Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aliona

bebei sarbatoriti astazi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LA MULTI ANI albinutelor si bondareilor care implinesc astazi 2 luni, 3 luni si 4 luni.

LA MULTI ANI Alionushca.

Elyanne sanatate multa Elenei.

Tzuna, 650-700 ml este putin ca Mariuca mea nu mananca mai mult de 600 ml.

Bubite de caldura- Avem si noi dar nu facem altceva decat stergem des fata cu un tampon cu apa simpla si folosim un scutec curat atunci cand alaptam sau stam cu fata pe ceva.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Raportam si noi muuulte bubite de caldura pe fatuca, teama de a iesi din casa pe caldura asta infioratoare si somn, cat cuprinde, doar pe mami, ca altfel ne trezim. Cam naspa ca nu pot face nimic. Am agitat copilul pt ca, de 2 zile, o tot culc in camera cealalta cu mine in pat. Fac asta pt ca s-au gasit in blocul de vis-a-vis sa puna ferestre termopan si a fost un zgomot infiorator, iar camera asta fiind micuta, e mica distanta de la fereastra la patut si aude tare. Si aveam de gand sa o mut acolo cu totul, dar dupa ce am vazut cat de mataita a fost de dimineata acolo si cat de fericita a fost cand am adus-o in camaruta ei, ma las pagubasa. S-a "jucat", adica a chiuit, marait(a se citi vorbit) cu plusurile agatate de patut si cu caruselul pana a adormit singurica. Dar intr-o juma' de ora au inceput sa lucreze astia si s-a trezit cu buzita lasata a plans ca o fi simtit asa . Si de atunci tresare si nu mai adoarme decat cu tzaca gurita, in brate la mine. Si e uda toata pe capsor ! Si cum o las jos se gaseste vreun tembel sa ambaleze masina sau sa claxoneze chiar sub geamul nostru si o luam de la capat.

Control oftalmologic: noi am fost la oftalmolog chiar inainte de 2 luni cu ochisorul curgacios si tanti doar s-a uitat la ochi. Nu ne-a zis nimic despre niciun fund de ochi sau altfel de control. Ne-a zis dupa 3-4 luni sa venim ca atunci s-ar putea vedea clar daca e vorba de canale infundate sau nu. Si ca o astfel de operatie nu se face inainte de3-4 luni. Acu' io ce zic? Pai cred ca depinde de experienta fiecarui medic. Cel care a recomandat controlul inainte de 2 luni, s-o fi lovit, probabil chiar in familie, de astfel de probleme ce puteau fi prevenite de un asemenea control; dr de familie a fetitei mele i-a desfundat canalul lacrimal lui fi'su sau nepoata-sa, ca n-am retinut, la 2 saptamani, asa ca, chestia cu "cate bordeie, atatea obiceie", ramane valabila si in cazul asta.

Despre fluor nu stiu, o sa intreb.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Editez: Trimisesem de doua ori mesajul anterior!

Mergi la inceput

Si am uitat sa intreb. Am comandat si eu www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:1022e3efd64ff2ebde739e8aa140bb4d&fsreloaded=1&" target="_blank">aici catalogul Quelle. Vine oare? Stiti ceva?

Mergi la inceput

Si Elyana si multa sanatate Elenei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam fetele!
ziua de azi a fost oarecum de leneveala. matei parca stie ca e week-end si ne-a lasat si pe noi dimineata sa dormim pana pe la 9. bineinteles, am dormit fiecare in patul lui. pauza de masa a fost la 6. la pranz iar am dormit in gasca, eu, matei si tati, dar de data asta cu matei intre noi. eu m-am trezit mai r/d, am prajit pestele si acum savuram o inghetata ... numai eu si tati, matei isi face siesta dupa ... 180 ml de laptic.

rianna_stef chiar ca seamna semnul ala cu o inimioara.

anaalina eu il spal pe matei cu ceai de musetel si galbenele, iar in ultimele zile, la baita, i-am dat cu bepanthen.

Val_ daca gasesti pe cineva sa-mi spui si mie. oricum, eu ma gandeam sa mituiesc vreo baba, vecina de-a mea, sa stea cu matei in carucior pe sub balcon in timp ce eu mopuiesc sau ma deratizez (a se citi: epilat, vopsit, manichiurit).

elyanne pe elenuta sa se faca r/d bine.

cam atat deocamdata ... revin!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebei

Azi am o zi de nu mai zic.Nu ca nu ma ajuta sotul sau ca bebe plange.
Pur si simplu nu vrea sa manance de ceva timp.De la 6.00 dimineata mananca putin san si adoarme,pe la ora 10.00 ce mananca mai bine,cam 100ml si apo cam din 3 in 3 ore in jur de 60ml.Tot am sperat ca doar are cateva zile proaste dar el tot o tine continuu asa.
Si incet incet ma lasa si sanul drept cu lapticul,abia scot 100ml o data pe zi si in rest daca mai incerc in jur de 50ml dar la diferenta cam de 3 ore.
Mai avem o problema nu poate face kk si toata ziau se screme de numa numa.Am niste picaturi,i-am dat ieri o picatura si a facut dar nu vreau sa-l invat asa.Offfffffff Ii dau si apa zilnic cam 2lingurite ca sa-l ajute si tot nimik.

Tzuna - tu ziceai ca folosesti Nan 1 si nu ajungi sa-l consumi ca expira.Eu la fel dar acum cumpar Nan 1 lichid la cutii de 200ml si am rezolvat problema.E adevarat ca e mai usor cu cel praf ca dureaza doar 1 min si cu asta cam 10min cat tii bibe in apa calda sa-l aduca al temp de 37C.

Acum ma duc pe plaja ca aici e un fel de sarbatoare si se arde vrajitoarea pe rug ca sa alunge spiritele rele.Poate ma ajuta si pe mine cu toate ca ploua si nu mai face asa placuta iesirea.

Si sa nu uit La multi ani Alionushca
Sanatate fetitei Elyanne

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Fetele fara AC care muriti de cald impreuna cu bb, va pun si eu o intrebare stupida: Voi faceti vant la bb? Cu evantai, carte, prosop, ceva? Ca eu nu stiu ce sa fac ca uneori imi vine sa-i fac si apoi ma gandesc ca n-o fi bine, ca racest puiul. Mai ales ca ea e transpirata pe toata cheliuta .

Am vazut si noi poze si filmulet. Toti numai unul si una, adica un si o a! Va iubim pe toti si pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

stupule ajutor!!!!!!!!!!!!!COLICI
AM INCERCAT:sab simplex, bonissan, baby calm, baby drink, debridat(asta parca e mai bunicel)comprese cu spirt indoit cu apa, caldura cu feonul la burtica
nu mai stiu ce sa fac.......cate 4 ore in continuu plange,,,ce ati mai incercat si a data cat de cat randamnet..si cand naibii trec colicii astia??????
florin-a si Ana-maria (aproape 2 luni)

Mergi la inceput