Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 29
omustata spune:
Fetelor imi cer scuze ca va pune sa va inregistrati la snapfish ca sa vedeti pozele. Nu am stiut ca este asa, ca imi mutam pozele in alta parte. Deocamdata nu am timp sa le mut, asa ca nu ma supar daca nu va inregistrati la ei. POzele nu se vedeau pentru ca eu v-am invitat sa vedeti albumul, dar am uitat sa specific care anume acolo. Acum ar trebui sa se vada. Inca odata, stiu ce ma enerveaza si pe mine cand trebuie sa ma inscriu la tot felul de chestii si va rog mult, daca nu aveti chef nu o faceti. Nu ma supar deloc.
Chris-
ioana-si eu astept musafirii cand sunt in Tunisia, asa ca nu stiu ce am sa fac. Oricum, eu nu ma prea omor cu statul la soare, iar de innotat nu stiu sa innot, asa ca nu va fi mare diferenta. Doar ca voi sta imbracata pe plaja, pentru ca nu suport Tampax.
gabitza-cum mai este Andrei?
Laura-mi-am adus aminte cu mare intarziere ca discutai pe aici de ciorba de pastai din Ardeal. Eu sunt innebunita dupa ciorba aia, asa cum se face acolo. Mancam mereu cand mergeam la tata la tara, la Cluj. Dar nu stiu cum se face. Poate imi dai si mie reteta sa o fac cat sunt aici, ca in State nu se gasesc pastai galbene.
Olga-ce-ti face nodulul? Cand mergi la doctor? Tony ce face cu ganglionii?
Teddy-si tie la fel, ce-ti face nodulul?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Laura drum bun si sa aveti grija de voi. Cit despre slabit, mama, ce bucuroasa as fi sa dau 8 kg jos, adica sa arate cintarul ca am mai putin de 60 
Adina vezi la forumul femina ca e o superdieta, nu-i greu de tinut. Iti urez spor la mincat salata si buruieni si mai ales fructe ![]()
Gabitza multa sanatate lui Andrei. 
ChrisDun felicitari pentru perle si la cit mai multe. ![]()

Danelutza spune:
Adina uite aici dieta http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=101877

NewMami spune:
“La Multi Ani!” tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori, in ultima saptamana,
“La Multi Ani!” Eva, papusa mica, curajoasa si isteata foc. Sa ai parte de o viata plina de bucurii, cu sanatate si numai fericire.
“La Multi Ani” micutei grupului Annelies, sa cresti mare papusico, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata asta.
Dupa o saptamana furtunoasa, ce bine ca a venit vinerea in sfarsit. Astazi mi-am propus sa o iau mai incet, adica sa ma pregatesc de intrat in weekend long (e ziua Canadei) si am liber si luni – uhuuuuuuuu.
OlgaM, multumesc, o sa ma duc pe mana ta si ma voi orienta dupa aceleasi brand-uri.
Invitatia la poze, ma pune sa ma inregistrez si dupa vare nu dau de nimic
.
Elisor, sarut’mana vroiam sa stiu daca se gasesc si unde, caci sora mea are fetita de 15 ani, nu le mai stie. Nu e nevoie sa –mi cumperi tu din doua motive – unul ca la Brasov ajung doar dupa vre-o 10 zile, doi i-am spus ca exista si pana la urma a gasit chiar si la Medias
.
Ne auzim luni pe la ora 20, e numai bine ptr. mine caci tocmai ce il culc pe Patrick si putem sa ne auzim in liniste.
Multa sanatate lui Dan, sper sa nu fie nimic grav, dar niste investigatii nu strica ca sa te linistesti si sa elimini toate temerile.
Intr-adevar Nicholas a implinit un anisor duminica trecuta (nu0mi vine sa cred ca a avut doar 900 grame la nastere si era o mogaldeata mica, mica, mica), dar avem party doar in weekend-ul asta.
Trece saptamana ceva de groaza, iar weekend-urile si mai si, pai e normal daca nu suntem pe acasa mai tot timpul. Weekend-ul asta la Windsor (party Nicholas) iar duminica vrem sa mergem cu ei si ceilalti prieteni pe lac. Weekend-ul urmator cred ca mergem la Toronto, a venit din Ro ptr. 2 saptamani un fost coleg de Master cu Petrut si vrea sa-l vada si sa mearga la Niagara sambata cu el. Eu n-am chef de Niagara asa pe fuga, deci eu si cu Patrick ramanem la Simona sambata, iar duminica vom iesi cu totii pe insula din Toronto. Apoi urmeaza un alt weekend de mers la Lion Safari si trebuie sa ne oprim ca daca nu pierd avionul de Romania
.
Mi-e ciuda ca sunt atatea de facut vara si nu e timp sufficient.
Chiar si la noi, zona e superba, am norocul ca sunt la 10 minute de plaja si apucam sa mergem in timpul saptamanii dupa serviciu. De multe ori ii iau lui Patrick doar un snack si fugim pe plaja, iar cina o mananca cand ajungem acasa cu ochii carpiti de somn. El se culca la intre 8 si 8:30 p.m asa ca nu e foarte mult timp ramas la dispozitie ptr. activitati. Dar daca se culca mai tarziu doarme mult mai agitat, iar dimineata la 7 a.m. mi-e mila sa trag de el si sa-l trezesc.
Patrick e si el cu toane, momente de personalitate, cum sunt caracteristice varstei. Unele zile e ceva de groaza, iar altele e un ingerel de copil. Sper sa prind o zi de-a lui buna pe drum inspre Romania.
Multumim de urari de Sf. Petru si Pavel, mai ca am uitat, dar tati care e un dragut l-a sunat pe Petrut azi dimineata la 5:30 a.m. ca sa fie primul. Efectiv uitasem, iar azi avem programme diferite pana seara tarziu.
Ramane sa ne sarbatorim tot maine, caci oricum mergem la chef.
Citisem ceva de termometru ptr. copii, si noi avem tot Braun de ureche de care sunt foarte multumita. La fel ca Iepu, Patrick isi ia temperature singurel si trebuie sa stam la rand, ca sa ne verifice si pe noi astia mari. E rapid, comod, precizie buna.
Laura, Ioana, Olga, care plecati in weekend sau in concediu, sa aveti fun, vreme frumoasa si distractie la maxim. Drum bun cu sanatate. Asteptam poze multe, multe, sa nu ne uitatati si sa va gasiti timp sa le postati.
Multa sanatate copilasilor cu probleme, Antonia (monu), Andrei (Gabitzam) si mamicutei Danelutza. Sa va faceti bine si sa va treaca “bubu” cat mai repede.
Patrick e si el julit si cu “bubu” peste tot, nu-I trece una, apare alta, si nici nu ma mir caci e tare neatent, calca pe unde apuca, nu se uita, nu-si ridica picioarele si lista poate continua. Chiar ieri cand am ajuns la daycare il doftoriceau, si-a facut o julitura de toata frumusetea pe frunte, caci s-a asezat cu poponeata pe usa fire truck-ului si normal ca ala s-a inclinat si in cadere a julit peretele.
Deci avem ptr. maine la party make up original.
Totusi trebuie sa si muncesc ceva pe ziua de azi, va doresc tuturor un weekend cat mai placut, enjoy the summer.
gabitzam spune:
Andrei nu e prea bine, a facut temperatura mare, pina la urma a venit salvarea de la CMU. Ne-a zis ca e o viroza pacatoasa, au avut multe cazuri. CVateva zile cu temperatura mare, care scade greu sub 38.
Am luat pina la urma termometru digital, este Samsung, aproape 1 mil. Am gasit aici in cartier la o farmacie mai buna. Scrie si pe prospect ca sunt diferente de temperatura intre o ureche si alta.
Nasol ma simt si eu in continuare, am testat si pe mine termometrul, am aproape 38, bag fervex la greu si rontai vitamina c. Imi curge nasul si tusesc. Cred ca avem acelasi virus amandoi
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
corni spune:
Am reusit sa fac niste pozehttp://www.dropshots.com/new.php?userid=101361&cdate=20070628&cimg=2
gabitzam spune:
De ce are Androix contul suspendat pe DC ?!?!?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Oana C spune:
Fetelor, multumim din suflet pentru urari. 

Noi nu am facut nimic special azi. Desi aveam programat sa mergem la zoo, si-a luat si sotul liber special pentru asta, a plouat de dimineata pina pe la 2pm, asa ca s-au dus toate planurile noastre. O sa incercam sa mergem miine.
Petrecerea de ziua ei va fi simbata viitoare, pe 7 iulie.
Eva a primit multe cadouri, de care este foarte bucuroasa.
Cam atit, nimic nou.
LA MULTI ANI, AGATA!!!
pentru ieri, 28 iunie.
LA MULTI ANI, ANNELIES!!!
pentru miine, 30 iunie.
LA MULTI ANI, PETRUT (Anca), PAUL (Laura), PAUL (Oana), PAUL (Fran)!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Gabitza, nu stiam ca Androix are contul suspendat. Probabil este o greseala, ca nu vad vreun motiv.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva