Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-merci! Asa am facut.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI EVA!!!

SA CRESTI MARE, SANATOASA, VOIOASA SI FERICITA. ITI DORIM TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA.

LA MULTI ANI DE SF PETRU SI PAVEL.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Olga, am intrat, m-a pus sa ma inregistrez, si in final acolo nu vad nici o poza

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Olga, voi ce mai faceti? ca noi iar stam in casa

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI EVA!
Sa nu mai treci nicicand prin ce-ai trecut nu de mult timp, sa fii sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si fericire in viata, sa-ti iubesti parintii si sa le aduci multe bucurii asa cum o faci in fiecare clipa, zi de zi. Sa te faci si mai desteapta de cat esti acum, sa dai clasa pe unde te vor purta pasii!
Oana sa-ti traiasca papusica si sa va bucurati alaturi de ea pana la adanci batraneti!

LA MULTI ANI PAUL(Laura), PAUL (Oana), PAUL (Fran), PETRUT (Anca)

Sa va traiasca cu numele sotii si sa fie sanatosi, dragele mele

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Laura, Monu, Daniela si Olguta multumesc de cuvintele de incurajare, asa-mi doresc sa fie totul doar o spaima, dar stiti si voi ca in ultimul timp sunt alimentata cu astfel de spaime, iar cand pierzi oameni dragi din jurul tau e cam greu sa nu ai ganduri. Tatal meu ar fi implinit 58 de ani zilele astea.

Laura drum bun! Iti inteleg sufletul greu cu care pleci, e normal sa simti asa, altfel nu te-ai mai numi mama...probabil tata Este permis pepenele rosu? dar piersicile? Am facut schimb de locuri acum eu sunt devoratoarea de cirese, cate-un kg pe zi, pacat ca sunt pe terminate. Eu am gasit in Kaufland zmeura dar era scumpa-n draci, caserola de 125 gr nu mai stiu pretul dar ceva piperat oricum.

Daniela din pacate diabetul e un flagel la ora actuala si complica si alte boli, sper ca mama ta desi bolnava sa fie la limita spre sanatate si s-o ai cat mai multi ani langa tine, excludem km Cred ca Laura tine schema A de 6 saptamani in care dupa ei dai jos intre 8-12 kg. Eu mai am o saptamana din schema B si gata.

Monule dar de ce nu poti iesi afara, din cauza sanatatii fetelor banuiesc, nu? Sau e vreo furtuna/ploaie prin capitala?

Olguta mai ai putin si te bronzezi la negrotei, ce-ti pasa . Vezi ca acum iti poti face blog (cu poze) si pe Google. Se vad acum pozele? Inca n-am intrat sa le vad.

Gabitza sanatate la patrat la amandoi!

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor mersi mult de urari...numa ca al meu nu tine sarbatoarea asta...am fost la mai multe biserici si am intrebat si i-a spus ca Paul nu este derivat de la Pavel,ortodox vorbind...
Dar cand e vorba de o betivaneala ne facem si catolici...

Olgutza mersi mult ...o sa fie mai obositor decat e cazul...am primit si invitatia de la snapfish ca acolo am si eu pozele...dar tot asa nu vaz nimica...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Elisor, din motive de sanatate a fetelor. iar Alexia imi mananca urechile in casa.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor despre ce culoare permanenta vorbesti?!
Nu pepene rosu...verde...ala verde nu am vazut sa aiba restrictii...si piersicile sunt la restrictii...acuma naiba mai stie ca io numa mere nu poci manca...
Mersi de urari...cu grijile plec si cu ele revin...ca il vad si pe turbatul asta din ce in ce mai rar din cauza serviciului,apoi ii gasesc tot felul de medicamente noi pe care nu stiam ca tre sa le ia si cat de curand ma iau de el...
Ai grija si de al tau...sigur o fi doar vreo urmare a unei alimentatii dezorganizate...

Daniela am plecat de la 69 de kg si am tinut varianta scurta de 6 saptamani...acuma vad ca stagnez la 61 de vreo 3 saptamani...si desi am terminat regimul ,m-am obisnuit sa mananc asa...macar sa ma mentin...

Gata tre sa plec...sper sa nu-mi fac ganduri prea multe ca o sa mi se sinucida neuronii de atata harmalaie...
Sa va gasesc sanatoase si cu puiutii in verva...

Sanatate bolnaviorilor...

P.S. LA MULTI ANI ANNELIES ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura las' ca nici al meu nu-si tine ziua numelui spre disperarea lui taica-su...

Anca se gasesc aici si de-alea si de-alea, daca vrei iti cumpar eu, dar lasa ca vorbim atunci la tel., pe la 20 ar fi bine.
La multi ani micutului Nicholas! A implinit 1 an, asa-i? Sunt curioasa sa-l vad in poze. Sa fie sanatos si cu mult noroc in viata!

Mergi la inceput