Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Nu stiu daca voi aveti preocupari/ganduri de astea da io pandesc viitoarele mamici de mar-apr 2008.
Cand ma gandesc....anu trecut pe vremea asta.....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

si eu...
Noi i-am "programat" (de fapt n-au fost programati de nici un fel, nici unul macar ) pe teroristi pe 3 iulie... la 2 ani de la cununia religioasa.
Si testu' a fost pozitiv pe 22 august.
Deci mai trebe sa asteptam... de-abia acu se concep...

Mergi la inceput

Sherbi bine ai revenit... intrasem la idei

Tzuna Nan 1 e valabil 1 luna.
Am uitat sa precizez prima data... iau lapte praf atunci cand merg in locuri unde n-am cum sa incalzesc laptele meu.
Altfel, iau laptele meu in geanta termoizolanta (io am una de la avent, de la pompa si biberoane in care bag si niste chestii cu gel, tinute in congelator)... Iar cand le e foame rog pe careva sa incalzeasca biberonu cu lapte.

Fluor... io am intrebat 3 doctori pana m-am hotarat sa-i dau Elenei: pediatru si 2 dr. stomatologi (dintre care unu leste nasul ei)... toti 3 au fost pt. fluor.
In plus, stiu ce inseamna sa ai dintii varza din cauza materialului prost... si daca pot cumva sa previn chestia asta, atunci fac tot posibilul...

Acu' si vaccinurile parca erau posibil cancerigene....... Deci nu-mi bat capu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Elyanne- eu folosesc Nan1 si pe cutie scrie,doua saptamani valabilitate de cand deschizi punga.E ciudat,cred ca ar trebui sa fie peste tot la fel,dar cine stie...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutareee mamici!
Dupa mult timp fara net intru si eu sa va salut ca de citit nu am cand pt ca sunt in vizita.Poate imi pune si mie net luna asta....Noi ne-am mutat de la socrela si stam singurei acum. Ma descurc cu bebe mai bine decat ma asteptam.Deveneam dependenta de ajutorul soacrei daca mai stateam.
Bebita al meu creste cu titi si suc de mar si morcov deocamdata. Pe masura ce creste ii mai diversific si eu meniul. Imi este asa de greu ca nu mai pot sa va citesc .....aveam foarte multe de invatat de la voi si nici nu stiu daca voi reusi vreodata sa recuperez cu cititul.
Bebe isi mananca pumnii pana i se face greata Nu stiu daca i se pregatesc deja gingiile pentru dinti dar vad ca roade tot ce prinde.
Am vazut ca se plange multa lume de caldura.Noi suportam bine caldura pentru ca stam la parter si spre nord , iar afara iesim doar seara dupa 7.
Va sarut pe toate si mai intru cand imi pune si mie net.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, stup!
Vad ca de cand e Raul in vacanta nu mai ajung sa scriu .

Fluor - eu ii dau la Raul, dar am inceput tarziu si dintii de lapte au fost cam varza - mostenire proasta de la amandoi parintii!! Acum Giuliei cred ca o sa-i dau, inca n-am inceput. De fapt m-am interesat f mult pe subiectul acesta cand am inceput sa-i dau lui Raul si i-am dat pe considerentul ca la noi nu este fluor nici in apa nici in produsele pt copii.

Sherbi asa procedez si eu cu Giulia, cu privire la alaptat si fara ceai si in privirea diversificarii la fel vreau sa procedez ca si tine, la 5-6 luni.

Ane2200, eu nu pot sa mint doctorii cu privire la copii, am renuntat la o dr. f buna cu Raul pt ca insista sa-i fac un tratament foarte tare pt paraziti si eu vroiam sa-i fac tratament naturist. Si nu am fost in stare sa o mint ca i-am facut si de jena (ca tot insista) nu am mai mers la ea. Imi dau seama ca e greu sa-i spui ca esti de alta parere, dar cred ca dr trebuie sa stie adevarul despre copil, daca nu nu are cum sa-l trateze.

Stefaniya si eu am momente in care mi se pare ca e nedrept ca eu nu mai am unde sa-i pun lucrurile Giuliei si sunt copii care nu au de nici unele. Eu incerc sa mai intru pe la subforumul de ajutor umanitar, sa mai ajut in jurul meu pe cate cineva, din pacate nu putem sa facem prea mult, dar macar ce putem sa face.
Si cu acest prilej as vrea sa fac un apel la voi sa intrati pe forumul umanitar, sunt atatia parinti care nu au fost norocosi ca si noi si care ar avea nevoie de o mana de ajutor.

Despre Giulia ce sa va spun, nu luam in greutate asa cum ar trebui, in luna a treia numai 400 g si in ultima saptamana doar 100 g, dar deocamdata rezist eroic si nu-i dau numai laptic de la mine, si tot asa am rezistat sa nu fac nimic in cele 2 zile in care nu a facut kk, a facut din fericire in a treia zi fara stimulare. Mi-e greu sa accept faptul ca nu creste asa cum ar trebui mai ales ca m-am intalnit azi in parc cu colegul ei de salon din maternitate. Cand stateau impreuna Giulia avea 4050 g iar baietelul 2500 g, el nu manca prea bine...Acum Giulia are 6200 iar baietelul 7500.
Asta este! Sper sa fie mai bine in continuare.
Altfel e veseluta, povesteste toata ziua cu toata lumea, rade in hohote, se intoarce de pe burta pe spate si uneori si invers, incearca sa se ridice in fundulet cand e in scaunul de masina si uneori si cand e in carucior, tine in mana o jucarie daca i-o dau. Mi se pare ok si e foarte vioaie, sare ca o broscuta cand o schimb..

La multi ani la sarbatoriti!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefaniya

Elyanne- eu folosesc Nan1 si pe cutie scrie,doua saptamani valabilitate de cand deschizi punga.E ciudat,cred ca ar trebui sa fie peste tot la fel,dar cine stie...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Super tare... ce sa zic... M-am mai uitat odata si scrie o luna de cand deschizi cutia...
La voi e la punga? Al meu e in cutie, de tabla Poate difera totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Si aici tot 2 saptamani dupa ce deschizi cutia, toate marcile de lapte pentru primul an de viatza. Le-or "adapta" romanii ca sunt in stare

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Sau poate romanii sunt mai rezistenti... daca e sa se intample ceva de la laptele praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Kitty, nu te ingrijora ca Giulia nu a luat in greutate cat colegul de salon, in general copii cu greutate mai mica la nastere iau mai mult in greuate, nu stiu explicatia, dar am constatat asta. Spune-mi te rog cum administrezi fluorul?

ioanaradu, sunt incuscrita si cu ElenaGiulia pt. Arthur cel frumusel, dar l-as vrea si pe ochiosul de Matei

Tzuna, sa ne pui poze cu noua tunsoare. Eu incerc de ceva vreme sa ajung la coafor dar ba nu pot eu, ba coafeza si tot asa. Am 2 culori in cap, negrul dinainte de sarcina si satenul crescut, va dati seama ce cool

Am iesit in seara asta afara dar in jumatate de ora am fost urgent inapoi ca a inceput sa urle ca din gura de sarpe, nu-mi explic ce avea. Daca o luam in brate tacea, cand o puneam in carut lua foc. noroc ca nu eram prea departe de casa.

Legat de gatit, fac ciorba- pe rand, de pui, vita, perisoare, am facut mazare si nu am observat nici o reactie la bubulina, orez cu pui, pulpe sau peste la cuptor (asta e la ordinea zilei ca mi-e usor sa le arunc in vasul ena si sa le uit in cuptor vreo 2 ore), paste. Astazi am facut cartofi prajiti dar maine chiar trebuie sa gatesc si iar nu mai stiu ce. Mai spuneti si voi ca sa ma inspir.

noapte buna!

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Oricum daca o sa moara de cancer nu o sa stiu daca a fost de la fluorul din Zymaduo sau de la acidul citric din sucuri sau de la zaharul pe care il va manca sau de la tigarile pe care le va fuma sau de la noxele pe care le respira sau multe alte chimicale ce vor intra in organismul lui de-a lungul vietii

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Adevar graitai, Roxanici...

Acum citesc prima data cat e de controversat fluorul... recunosc ca nu m-am documentat inainte, DECI : eu ii dau la Timeea de cand a facut trei luni acest Zimafluor la recomandarea dr in care am mare incredere; l-am cumparat din Germania , o cutie ajunge pt trei luni , si ii dau in fiecare dimineata cate o pastiluta, stiu si eu ca e bine sa nu il intrerupi, asa ca sper sa nu uit vreodata... pe viitor... eu sper sa-i ajute;

Loradin, asa face si a mea de doua zile , e tot cu nasu' in cearsaf, saraca si probabil va mai trece un pic pana prinde figura cu intorsu si putere ; ai vostrii care s-au intors pe burta au facut-o dintr-o data fara sa se chinuie? nu prea v-am auzit sa va plangeti; eu inca nu pot sa zic ca s-a intors, doar cu ajutorul meu; in rest multa rabdare, Loradin si , incearca daca poti sa aplici sfaturile IoaneiRadu...

azi tare prost a mancat si domnita mea, nici kk, ce mai ...dezastru', dar maine sigur va fi o zi mai buna

Tzuna, sanatate piticei tale

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput