Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mai, da' ce lume "prietenoasa" aveti voi prin Bucuresti! La mine au fost zile in care m-as fi multumit si cu vreo ba ba curioasa. Ce sa mai vorbesc de mamicil cu copil cat al meu care nu stiu cum sa nu se uite spre tine ca nu cumva sa le abordezi. Eu sufar ca nu am cu cine vorbi toata ziua si mai dau cate un telefon fara sens pe la cate cineva numai sa schimb si eu o vorba.
Mai revin. Acum avem un scutec plin-plin! :[D]

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Sunteti dragute cu povestirile din parc. Eu nu am avut prea multe de genul asta, in general au fost convorbiri placute. O singura data m-am ciocnit cu un alt carut cu o bebita de 10 luni, care, bineinteles, a fost atrasa de Maya. Partea proasta e ca mama-sa a inceput sa-mi povesteasca detaliat cum a avut ea lapte putin si i-a dat formula, cum a inceput diversificarea si cum ii dadea ea la fetita sa guste din toate cate putin, si ciorbita si inghetata, etc. "sa se obisnuiasca copilul". Lasand la o parte ca nu prea eram de acord cu ea, m-am simtit deodata ca o cata de la coltul blocului si nu am stiut cum sa plec mai repede. In rest, cand merg in parc fie sunt cu sotul fie caut mamici pe care le cunosc si asa sunt in siguranta

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxanici ca si eu zisei de pata.

noi nu mergem in parc decat f rar, pt ca este relativ departe si tocmai ca sa evit intrebarile stupide, prefer sa nu merg. eu ies cu matei pe aleile de pe langa bloc, este si verdeata, deja ma cunoaste lumea si nu ma prea opreste nimeni sa ma intrebe nimic. se mai uita si la noi cate un bebe mai mare, cate o mamica, cate o baba ... cu babele din fata blocului am rezolvat-o. mie mi s-au pus urmatoarele intrebari:
- de ce nu-i puneti caciulita? ca e mititel?
- ii dati san? nu-i dati? vai!!!! (de parca n-am vrut eu ... )
- doarme noaptea?
- de ce nu-i tineti capul sprijinit? este f fragil si se poate frange. pai, proastele naibii, eu imi tin copilu' sa-si rupa gatu????
- plecati cu bebe asa mic cu masina? si nu va e frica?
eeee ... de-as mai fi stat eu langa IOR ... cred ca toata ziua as fi fost in parc. adevarul e, ca din toate zonele din bucuresti, zona aia imi place ce-l mai mult. si-mi da si o stare de nostalgie dupa anii mei de studentie si post-studentie (2 ani), cu chefuri si iesiri nocturne si bai in fantanile arteziene de la unirii ...
mda ... hai cam am intrat in butia mare cu melancolie!
acum sa trecem la lucruri serioase:
oare as putea sa trec la laptic nr 2 (de la 4 luni) pe la 3 luni si 3 saptamani?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ela - subscriu la ce ai zis si tu,lume prietentoasa

Pai aici lumea ii lasa pe copii pe jos,merg de-a busilea pe strada,in magazine numai spun ca toti sunt pe jos.Unde noi am facut botezul copii erau pe jos si credeti-ma ca sunt sanatosi tun.Am uitat ca noi cand eram mici ne lasau ai nostrii sa ne jucam in tot felul acum noi am schimbat asta.Nu ne mai dam seama ca ei sunt copii si au nevoie de a se juca,murdari.Ridica-te de jos ca iti murdaresti rochita,pantalonasul,...vorbim de jucarii de copii super inteligenti la 3 luni,cred ca deviem asa mult uneori,vrem sa fie perfecti dar nu stim ce e perfectiunea.

La capitolul depresii - eu una ma descurc mai bine pt ca de la inceput nu m-am asteptat mult de la sot.Gateste,bine noi nu facem mancare gatita ca in ro dar tot iti ia timp si sosurile,prajit ceva,..curat,nu-l las pt ca stiu ca nu face bine,asa ca prefer sa fac eu in weekend si in rest zilnic dau la loc cat pot.Nici el seara cand vine de la munca nu sta prea mult cu el in brate dar il inteleg,barbatii nu sunt ca noi femeile,avem in instinct asta.Ei se si tem de a fi tati,de a avea in grija un bebe.
Cu mine e un sot aproape perfect si asta conteaza,restul trec cu vederea.
Stiu cazuri care de la bebe s-au racit,nu e de gluma,Doamne fereste

Ma asez la masa,revin..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Ce bine de voi ca aveti cu cine va "distra" in parc.Sincer,mie imi lipsesc babele care sa ma bage in seama.Am si eu parte aici de "imbrobodite" la propriu,stiti voi,femei cu capul infasurat ca sa nu le deoache cineva,desi sunt asa de urate,vai de capul lor.Noi stam intr-o zona cu multe...imbrobodite,n-ai cu cine vorbi,ele nu stiu engleza,nu au voie sa invete,nu le lasa sotii si ,oricum,fug cand ne vad,parca le-am manca.
Daca tot am intrat la "barfe" sa va mai zic ca sunt mirata ca pe "ei" ii aduc aici fara interviu,fara sa le caute si in...scuzati expresia,ajung vin aici si stau pe ajutor social si fac cate 4-5 copii,ca sa primeasca si "salariu" 4000 de dolari/luna.Iar romanii se chinuiesc cate 2 ani sa ajunga aici,vand tot,daca au,se imprumuta,etc si aici o iau de la zero.
Poate o sa sariti pe mine ca "nimeni nu te-a obligat se pleci",dar noi nu prea am avut de ales si dorul de ai mei ma macina,dar...oricat ar fi de greu,acolo tot nu m-as mai intoarce.
Scuzati devierea de la subiect.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Se vede ca sunt complet zapacita de oboseala, am uitat complet ce vroiam sa scriu. Am spus mai devreme ca am dus-o pe bunica mea la oftalmolog. Eram cu micuta in brate si d-na dr m-a intrebat daca i-am facut examen oftalmologic (fundul de ochi). I-am spus ca nu si d-na dr s-a enervat ca de fapt toti bebeii ar trebui sa fie vazuti de oftalmolog inainte de 2 luni. Am intrebat de ce si mi-a spus ca trebuie sa se verifice daca nu au cicatrici pe fundul de ochi, spunea ca pot fi de exemplu daca mama a avut toxoplasmoza sau alte boli care dau asemenea complicatii la copilasi. Si am profitat de situatie ca tot eram acolo si i-am facut controlul la Giulia. Totul era bine, dar m-am mirat ca d-na dr mi-a aratat scris ca la bebelusi trebuie facut acest control si de ce nu ni se spune in maternitate sau mai tarziu medicii de familie.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

DA, sa spun de patania nostra....eu citeam ceva pe aici , si fata mea statea in pat in sufragerie...azi a avut o energie teribila...si aud :bufff!!! Am fugit imediat...Teodora cazuse din pat, si plangea asa de tare...Se speriase, saraca.Era pe burta.2min a plans apoi a luat-o somnul.Am cercetat-o sa vad daca s-a intamplat ceva, si e bine fata..ca toata seara a ras la noi...
In seara asta am mai gasit-o de 2ori la marginea patului...nu stiu cum se roteste, se impinge si ajunge la margine...
Mi-a zis sotu' ca ar trebui sa ma obisnuiesc, ca n-o sa fie ultima data...Da',m-am speriat, ce sa va zic.Bine ca nu s-a intamplat nimic rau.Oricum, eu de cat de tare am alergat,sau m-am speriat, am febra musculara.

Roxanici, Grasu' nostru de motan(ii zicem noi asa, da' el saracu' e pielea si osu')-bine, are 100 nume, principalul fiind Patronulu'- mananca Fit 32,cu metionina(parca asa ii spune)deoarece in tineretea lui(are 9ani) a facut calculi renali,plus ca se linge pe blana si trebuie sa elimine parul...Asa cum zicea si Eliana,nu l-am mai periat de mult timp, baie n-a mai facut de la Paste...

Fetelor cunoscatoare, va rog sa ma ajutati si pe mine.Vreau sa-mi fac album pe webshots.Cum procedez?Intru eu acolo si-l fac, sau trebuie sa fiu logata cu parola nostra sa fac album?Bagati la fata o idee, ca sunt in bezna.

Asa, ca bine ziceti cu babete duse cu pluta sau cucoane incuiate la cap.Luni cand am fost la munca sa-mi iau banii pe salariul la nastere, frateee, de n-au sarit toate de la conta pe mine:
-da' de ce n-are sosete? Si eu le-am zis:da' voi pe caldurile astea va puneti soseste?Se uitau interzise la mine.
-da' nu-i puneti palariuta?
-are picioarele reci(aiurea, ca i le verific periodic)
-da'mai alaptezi?Da' de ce nu?
Eeee, de nu-mi vine sa fug cand aud asa ceva.
Ce ma mai oftica...cand sunt persoane , care daca au experimentat ceva pe copii lor, cred ca e valabil pt toti...da-i asa, fa-i asa, dar de ce...
In parc nu-mi place sa fiu abordata.Ati vazut ce pierdere de timp e sa povesteti pt a 100-a oara totul...

Nu mai stiu ce sa mai scriu.Poate mi-a fost cuprins si creierul de febra musculara

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am revenit si noi , am iesit oficial din carantina, a scapat de varicela, acum mai avem 10 zile de stres sa vedem daca luam sau nu

despre capitolul vorbe.... intr-o zi ies cu mama si fata in piata ,afara 180 de grade , vant deloc, incep binevoitoarele, vai fara caciulita, si asta 5-6 diferite, vede mama o bonetica super, io cumpara io pune de fite in cap, si incep altele, vai fara sosete, sio nu mam abtinut si am zis mamei, te rog cumparai un palton ca e frig si raceste copilul
si miam promis ca daca mai adud vreuna ii zic , nu va suparati datimi si mie o suta de mi sa cumpar caciula la copil ca nu imi permitsa le vad ce fata or face, daca tot sunt asa binevoitoare

si la noi mai sunt comentarii, vai ce curaj sa il faceti pe al doilea, wow, perechea ideala, baiatul mai mare si fata mai mica, tot ce va puteati dori, baiat si fata , sa vedeti fete fac cand le raspund sec eu vroiam doar baieti, sau din contra cand o imbrac in albastru , cu cata mila se uita unele si comenteaza, aveti 2 baieti, era bine daca era si o fetita, asa atent se uita fix la culoare hainelor, ca ea are cercei care se vad dar ,,,,,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Carmen,ne luam de mana si asteptam sa ne fetele, si Raresu a cazut azi de pe canapea. M-a pus al cu coada sa il las acolo (dprmea ce-i drept) si am plecat sa fac un lapte...cand aud bufff.Ups,am stiut ca e raresu pe jos. M-am teleportat intr-o secunda langa el. Era pe spate...n-a zis nik decat si-a luat avant si a tipaat pana a dat aeru din toate alveolele afara, dupa care s-a linistit. L-am giugiulit, pipait pe toate partile, m-am simtit super naspa, dar asta e invatatura mea.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Carmen, pe webshots dai sign out daca cumva esti logata cu userul comun si apoi ai undeva sus in dreapta sign up for free...click pe ala si iti faci contul tau propriu si personal

Alexa, ce bine, ce bine, tinem pumnii sa treaca si cele 10 zile cate au mai ramas si sa nu faceti si voi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput