarte greu cu bebe, ne-am dorit cu toate acesti copii si eram stresate la inceput ca daca pierdem sarcina, daca analizele nu ies bine, si cate si mai cate, si acum uitam de fapt ce norocoase suntem ca-i avem! Nu cred ca a punctat nimeni faptul ca in grupul nostru de martie-aprilie nu au existat tragedii, de genul copii pierduti la nastere sau malformati, sau cu diverse sindroame, asa ca inca o data haideti sa nu ne suparam pe bebelusii nostri pe care i-am asteptat cu atat ardoare! Fruntea sus, strangeti din dinti si priviti la partea plina a paharului! Eu ce sa mai zic, ca nu am avut nici un ajutor in afara de sot si am avut cel mai scurt concediu de materniatate dintre toate cred (am lucrat pana cu 8 zile inainte de nastere si acum vad ca sunt singura care am reinceput serviciul
), dar nu m-am deprimat si suparat nici cand mi-a fost f greu, in primele 2 luni, pentru ca prea mi-am dorit acest copil...
De nostalgia anului care a trecut, am recitit primul capitol al odiseii noastre si mi-au dat lacrimile de incarcatura emotionala a inceputului. Uite asa a sunat primul meu mesaj:
Trimis la: - 08/08/2006 : 03:47:28
--------------------------------------------------------------------------------
Dragi viitoare mamici, am descoperit recent cu bucurie acest forum si doresc si eu sa ma alatur mamicilor de martie 2007, cu ajutorul lui Dumnezeu inainte!
Datele mele: UM 09.06.06, DPN 16.03.07, DN 25.12.73. (vreau si eu pe listuta).
Azi am fost a treia oara la doctor (dat fiind ca am pierdut o sarcina anul trecut la 6.5 saptamani, iar acum am avut un accident cand nu stiam inca ca sunt insarcinata). Nici nu indraznim inca sa ne bucuram, desi vestile sunt bune deocamdata. Am facut doua eco si se vede progres (13.5 mm), iar inimioara bate normal. Abia astept sa merg din nou la doctor peste 2 saptamani.
Va urez la toate multa bafta, sarcina usoara si bebe sanatos!
Cristina
8+
--------------------------------------------------------------------------------
Va doresc numai bine tuturor si sa aveti parte de o duminica minunata! Pupice de la noi.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
anamana123 spune:
elyanne, imi dau seama prin ce treci cu elena, ca io ma stresez numai ca maria face kk cam verzui. sa se faca bine repede!
am descoperit azi ca mariuca are un punct alb cam de marimea unui cos pe gingie sus, cam unde ar trebui sa fie al doilea molar.mai are cineva asa ceva? stiti ce ar putea fi?
ma bag si io la somn , ca azi dimineata la 5, cand m-am uitat in oglinda m-am speriat. aveam cearcane, iar la ochiul drept era umflata si cu o dunga vanata de parca luasem bataie... s-a mai estompat pe parcursul zilei...dar noaptea e singurul moment doar pt mine si parca nu-mi vine sa-l dorm.
somn usor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
alexia3 spune:
mai dar...mult ati mai scris....intru si eu sa va spun ce am facut noi saptamana trecuta ....pentru ca au fost caldurile alea... mari de tot ..noi am fost la parc toata ziua. plecam pe la 10 am si ne intorceam pe la 5 pm. nu va mirati ca...era cea mai buna metoda si chiar vrea sa v+o recomand. mergem la parcul Carol care este un parc foarte umbros si are loc de joaca la umbra toata ziua (pentru Alexia) si bancute peste tot pentru mine. cu mancare la pachet cu paturica eventual sa mai stam pe iarba , cu carte de povesti sa mai citim copiilor , jocuri ," nu te supara frate", si 2 biberoane cu apa sa facem laptic la Bryan, pampers, servetele umede...poate acum cand le enumer par multe si greu de facut un astfel de bagaj , dar ...nu este asa. a fost foarte bine, credeti-ne ca nu a fost nici o data macar nevooia sa confectionam evantai sa ne aerisim ... iar Bryan a fost foarte linistit, manca, dormea si statea la mine in brate si urmarea copiii cum se jocau la leagane, topogane....a fost fain...va recomand metoda...daca si numai daca aveti un parc racoros prin jur...spre exemplu parcaul tineretului pe unde am trecut ieri nu mi s-a parut a fi racoros si...se exclude.
merg in urma sa citesc si revin...va pupam
elpower spune:
, mult
ziua si noaptea si
multa pe zi ca sa cresteti mari, voinici si sa fiti sanatosi
i si
e nascuti pe 24!
Pentru 4 lunisoare, Thea si mami
si
pentru Rianna
de Andreea20!
Pentru 3 lunisoare, Thea si mami