Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

FLORIN_A -l-a folosit o prietena si cica nu a calmat-o pe fetita.

Mai fetelor, cata harnicie..... Se pare ca aveti bebei f cuminti. Ca eu fac febra musculara tot bucatarie- sufragerie.

ROXANICI- ai mare dreptate cu mamicile cu bebei putin mai marisori, la fel patesc si eu. Asa vom face si noi oare peste vreo 7-8 luni?

Azi dimineata , Maria s-a trezit la 4.30 sa pape. zis si facut. Incalzesc laptele, bea ea ce bea (85 ml) si adoarme. Incerc sa-i mai dau dar nu mai vrea. O pun in patut si ma duc sa pregatesc pompa. cand ma intorc era treaza si f vesela. Si a ras asa si-a dat din picioaruse o ora. Nu plangea dar pe mine ma apucase disperarea ca ma culcasem la ora 1 si ma gandeam ca nu va mai dormi. Dar din fericire pe la ora 6 s-a culcat si s-a mai trezit la 8.30 sa pape. Ma streseaza ca mananca iar putin si des. Dar per total tot putin ramane (650-700 ml/ zi). Azi era zi de cantarit dar nu o mai cantaresc ca ma stresez iar.

Va doresc week-end placut.

Cum a ramas cu 1 iulie?

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARMENEFR- ti-am vazut albumul. Ai o fetita superba. Si motanul e f frumos. Are asa o blanita... Eu am o slabiciune pentru pisicute. La fel, tin sa cred ca va fi ma smotocit cand va creste Teodora. Dar ce sa faca el.... Nu prea va avea de ales. Asa ca asteptam poze si peste 1-2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Thea, mami si Rebiana ureaza azi multe lunisoare si multi anisori sarbatoritilor zilei de azi!
Pentru 4 lunisoare felicitam pe Alexia de Ghibuadina!
Pentru 3 lunisoare felicitam pe RARESU de Roxanici, pe DAVID de Sherbi si pe RADU GEORGE de Doina.todor!
Pentru 2 lunisoare felicitam pe MAYA GEORGIA de Crina_mio si pe MIHAI ALEXANDRU de Diana_jors!

Special pentru tine, Alionushca multi si de ziua ta!
Te asteptam din nou printre noi.
Ne lipsesti tare mult!

Mesajul acesta este si din partea Rebianei, care mi-a trimis SMS ca nu are net, dar vrea sa-ti ureze si ea:
La multi ani, Aliona!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Alionushca!

Io sunt suparici... de aseara fata mea are febra mare-mare... 39 cu 2, cu 4.... of... abia o scad ca iar o ia din loc...
Are rosu in gat si am trecut pe antibiotice... sper sa isi revina repede, ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ALIONA

Sa ne traietsi si te steptam cu vesti si sfaturi......

Elyanne pe Elena sa se faca bine repede si sa nu se raceasca si piticii....

carmenefr frumuisca foc Teodora sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii

Roxanici si noi ne insc riem la cucerit Raresu.....
deja ne antrenam sa luptam cu concurenta.....

AM ramas masca cand am auz ca sunt deja albinute si bondari zburatori care numai au loc in pat....s-au saturrat saracii incearca si ei senzatii tari

Fata mea cred ca am deocheat-o ieri cand vb ca ce bine manaca...azi iar a luat-o pe ulei sau e caldura de vina...pana acuma 3 mese cu 100,100,120ml...si cateva lgtze suc morcov+portocala.....lasa ce ne facem noi mari asa incetutz....

va las ca ma duc sa scot gogoselele de profiterol de al cupror si sa preg crema.....asta asa ca sa ma laud ca am gatit azi si am facut si ceva dulce......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Alionushca

Si felicitam si noi care fac azi 2, 3 si 4 lunisoare!

eh, ce sa spun, m-ati inspirat cu mamicile de martie-aprilie 2008, asa ca am avut si eu curiozitatea sa citesc inceputurile odiseei noastre (ca eu am aparut abia la 27 sapt)... mi-a crescut inima in mine cand am vazut ca unele ati intrat inca inainte sa aveti confirmarea medicului, in ... Uf, si cand ma gandesc ca eu m-am dus tare spasita cand avea bebe 11 saptamani, si inca speram ca imi spuna ca e orice altceva decat un bebe... eh, acuma ma uit la el, rad cu el, si imi dau seama ca oricat de prost moment si-a ales sa vina, tot e o minune mica si ma face fericita

Cu povestile din parc: eu nu ma opresc in parc... prefer sa ne plimbam de 20 de ori in aceleasi locuri, facem miscare amandoi, si oricum avem traseu destul de lung Asta nu inseamna ca am scapat de "mami, bebe!" dar nu ma deranjeaza, ca nu pun mana in carucior. Ma intreb doar ce poate fi in mintisoara copilasilor cand vad un bebe

Nici eu nu stiam de control oftalmologic inainte de 3 ani, dar eu am aflat inainte sa nasc ca am degenerescenta retiniana... acuma nu stiu cu ce m-ar ajuta sa aflu ca are si el asa mic, ca oricum din ce stiu eu nu prea se poate face nimic, si mai mult m-as stresa sa nu faca eforturi pe care sa le cred eu mai mari... uf, mai bine nu ma gandesc.

Recomand si eu Calcium de la Pharco, lui Alex ii place mult.

doina.todor Ma bucur enorm, mai ales ca si eu mananc prost si mi se pare ca incep sa am tot mai putin Deci, exista si o luminita la capatul tunelului

Bubitele de la caldura nu le dam cu nimic, oricum trec de la sine. Ca se fac in alta parte... trec si de acolo

Azi facem si noi 2 lunisoare... am zis ca ii pun 2 lumanarele intr-o inghetata si pap eu inghetata ca el oricum nu papa de-astea
Cu riscul de a ma numi inconstienta, l-am plimbat ieri pe Alex in marsupiu cu metroul L-a cam obosit plimbarea, ca a dormit dup-aia ca valiza, dar e ok... l-am verificat si la urechiuse, ca de alea mi-e teama, nu-l doare nimic...

Am pus si eu poze in albumele comune; sa-l vedeti ce cuminte sta la pozat dupa ce face baita in Poze multe cu albinute si bondari...

Legat de semne: si eu am o floare pe nah, ca oricum mi-o vedea numai tati Se mai vedea si la mare, dar acuma trebuie sa imi iau slip care sa vina pana la jumatatea , ca mi-au ramas niste vergeturi de toata frumusetea de la statul pe scaun... BTW, cu vergeturile ce faceti?

Cam atat, poate revin mai incolo... desi dupa 6 jumate iesim la plimbare prin Tineretului, sa vedem cum ne prieste pe-acolo

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani, Alionusca!

La cat mai multe lunisoare bebeilor care azi implinesc 2, 3 si 4 luni!

Elyanne, ce ghinion cu fata, sanatate, sa se faca bine cat mai repede.
anamana, tot e bine, e mai greu acum sa fii si mamica perfecta si studenta silitoare.
Fluor si calciu, ma intreb si eu ca si ghibuadina, este obligatoriu sa le dam? Ma simt cam mama denaturata ca nu mi-am batut capul cu asta pana acum, dar nici doctorita nu a zis nimic.
doina.todor, felicitari pentru revenirea lactatiei. Am patit-o si eu si stiu: cu cat te stresezi mai tare si mananci mai prost, cu atat scade laptele mai mult.
karra, ce harnicuta esti! Mai lauda-te, ca poate ma apuca si pe mine cheful de trebaluit, desi curg apele de pe mine de cald. Asta in conditiile in care a fost furtuna si a plouat toata dimineata.

Sa imi laud si eu gaza, aseara cand am iesit la plimbare si-a descoperit piciorusele. Si de-atunci tot incearca sa se apuce de ele cand e plictisita si nu are ce face. Am completat la tabel. In rest, ramane o fetita cuminte, neplangacioasa. O mai tine ea pe mami treaza pe la 5 dimineata dupa alaptat, intrucat are chef de vorbit si chiuit. Asa mi-a facut si azi-dimineata. Tzuna, se ia de mana cu Mariuca ta.
Weekend fain la toata lumea!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

of Eliana, Elena sa se faca bine repede.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Elyanne - Sanatate multa fetitei!

Alionushca - la multi ani si multa sanatate!

Le urez numai bine si bebeilor care implinesc 2,3 sau 4 luni...sa se dezvolte frumos si armonios!

Ma inscriu si io la nelamuiri cu Fluorul si Controlul Oftalmologic...nu mi-a zis nimeni nimic pina aku

Noi suntem bine, stam ascunsi in casa la AC...ieri de abia am scos nasu afara cam juma de ora si azi la fel...ca mi se pare infiorator de cald...si ne-am umplut de bubite
Cu mincatu` nici noi nu stam prea bine peste zi...dimineata maninca normal...da` dupa aia ne cam chinuim.

Legat de sot..io ma inscriu in categoria celor care au un sot care se ocupa de copil, el o spala, ii face gimnastica si masaj, in fiecare seara, cind e acasa pot pleca oricind linistita. Sincer va spun ca cele mai mari emotii de pina acum le-am avut cind am lasat-o prima oara cu mama...da` pina la urma s-a descurcat.
Si io am trecut prin depresii si ma mai apuca si aku uneori...mai ales din cauza statului acasa, io ani de zile n-am avut concediu, am fost cum se spune workahoolic...si aku am senitmentu ca mi se atrofiaza neuronu...nu ma intlegeti gresit am o bebelina scumpa foc si mai ales cuminte...da` de multe ori il invidiez pe sotu ca el merge la serviciu...iar el pe mine ca stau acasa cu bebelina
Aku am inceput sa ma gindesc la noi proiecte, asa ca ma voi inscrie la masterat la toamna.
Apropo de discutii noi ne certam aku pe tema concediului, io am zis sa mergem citeva zile la munte cu si mai prin toamna sa mergem singuri o sapt. prin grecia sau turcia, da` sotu e tare panicos, de abia la convins doctorita ca e ok sa calatoresti cu copilu la 3-4 luni, iar la concediul nostru mai lucram cum sa stea el fara fata o saptamina??? si in alta tara stresu meu e cum vor face fata bunicii...

Va pupic ca v-am facut capu` mare
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SA AVETI NOROC, SA FITI SANATOSI SI ASCULTATORI
LA MULTI ANI ALIONUSCA!
Pentru ac e ff cald si Victor fff marait nu pot sta.Va doresc un weekend linistit.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput