Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 30
Oana C spune:
Gabitza, nu cred ca este suspendat contul, pentru ca am gasit-o ca membru, cu toate informatiile. ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
gabitzam spune:
Uite aici am vazut, pe topicul unde sunt scrise conturile inchise:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=4
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani EVA!
si
La multi ani AGATA!
Abia ne-am adunat si noi de pe drumuri, azi am fost la Venezia cu sotul, pitika atomika si maica-mea, ne-am intors franti de oboseala si sigur nu mai repetam experienta in graba, cel putin pana nu mai creste Aly si-si baga mintile in cap...ne-a frecat de ne-au mers fulgii
. Pun poze ca am facut o gramada, mai intai insa trebuie sa ma decid unde le incarc, la yahu renunt oricum.
Sanatate la toti bolnaviorii! Vad ca, din pacate, multi aveti febra si diverse...rabdare de fier ca trece si asta!
Si Alyssa a facut iar febra ieri de m-am luat cu mainile de cap
, era in a 5a zi de antibiotic intensiv si a 3a fara febra, nu stiu ce-o fi avut. am sunat azi la doctor dar al nostru e in concediu si cu inlocuitoarea nu m-am rezolvat prea tare si nici n-a vrut s-o controleze pe pitik, o sa o duc luni s-o vada la urechi si plamani pedi ca sper sa se intoarca pana atunci...si sper sa nu ma urecheze ca m-am apucat de tratat singura copilu din dotare.
As vrea sa va mai scriu dar pic de oboseala.
Pupam!
Album Alyssa
nelia spune:
Buna seara!
Va scriu din partea Corneliei care m-a rugat sa va spun ca a ajuns cu bine. Maine dupa-amiaza, pe la 17,30, vor fi in Herastrau (la Roata).
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Oana C spune:
Am iesit la un restaurant de familie in seara asta, cu Eva, am mincat si am comandat si un tortulet la sfirsit. Eva si-a cintat "Happy Birthday", apoi a mincat din tortulet. ... Pina simbata viitoare, pe 7 iulie, cind va fi petrecerea adevarata. Eva a mincat si broccoli si salata, chiar daca nu se vede in poze si filmulete. Pozele si filmuletele sint facute la sfirsit, la tort, cind o parte din mincare era strinsa.
Am pus niste poze si filmulete la www.dropshots.com/JohnOanaC
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva