Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 28
elisor spune:
Laura spuneam de culoarea mesjului, era navy si dadea tare bine, credeam ca ti-ai schimbat culoarea.
Monu sanatate Antoniei, nici o ameliorare?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
fran spune:
LA MULTI ANI EVA ! Sa cresti mare si sanatoasa.
LA MULTI ANI si pentru cei care isi aniverseaza ziua de nume
revin
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Ziua buna!
Of, ca asa de suparata eram aseara ca am uitat sa urez La Multi Ani Agatei, cea mai dulce fetita! Sa creasca mare si sa ramana la fel de inteleapta! Sper ca ati ajuns cu bine in Romania si nu ati mai avut probleme cu sanatatea.
LA MULTI ANI, EVA!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
La Multi Ani de Sf. Petru si Pavel!
Eu vad ca din ghinion in ghinion merg (ma rog, nu se compara cu ale altora: Elisor, Gabitza, Monu - imi pare tare rau sa aud de problemele cu sanatatea, aste dupa parerea mea sunt cele mai grave). De dimineata l-am rugat pe barbat sa-mi lase mie masina (el a plecat mai devreme) ca zilele astea am tot mers cu metroul si voiam sa merg eu cu masina, mai opream sa mai rezolv una alta, ca tot vinerea pot ajunge mai tarziu etc. E, si vine si maretul moment al iesitului pe usa, iar cand dau sa caut cheile stupoare: ne erau nici pe bar, nici in geanta. Il sun disperata si ce credeti? Avea el si cheile mele!
Sa mor nu alta, nu era de cheile de la casa ca aveau si bona si femeia la curatenia, ci de cele de la masina. Asa ca azi am plecat ca prostii cu metroul amandoi in timp ce masina se lafaie in fata blocului
. Sa mai zic ca masina trebuia spalata pentru ca ieri (tot)dansul a parcat-o langa o casa in renovare si ne-au spoit-o aia intr-un mare fel.
In alta ordine de idei, m-am trezit si cu musafirii de dimineata ca de, se putea sa ma bucur eu de un week-end la mare? Stiam ca trebuie sa-mi vina, dar de cele mai multe ori asteapta pana pe 1-2, ei bine, nu acum nu e nici 30
.
Iar acum am aflat de la voi ca e Sf Petru si pavel, iar eu am dat drumul la o masina de dimineata
- macar bine ca era pregatita de cu seara. De la asta mi s-or trage toate belelele
?
Hai ca v-am deprimat cu noaptea-n cap si nu aveti nicio vina. De ANa nu v-am mai zis nimic: e plina de bube in genuchi, care au inceput sa faca puroi pentru ca nu e zi in care sa nu le zgandare, sa cada, sa se tarasca prin nisipul jegos din parc. Sper ca se va vindeca acum la mare, ca alta solutie nu vad (n-am incercat sa o bandajez, dar banuiesc ca oricum nu ar sta).
Mai prindem cate un pipi la olita, iar de vreo 2 zile iar o vad ca se tine cu mana de pasarica cand ii vine, ceea ce ma duce cu gandul ca i-a revenit cistita (of, cand o invata si ea sa vorbeasca sa imi spuna daca o doare sau se tine de ea doar de placere - cand o las fara pampers zici ca e gumilastica, asa trage de ea si o intinde
).
Loreen - petrecere frumoasa si tie! O, unde n-as putea sa o las si eu pe Ana la bona si sa plec un week-end! Dar eu incerc sa o menajez cat pot pentru ca o vad ca e obosita si cred ca asteapta si ea wee-end-ul exact cum il astept si eu. Iar cu ai mei, in afara de cele 7 zile cat vom fi la mare, nu stiu daca imi mai bat capul in cursul verii ca prea m-a enervat mama zilele trecute cand a fost la noi.
OanaC - am uitat sa te felicit pentru casa, cred. Cand mai aud pe cineva ca isi ia casa ma gandesc ca neam de neamul meu nu o sa aiba casa, dar apoi ma consolez ca ar fi greu de intretinut oricum
. In orice caz, imi place ca dupa ce ne-am mutat acum, nu mai sunt setata pe ideea ca aici am apartament, aici mor, intr-un an doi sunt dispusa sa o iau de la capat, doar ca de data asta as cumpara ceva intr-un bloc nou si in niciun caz nu as mai lua-o de la capat cu renovarile.
Onixone - in Londra mama va sta la diverse familii (de fapt nu stiu daca la una sau la mai multe), este excursie cu copii de 14 ani, cu schimb de experienta, stii cum se fac. In orice caz pleaca maine, dar la Londra abia peste vreo 5 zile ajunga ca viziteaza un pic si prin Europa in drum.
Hai ca trebe sa ma apuc si eu de lucru oleaca. Va pup si week-end placut daca nu mai reusesc sa intru.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andre_ea spune:
Eva! Sa cresti mare si cuminte, sa fii sanatoasa si fericita!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
babygirl spune:
Gabi, noi avem un termomentru CITIZEN cumparat cu 2 mil de la sensiblu sau helpnet, nu mai stiu exact. E bun, sunt multumita de el. Nu da erori si se foloseste usor. Ia temp in 2 sec. din ureche. Am cautat si noi destul de mult pana l-am gasit. Ti-l recomand. Cumnata mea are Chicco, tot cu IR si a spus ca este cat se poate de prost, ca sunt dif f mari de temp de la o ureche la alta, ca se deregleaza adesea. Si Ema a facut noaptea trecuta febra. A avut 39.2. Ieri i-am dat si 2 supozitoare cu novocalmin pt ca ca ne speriasem. unul la 19;00 si inca unul la 02;00. Acum i-a asczaut brusc temperatura, dar inca o tin pe antitermice. Nu stiu cum a facut asa repede febra, mai ales ca nu are alte simptome. Sanatate maxima!
Saryta, superbe pozele voastre de la mare. Tocmai le-am vazut.
poze de la mare
ChrisDun spune:
Urez si eu cu intarziere
copilutilor care si-au serbat zilele astea zilele de nastere: NAOMI, CATERINA, AIDAN si SARA 
AGATA
Urarile pentru astazi:
EVA, si pentru maine
ANNELIES
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata, sa nu cunoasteti tristetea si necazurile.
LA MULTI ANI celor care isi serbeaza astazi numele, multa santate !
Concedii placute celor care pleaca ... si multa sanatate bolnaviorilor!
Noi am mai dat o tura la Grigore Alexandrescu zilele astea, din cauza ca pitikai iarasi i-a "iesit" mana din cot, de data asta din vina soacra-mii, care s-a periat ca ii cade copchila de pe unde se urcase, si a apucat-o de incheietura (aceleiasi) maini(i). De data asta am nimerit un medic tanar, care ne-a spus ca 20 % din copii au sensibilitate la "scos mana din cot", si pana pe la 5-6 ani trebuie sa fim cu bagare de seama cum ii apucam de mana (de preferat nu de incheietura miinii).
Dintre perlele "proaspete" ale fiica-mii citez "Bunico, taci din gura mea !" ![]()
Faza: intr-o dimineata ajunge maica-mea la locul de joaca al fetii, unde mai erau doua bunice cu nepoteii. Una din bunice exclama : "Uite-o pe Carina!". Cealalta spune: "Nu o cheama asa, o cheama Emi".
I-am zapacit pe toti ![]()
Va pup, si ma intorc la spellingul meu
- am aflat pe propria piele ca spellingul pe franceza nu baga toate accentele, ci doar pe unele... asa ca de azi incolo, vreo saptamana, o sa am o preocupare tare inteligenta: o sa corectez (recte bag e-uri cu accente intr-)un docoment word de 60 de pagini
Este exact ce-mi lipsea 
Week-end placut si racoros sa aveti !
babygirl spune:
Laura, Eli, despre ce dieta vorbiti voi? Vreau si eu sa mai dau jos cateva kg.
Eli, v-ati hotarat ce aparat sa luati?
Laura25 spune:

La multi ani, Eva! Sa cresti mare, sa fii o domnisoara sanatoasa si norocoasa (frumoasa si desteapta cu siguranta o sa fii), sa ai parte numai de lucruri bune si sa fii inconjurata numai de oameni care te iubesc. 
[red]Oana, sa te bucuri de minunatia de fetita pe care o ai! Sa va traiasca si sa va aduca multe motive de bucurie si mandrie! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
fran spune:
Gabi-noi avem Braun de ureche si e bun. Nu mai zic de rezistent ca Iepu' isi masoara singura temperatura cand il prinde si apoi il arunca cat colo. Ce nu-mi place la el e ca tiuie cand termina de masurat, ma stresa cand ii luam temperatura ii timp ce ea dormea-ca mai sunt si situatii din astea. Nu e cumparat din Romania dar am vazut ca au aparut si pe aici -la sensiblu sau helpnet parca. Adina-si al nostru masoara in mod constant cu 0,2-0,4 grade mai mult intr-o ureche decat in cealalta si mi se pare normal pentru ca Iepu are la una dintre urechi canalul mai larg
si termometrul intra mai adanc in ureche. 
Multumim si noi de urari, azi aniversam in plus si 5 ani de casatorie
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
babygirl spune:
La multi ani, fran!!!
0,2-0,4 dif la masuratori este ok, dar multe termometre digitale care costa totusi o caruta de bani dau erori mai mari de 0,5, din pacate. De unde ati cumparat voi Braun? Auzisem si eu ca este bun.Cautam si noi la momentul respectiv, dar nu am gasit nicaieri p-aici. Nu mai avem acum nevoie, dar eram curioasa.