Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!
a dat vreniceala peste mine! de luni robotesc intr-una si nu maitermin. am schimbat perdelele in dormitor si am schimbat si galeria si am facut o curatenie mai generala. eu sunt tare mindra de mne! de mai bine de 4 luni nu facusem. imi facuse mama inainte sa nasc si apoi mai mult decit un aspirat si un sters de praf nu prea faceam. dar acu' am facut. uffff. parca e mai bine. dar mai am un picut la un colt.
am citit si stiu sigur ca voiam sa imi dau si eu cu parerea dar am uitat. dhe! ce sa-i faci. si nu ma intorc sa citesc ca nu mai am rabdare. zic si eu din aducere aminte!
tintari nu avem dar sigur stiu ca nu e bine cu nimic mirositor!
apa plata folosesc Izvorul alb . fie o fierb de ii ies perii albi din ea ca o uit pe foc fie daca e urgenta mare bag un pic la microunde.
sot se mai enrveaza si el cind e obosit dar ma ajuta enorm! mai nou impinge el de carut prin parc si si-a dat seama ca e cam naspa ca il doar mijlocul de la impins. noi iesim impreuna si stam ore bune afara seara cam de la 18. am socotit ca nu costa destul de mult plimbarea copilului adica ajungem la o medie de 300 de mii pe seara . ca nu stam pe banca ci stam la terasa: si uite o bere, uite un suc, mai si ceva de mincare... o medie de 9 mil pe luna! mai mult decit iau eu! dar asta e! ne simtim bine!
nasi avem niste nasi super!!!!! daca ne utem vaita de ceva e ca nu stam eventual cu ei in casa! daca nu am avea si noi bun simt si sa ne dam seama ca fiecare are treburile lui cred ca am sta non stop pe capul lor. ei stau la casa in afara orasului si mergem la ei mai mult in weekend si facem gratr si ne distram super! la botez mi-a adus lucursoare pt Tudor de credeam ca a luat tot magazinul si ne-a dat si 5 mil si o cruciulita de aur ca daca nu a fost fata sa ii ia cercei.. i-a luat altceva de aur. Sunt extraordinari nasii nostri!
Si am un sot extraordinar! si eu am depresii si mie imi vine sa o aiu la fuga dar....siasta e pt toate valabil: avem copii extraordinari si ne bucuram de ei in fiecare clipa cum sa dau bir cu fugitii?
mie imi vine sa il trimtesc pt ca nu maninca pe caldurile astea mai nimicbea doar ceai.

ma duc la el

va pup!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

fetelor a folosit cineva sirropul calma baby de la erba vita
este bun de ceva?sirop calmant cu gust de cirese pentru sugari si copii .
Astept opinii.pupici
florin-ade ana maria(2 luni fara 3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci azi cica am terminat cu croitoreala si cu curatenia. asa ca am decongelat-spalat si frigiderul, am pus si draperiile, am strans si rufele, sa vedem cine le calca.
acum asteptam sot sa vina de la serviciu, ca cica azi o sa faca si el pe mortu-n papusoi de pe la ora asta.
poate revin mai pe seara!
pupici!

P.S. mancare azi: salata de vinete si peste prajit cu mujdei de usturoi. supa mai avem.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multe lini pline de sanatate si la multi ani plini de bani ureaza sarbatoritilor de azi Ioana-Thea si mami!
Pentru 4 lunisoare felicitam pe Mark Alexandru de Mada_roz!
Pentru 3 lunisoare felicitam pe Eduard Darius de Laura_Oana!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

hai ca m-am mai linistit si eu putin cand am auzit ca mai sunt copii care vomita... mie tare mi-e frica sa nu aiba reflux gastro-faringian. cu toate ca ea e foarte vesela si vioaie. rade toata ziua si da din picioare si maini. nici nu stiu ce sa cred. cat despre greutate, eu am cantar acasa si o cantaresc in fiecare saptamana. oricum ia peste 1 kg pe luna.
un alt lucru care ma nelinisteste, este atunci cand plange ea, seara. eu, ca tot omul ii dau picaturi pentru colici (de la care se calmeaza instantaneu). imi este frica sa nu planga de la altceva, respectiv de la vomitat, si eu in loc sa-i dau alte medicamente, cred ca are colici... cred ca o sa mai consult si alt doctor, caci a mea mi-a zis atat timp cat creste in greutate sa nu-mi fac probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, ce sa va spun?
Mai mult de un , o si niste , si astea virtuale, nu pot face pentru voi.
Cat despre "rabdarea mea"... Nu cred ca am asa de multa cum crezi tu Laura. Numai ca sunt o fire mai ciudata si de cand eram mica adoram sa am responsabilitati. Bine, n-a fost deloc usor pentru mine pt ca mi-am asumat mereu prea multe. De exemplu, desi nu era treaba mea, inca din liceu eu imi faceam probleme cu ce sa hranesc familia, sa fie curat in casa. Ma refer la gatit. Ma simteam responsabila, desi nu aveam de ce, sa aiba ce manca tata sau mama cand vin de la serviciu. Si asa am ajuns incet incet sa gatesc doar eu pt toata familia. Nu ma intrebati de ce. Probabil din prea mult zel si ei au luat-o ca atare. Evident ca a venit si ziua in care m-am saturat, deja ma casatorisem, si am vrut la casa mea. Nu-i vorba ca am parinti super, dar asa am fost eu. Si acum, tot eu le fac pe toate.
Sotul... Saracul! Vine deseori tarziu, muncit si alergat prin caldura asta, iar eu... cu reprosurile. Ca la fata mi-am propus sa nu tip niciodata. Sunt toata numai zambete cu ea. Nu stiu daca e gresit sa unu, dar eu vreau sa fie un copil fericit. Eu nu am fost. Mi-am asumat toate neintelegerile alor mei, desi, din nou, nu era treaba mea.
Stiu ca nu poate fi fericita deplin daca eu si sotul nu ne intelegem, asa ca mai lucram la capitolul asta. El e un om, painea lui Dumnezeu! Numai ca nu se pricepe la nimic prin casa. Si ar sta si el cand vine daramat acasa. Iar eu il iau de nou . Dar trecem noi si peste perioada asta.
Noi anul trecut pe vremea asta tot asa ... "de serviciu din doua in doua zile". Si undeva intre 29 iunie si 5 iulie s-a si fructificat! Da' de-atunci... ioc. Uite faza! Aseara cand de-abia reusisem si eu sa pun pitica la culcus si aveam chef de dragaleala, pe el il suna un amic si ... tusti la bere. Iote, na! Nu m-am suparat ca n-a fost cu intentie. Era tare stresat de o chestie si voia sa discute putin cu tipul ala. Dar nu prea suntem pe aceeasi lungime de unda in ultimul timp. Dar cred ca e normal.
Revin ca plaaangeee!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Asa...sa va zic de parc pana nu uit.
Mie, cand merg in parc imi place sa stau pe o banca, daca ma lasa raresu, sa fac rebus si sa fie liniste si pace si umbra daca se poate. Ptr asta imi aleg aleile mai laturalnice unde nu sunt "zburdalnici" de copii. Dar, pe aleile astea sunt mamici cu kinderi cam la 1 an care inca nu merg la groapa cu nisip ptr ca abia se misca si mamele inca sunt foarte grijulii sa nu cada, sa nu se loveasca, etc... Ei,copiii astia trag la caruciorul nostru de nu se poate...cu tot cu mame, bineinteles, care mame ii aduc incet incet pe acesti teroristi spre mine sa vada pe bebe. Bineinteles insotiti de replica "bebe, mama, vezi, bebe. Doarme bebe, doarme bebe" S-apoi vine cu copilu sa vada "bebe, bebe" si se-apuca care mai de care sa traga de jucaria de la carucior sau sa puna mana pe el (maini care nu sunt mereu curate). Fac 13-14. De aici incepe discutia stupida: "Cat timp are?" "Sa va traiasca. Mersi la fel." "Il alaptati?"
Ce mame mai sunt si astea? nu isi aduc aminte cand aveau "bebe bebe" ce fragil il considerau si il infofoleau sa nu pateasca nimic? Acu se poate pune mana murdar pe el si trage de el la orice ora.

Al doilea tip de conversatie inteligenta dar de care voi sunteti scutite in mare parte este dupa cum urmeaza.
Rares are pata aia pe antebrat si e vizibila din toate unghiurile si toata lumea o vede. Babele/tantile din parc:"Vai, are o pata pe mana. Ce a furat mama cand a fost insarcinata?" io, mai in gand mai injurand: "Neeeeh, unde? ca nu am vazut... Eeeei, n-am furat nimic, asa s-a nascut"

De aia sunt foarte salbatica in parc...cum se indreapta cineva spre mine cum o tai....

Asta intra la categoria "divertisment in parc"

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Fetele multumesc pentru incurajari...deja ma simt mai bine.o data pentru ca mi-ati dat putere sa merg mai departe si inca o data pentru ca mama mea tocmai a plecat intr-o minivacanta cu fratele meu la Vatra Dornei si sunt incanta ca voi ramane singura cu sotul si cu fetita mea;zic asta pentru ca noi de cand ne-am mutat cu mama(pentru ca murise tata si n-am vrut s-o las singura pe mama,nu ca n-as fi avut unde sa stau),nu am mai ramas deloc singuri;si lucrurile sau mai racit de atunci,adica de un an jumate si cred ca poate de asta aveam nevoie;sper sa realizeze si el lucrul asta si sa ne rezolvam problemele.
Am fost si mi-am luat vopsea ,pentru ca simteam nevoia de o schimbare;si vreau sa va zic ca voi face una destul de radicala:ma fac rosie ca focul ,eu fiind blonda;am nevoie sa ma simt atragatoare pentru mine in primul rand si apoi pentru sot;tineti-mi pumnii sa iasa totul cum vreau eu.
In legatura cu nasii,eu abia astept sa vina prietena mea cea mai buna sa-mi boteze de azi intr-o saptamana;ei sunt in italia si la inceput ma gandeam ca nu vor fi prezenti la multe evenimente din viata dariei;insa am stat si m-am gandit ca decat sa pun pe cineva care nu pune suflet mai bine pe prietena mea...doar este internetul si chiar ne gandeam ca poate la un an ii luam motul in italia ca sa nu mai vina ei in coace;

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Intru si eu pe scurt:
Si eu vreau sa fug in lume ,nu plecati fara mine!.La prima vedere nu prea as avea motive,dar daca stau sa ma gandesc...Ziua sunt singura cu David,eu as mai dormi,ca anemia asta vrea,el s-ar juca,ba i-e foame si nu apuc sa-i fac laptele,ba nu vrea decat 60-80 ml si apoi rade la mine,cu biberonul in gura...Si uite-asa ne "distram" noi toata ziua.Pe la cinci ajunge acasa restul trupei si incepe repriza a doua:fata vrea atentie,il calareste pe David,il pupa non-stop.spre disperarea lui,eu strig la ea,tac-su trebaluieste prin bucatarie si ma tot intreaba cate ceva,ca acum invata sa bucatareasca,apoi mancam ceva,cea mare vrea afara,cel mic cine stie ce program are...si tot incerc sa le coordonez toate,sa tin ritmul,dar tot am senzatia ca mai am ceva de rezolvat...
Sotul ma ajuta foarte mult,cat este acasa,dar eu tot pic de oboseala,of,of.

Sa va spun ceva haios:David a ras prima data in hohote cand i-am vorbit chinezeste,ma rog,suna cam asa,si l-a distrat foarte tare.Iar a doua zi l-a amuzat casca de dus cu care mi-am acoperit parul pentru ca aveam vopsea pe el.Prima data s-a uitat lung,evident nu m-a recunoscut,dar dupa ce i-am vorbit a inceput sa rada in hohote,isi mai intorcea capul intr-o parte si apoi iarasi ma fixa si radea.A fost o faza super,am ajuns de rasul copilului .

David tot lenes e,nu se intoarce singur pe burtica,dar ma prinde de degete si se trage sa stea in fundic cand il tin semisezand pe picioarele mele.Si se impinge tare in picioare,parca vrea sa se ridice.

Sa nu uit:ELA ,multumesc pentru sugestia cu fierul biologic,am sa caut.

Va doresc sa aveti o seara minunata,la mine ziua abia incepe

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana bine zici...

Din ciclul discutii inteligente in parc noi avem unele in plus lasand la o parte treaba cu mamicile si piticii din dotare care se minuneaza co voce tare de bb care doarme etc. Cu astea era obisnuita de la Elena... acu am parte de altele noi...
- va e greu cu 2, nu-i asa? (si au privirea aia "compatimitoare"... saraca de ea... ) Am renuntat sa le explic ca nu e chiar atat de greu... scurt si la obiect, DAAAAAA... oricum asta vor sa auda, pt. ca le spuneac ca e acceptabil etc., si continua... da va e greu, stiu eu... cunosc eu pe nu stiu cine ... etc.
- daca ma vad cu toti 3 ... ati stiut ca sunt gemeni? adica... in capul lor... saraca n-a stiut ca's doi si cand a stiu n-a mai putut face nimic ... Cand afla ca am stiut foooarte devreme sunt f. mirate...

Mai am parte de urmatoarele... imi "schipa" copiii sa nu-i deoache, se minuneaza ca's doi, se minuneaza ca sunt doi baieti pt. ca sunt imbracati diferit... numai daca's fata si baiat pot fi imbracati diferit , isi pun copiii/nepotii sa numere cati copii am io in carut : "ia uite... cati sunt?"

Cred ca mai sunt, da' nu mi le aduc aminte...

Si ce ma enerveaza cel mai tare si mai tare... ma asez pe banca, intr-un loc linistit, e devreme 8-9 dim., e liniste, e racoare... astia dorm... io citesc ceva... si zbang... linistea mea s-a terminat pt. ca vine vreo baba care n-are treaba acasa sa ma bage in seama... Da' nu vad frate ca io am alta treaba?

Mergi la inceput