Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
anaalina spune:
Buna dimineta
Noi fetele lu tata dormim bine tare si tata ne ajuta ffff mult, pot pleca de acasa linistita ca fata e intr-o continua joaca cand sta cu taticu. Fetele cu siguranta vor trece toate, si eu am avut o depresiae la inceput dar mi-a trecut.
As avea si eu o intrebare care stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc acum raspunsul cu ce ati dat bebelu pentru bubite rosii de la caldura, ca dimineta nu are nimic dra in timpul zilei face pe burtica si in ceafa.
Va pup
carmenefr spune:
Pt bibite rosii de la caldura, eu nu-i dau cu nimic(creme, adica)Sa fie curata zona(spalata cu apa de la chiuveta sau termala),ca daca mai are si laptic, se irita mai rau.Si trec de la sine.Asa functioneaza la noi.
Roxanici, multumim de informatii.Noi anul asta n-am reusit sa mergem la baby expo,ca aveam atatea pe cap(creditul, masina)
Ma gandeam sa dam o fuga pana la magazinul Z(al Escai)poate gasim pe-acolo ceva mai pe masura nostra...Stiu ca noi cand eram mici, aveam un soi de sepcuta,cu 2fante la spate(sa nu transpire copilu'), prinse cu 2nasturei.Va mai amintiti?erau albe.si grozave, zic eu.Am tot incercat sa vad daca pot sa-mi imag, cum ar fi desfacuta, sa-i fac si eu fetei.E, nu pot.
Teodorei nu-i place sa-i pun nimic pe cap,maraie la mine.O bandana cu cozoroc i-am pus odata,si ea cu se misca in carut, nu va spun ca era trasa pe ochi...eu nu vazusem, mergeam cu fata asa...s-o fi minunat lumea, de copilu' meu...
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
carmenefr spune:
La noi in Buc, la ora 9dimineata, erau 29grade.
va imaginati ca merge Ac...
Oare cum o fi acum la mare??? 
Sa nu uit...

La multi ani, Alionushca!!!Sa fi sanatoasa si iubita!Si sa mai vi pe aici pe la noi...

roxanici spune:
Alionaaaaaaaaaa, unde esti mama? hai vino incoace sa te tzucam de ziua ta.
La Multi Ani Alionusca,
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Ilincuta ta si de sot, frate, motan olog si pestisorii de aur, si nasi, si cine mai vrei tu. Numai vino si pe la noi sa ne zici ca esti bine.
Asta vroiam sa zic si io, nu stiu cum e vremea pe la voi da aici ploua si e intunecat, a fost si un pic de vijelie.... io stau cu lumina aprinsa in casa sa il vad pe raresu mai bine, asa e de intunecat
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Poate cu ploaia, s-o mai fa racorit un pic p-acolo, Roxanici...Ca la noi ...cuptor
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Mihael@ spune:

La multi ani Alionushca!
Si la noi ploua si bate vantul rau de tot. Trebuia sa merg la pediatru la 11,30 dar am renuntat, nu scot fata pe vijelia asta. Ma duc luni. Pana una alta ea s-a mai bagat la un somnic si eu bantui pe aici.
Va trimit niste racoare, fetelor
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
anamana123 spune:
neatza, fete!
am luat la ex 78%, ceea ce e bine, avand in vedere ca am lipsit foooaaaaaaaaarte mult cu nasterea; ma rog, io obisnuita cu procentaje de peste 90, mi-a cazut putin fatza... dar la activitatile din timpul modulului am stat cel mai prost! hihihi! absentze, nenica! dar m-a impresionat tare ca profa i-a facut un cadou mariucai...uuuuffff! s-a trezit! fug la ea
alionuscaaaa! la multi ani!
revin
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
doina.todor spune:
Buna Fetele!
Noi plecam azi la Otelu-Rosu la soacra-mea. Vom sta acolo o saptamana asa ca nu o sa mai pot intra pe net nici asa putin cat intram pana acum. O sa imi fie dor de voi. 
AM DIN NOU LAPTE!!!! azinoapte am udat patul asa de mult mi-a curs. Sunt asa de fericita, sa stiti ca a revenit dupa ce m-am linistit si nu m-am mai stresat si am mancat si peste zi. Asa ca sa nu va stresati ca intr-adevar face rau la productie.
Azi implinim si noi 3 luni si am sarbatorit cu 2 lingurite de suc de portocala ( la indicatiile doctorei). A fost ieri sa il vada si ne-a dat nota 10 si bineinteles m-a linistit ca nu mananca din cauza caldurii si nu din alte cauze. Ca ma stresam ca el era un mancacios dar de cand cu caldurile astea nu papa mai mult de 80ml - 100ml daca ii dadeam bibe si 5-10 minute de tzitzi daca era masa cu tzitzi.
Asa ca incepem si noi cu suculetzele pana implineste domnu 4 luni can incepem diversificarea daca cumva imi scade iar laptele ca daca nu mai asteptam.
A sa ne laudam si noi avem 67 cm si 6.700kg asa ca suntem ok.
va pup pe toate si in special pe bebei!

era sa uit Multumesc Kara de telefon!
si am pus si eu pozica la albumul de 3 luni
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png
Val_ spune:
Hello fete dragi.
Vad ca zilele acestea vorbiti despre depresie si oboseala. si eu ma inscriu din cand in cand dar trebuie sa recunosc ca am mare noroc cu sotul meu.
In primul rand ca are un mic business astfel incat desi este plecat cateva ore pe zi poate veni oricand acasa (si biroul il are aproape de casa). Iar noaptea este de obicei de serviciu pentru ca dimineata se poate trezi la orice ora.
In plus tot ce stiu despre copii am invatat de la el pentru ca se informeaza foarte mult si practic cam orice legat de Mariuca facem impreuna(inclusiv plimbare, baita, hranit cu biberon, vigantolul, bonisanul si toaleta zilnica sunt sarcina lui exclusiva). Ce i-as reprosa este ca trage de el mai mult decat poate suporta un organism uman.
Oricum, faptul ca este propriul lui angajat este un mare avantaj. Nu vreau sa iau apararea sotilor vostri dar probabil ca si in cazul sotului meu, desi este un tata minunat, foarte pregatit pentru a fi tata, lucrurile ar fi sta probabil diferit daca ar trebui sa mearga dimineata la serviciu si ar veni noaptea acasa obosit, asa acum se intampla acum vreun an 1/2.
Atunci cand ma simt foarte obosita si realizez ca nu mai pot face tot ce vreau si nu mai pot merge oriunde vreau atunci cand vreau imi aduc aminte ca exista copii ca Sara, fetita cu leucemie, sau ca fetita lui Kay, mamica de mai-iunie si imi dau seama ca sunt foarte norocoasa si toate aceste chestii sunt fleacuri.
Voiam sa va intreb daca imi puteti recomanda pe cineva care sa vina, fie zilnic 4 ore, sau de 2 ori pe saptamana pentru curatenie, calcat, supravegheat copil ( cu mine in casa, ca sa mai pot dormi si eu in timpul zilei). daca se pricepe si la mancare ar fi excelent.
Loradin puteti sa puneti aparatul de aer conditionat in sufragerie, pe peretele opus usii, indreptat catre usa, astfel incat daca pozitionati fluxul de aer in acea directie sa ajunga pe hol si de acolo in celelalte camere. Asa l-am avut noi unde am stat inainte si facea fata si in celelalte doua camere. Era un LG de 12,000 de BTU.
Palarii - Sotul meu a cumparat o palarie de vara, draguta si usoara, reglabila, de la Piciul cu doar 5 RON. Este posibil sa aiba si pentru baieti ceva. Oricum merita incercat. De acolo am luat si niste body-uri foarte dragute si dintr-un material placut care au costat in jur de 12 RON.
Mariuca mea mananca mai putin in ultima vreme, iar noaptea se trezeste doar o data, azi dimineata avea fontanela foarte cufundata, dar incerc sa nu ma ingrijorez pentru ca altfel este foarte vioaie si nu pare sa aiba probleme. Am cantarit-o si a luat doar 200 grame intr-o saptamana, ceea ce este mai putin decat lua de obicei, dar sotul meu pretinde ca este in limite si ca au si ei perioade si perioade.
Pupici si weekend cat mai usor
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
N-am intrat o zi si ati umplut paginile cu povesti care mai de care.
Noi astazi am facut 4 luni....CE FETITA MARE ARE MAMA!
E o draguta , iti vine s-o mananci, face poznai se intoarce de pe burta pe spate si invers, rade cu toata lumea care ii vb frumos, ii place sa fie bagata in seama, isi suge degetele, mai noi daca are ceva largut pe ea, gen rochita o suge cu gurita.
Se vb despre copii cu greutate mica la nastere care iau bine in greutate.intram si noi la categoria asta.Alexia s-a nascut cu 2,300 si la 3 luni si jumatate avea 6,500.O adevarata dolofana.Sunt la mama, n-am cantar dar o cantaresc cd ajungem acasa sau cd meergem la vaccin.Ma declar multumita, am o dolofana, lumea spune ca n-ai zice c-a avut vreodata 2,300.
ANE, trebuie sa-i spui dr ca nu esti de acord cu diversificare de la 3 luni, asta in cazul in care nu vreisa-i dai nimic de-acum.Si poti sa-i spui ca te-ai documentat si in cazul incare alaptezi bb n-are nevoie de altceva pana la 5-6 luni.Eu ii dau san si diversifuicarea m-am hot s-o incep la 5 luni(peste o luna) cu cereale.O sa vb si cu dr isa eanu e de acord cu diversificare precoce la bb.
REBIANA SI NOI SUNTEM LA FEL.aLEXUCA SE TREZESTE SI NOAPTEA DE 2-3 ORI, UNEORI SI MAI MULT.
Az-noapte din cauza caldurii a dormit greu si prost.
INTREBARE:TOTV-AM AUZIT VB DE FLUOR.CHIAR TREBUIE SA LE DAM BB-ILOR???EU NU STIAM DAR O SA INTREB MEDICUL.CONCRET CUM II AJUTA SI CAT TIMP SE DA????
IOANARADU si eu o cam invatasem pe Alexia cu noi in pat tot din comoditate.dar am plecat la mama, aici patul e mai mic si n-am cum s-o iau lg mine decat daca dorm singura.asa ca am dezvatat-o si n-a vociferat prea tare.
CALCIUL GLUCONIC E LA FIOLE.NU SUNT BUNE LA GUST.EU I-AM DA PANA LA URMA SIROP DE CALCIU DE LA PHARCO CARE E DULCE.
MADYBULANCEA si eu zic sa te internezi.febra poate fi din cauza unei infectii interne.sa nu fie ceva legat de operatia cezariana.trebuie verificat mai bine.
EU NU STIAM DE CONTROL OFTALMOLOGIC LA BB PANA LA 2 LUNI????VOI ATI MAI FACUT ASA????E ABSOLUT NECESAR???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-