Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
ane2200 spune:
sherbi, distractie placuta la mare.
noi plecam maine dimineata la brasov si dupa-masa mergem la tusnad. Stam pana duminica - sau poate mai raman o saptamana, sa vad cum negociez cu sotul, ca in Bucuresti e prea cald.
Pentru gingii - mie mi-a recomandat Calgel si daca e agitat si are temperatura sa-i pun o jumatate de supozitor Novocalmin si o lingurita de Panadol. Problema cu Novocalminul e ca deja 2 farmaciste mi-au spus ca nu e indicat pentru copii asa mici. Nici nu stiu ce sa fac. Bine, inca nu a facut temperatura dar, just in case.
Apropo, am citit ca mai sunt fete carora le-a recomandat doctorul inceperea diversificarii la 3 luni, dar nu vreti sa incepeti. Voi ce le spuneti doctorilor? Ca ati inceput-o? Ca asa, sa zic ca i-am dat supozitor si de fapt nu i-am dat pot sa mint, dar cu mancarea - daca-i zic ca o tolereaza bine si eu nu i-am dat si peste 2-3 luni cand incep are reactii nasoale, ce-i mai zic? Paranoia, nu?
Ane & Raul - 17 martie 2007
Val_ spune:
Loradin cum ai camerele: decomandate sau nedecomandate?
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
roxanici spune:
Nu stiu daca voi aveti preocupari/ganduri de astea da io pandesc viitoarele mamici de mar-apr 2008.
Cand ma gandesc....anu trecut pe vremea asta.....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Nan1 - si eu il folosesc uneori,atunci cand nu fac de ajuns lapte si bebe cere.Dar cel praf il mananca doar daca ii e foame tare.El miroase bine inainte sa-l prepar cu apa dar apoi de la apa calduta capata un miros si un gust care lui nu-i plac si l-am gustat si eu si nici mie nu mi-a placut.De atunci folosesc tot Nan1 dar cel lichid si de-asta pt mine ar fi fost bine daca acea cutie izolanta isi facea treaba.
Asa cum zicea si Tzuna are doar 2saptamani valabilitate daca il deschid si el nu mananca numai lapte praf nu ajung sa-l folosesc in 2sapt.Eu oricum din prima punguta desfacuta l-am aruncat aproape pe tot dupa ce l-am preparat pt ca nu vrea sa-l manance.
Cred ca a doua punguta nu o mai desfac decat atunci cand ii dau mai mult lapte praf ca si asa are termen pana in 2008.
Azi eram in autobuz,ma intorceam de la aeroport si o batranica tot imi zambea.Coboram amndoua la aceeasi statie si ma intreaba daca nu sunt obosita cu un bebe mic si ii raspund ca asa si asa."Draguta" de ea imi propune sa i-l dau ei ca ea iubeste copii si ca are o casa mare si ca eu voi avea un salariu lunar,ca la urma urmei toti avem nevoie de bani,zice ea.O intreb daca vorbeste serios ca nu stiam daca sa ma incrunt sau nu si imi zice ca de ce nu,poate...In acel moment cred ca m-am schimbat la fata si i-am zis sa faca pasi mai repede si a inceput sa zambeasca si sa-mi spuna ca a fost doar o gluma.
Fel si fel de tampiti de oameni.Gluma de 70ani ![]()
Sherbi - se tine de plimbari,bravo ei!Felicitari de botez!
Roxanici - dar ce dura la mesaj,tu.Lasa ca daca se intampla pe la 100ani mai merge si ai timp in 100ani sa-i faci analizele ca sa vezi de la ce se trage
Doamne,ce subiect sumbru,,uhhh
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
roxanici spune:
Stefania, nici prin gand nu mi-a trecut sa fiu dura dar sunt REALISTA. Atatea prostii cate bagam in noi si implicit o sa bag si in Rares...nici nu vreau sa ma gandesc.
Sper sa nu se fi suparat careva...
Eu si acu stau si ma gandesc ce morcovi o sa iau ptr suc...romanesti ca is mai "naturali"? olandezi ca au mai mult suc, turcesti ca sunt toata ziua? toti sunt umflati cu pompa de chimicale si mi-e oroare deja dar asta e lumea in care traim....
deci nu va suparati, da??!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
roxanici credeam ca numai eu stau si cujet la toate minunile, dar si tu cu morcovii ... esti pe-aproape. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
sherbi bine ca mai dai si tu cate un semn, ca ma bagasei la idei. distractie placuta la mare, sa ne spui cum s-a comportat bebe ca si noi intentionam sa plecam intr-un week-end.
loradin parerea mea, si sa nu fie cu suparare: incearca sa iesi din starea asta ca nu-ti face bine. intr-un fel te inteleg, ca si eu stau toata ziua singura cu bebe acasa, dar o iau ca atare. cu sotul tau ai vorbit? te ajuta si el? daca o tii asa nu e bine. incearca sa iesi cu fetita la plimbare, sa-ti iei o revista, sa te deconectezi intr-un fel. si cele 2 ore libere pe care ti le doresti, se pot rezolva cu ajutorul sotului. antreneaza-l sa stea cu bebe, arata-i ce are de facut si din cand in cand i-ati liber.
sper sa auzim de bine! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Doamne cat pot sa va invidiez ca va dorm bebeii toata noaptea!!!! Al meu se trezeste tot la 3-4 ore... nu de foame ci pur si simplu fiindca asa are el programul, iar dimineata la 6, 7 ne da trezirea. Mie, ca taica-su e la serviciu la 7. Azi insa la 5.30 imi zambea de numa.
Diana_jors si eu tin telefonul, aparatul foto si portofelul in carutul lui Luca (portofelul e insa in geanta si e in compartimentul de bagaj) si ma gandeam eu ca nu fac bine... dar sunt comoda si nu vreau sa ma aplec la telefon de cate ori suna cineva. Insa ce ai zis tu de femeia aia care ti-a furat telefonul m-a pus pe ganduri, mai bine il tin in husa la gat.
Kmi eu am luat Brocriptin si nu am avut nici macar un efect aiurea.
Hai ca urla dumnealui... intru mai tarziu... cand mi se da liber!![]()
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
sherbi spune:
haideti ca eu citesc din urma acum si mai raspund ce mai stiu. a propos de tantari in casa. cel mai bine pt. bb sunt aparatele cu ultrasunete. daca nu aveti, vedeti ca pe net e un program care se descarca pe propriul calculator si e lasat sa mearga. si asa stati cu calculatoarele deschise toata ziua. cautati pe google, "program de omorat tantarii". e tot pe baza de ultrasunete.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Roxanici - stai linistita ca nu superi pe nimeni.Ai fost comica,cu toate ca de fapt tu oarecum te revoltai asupra produselor ![]()
Aici gasesti aceleasi produse dar din 7 tari diferite,te uiti si nu stii care e diferenta.Asa ca eu m-am invatat si caut semnul ecologic pe produs si aia cumpar.Sincera sa fiu daca nu gasesc asa,cumpar si altele.Uneori cred ca si noi exageram un pic cu atatea temeri...
Nu are legatura dar acum o saptamana era la tv la Idol American,era finala si au facut si o seara a donatiei pt copii din Africa.Pe cuvant ca am plans de nu ma puteam linisti nici in noapte,suferinta maaaaaareee tare si ma gandeam ca eu in ziua respectiva tot ii cumparasem lui Carl mai multe lucruri.Parca ma simteam vinovata ca acei copii nu au NIMIK.Ce diferenta mare intre mine si ei si ce diferenta mare intre mine si altii super bogatani.Viata e asa de ciudata uneori.
Poate suna ciudat dar uneori ma apuca asa o mila de africani.Cunosc un pic mai multe ca sotul meu a fost de mai multe ori acolo cu serviciul ca sa le faca proiecte cu munca lui,in fine... Trebuie sa multumim pt ce avem si sa stim ca noi avem mult fata de altii care nu au NIMIK si fara sa exagerez.Ce nu ar da ei pt toate acele mancaruri cu E-uri ohhhhhh.
Gata ma opresc ca sincer ma doare numai cand ma gandesc.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos