Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, nu mi-a fost foarte clar ce-i cu "sacosa" acolo, aparuta peste noapte. Banuiala mea e ca era ceva legat de Fete de la Musique, si era vreun event programat pe acolo. Am citit pe biletel ceva la intrare, era ceva legat de chinezi, fara gluma

Luxemburg a fost primul oras unde am vazut ca dimineata spalau trotuarele cu detergent

Cand m-am dus incolo n-am avut loc la geam si faceam si pe mine de frica si nu mi-a ars de poze, dar la intoarcere incepuse chiar sa-mi placa S-au mai facut niste schimburi de locuri pe acolo si in final am ajuns pe locul de la geam. Am stat tot timpul cu aparatul in mana, dar tot nu am reusit decat cu greu imaginile acelea fabuloase de deasupra norilor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Aidan! Sa cresti mare, frumosule! Sa fii norocos, sanatos si inconjurat numai de oameni care te iubesc.
Adriana, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca mereu numai motive de bucurie si mandrie!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Io nu am vrut sa apara scrisul asa...mi se lichefiaza toate circuitele...plus ca am mai tricotat un mesaj si vad ca nu-i...s-a evaporat prin eter...

Florentina spusesem ca pup carliontii ei de fata intelegatoare si felicitari pentru reusita...sa o tineti tot asa

Daniela comica si totodata igienica printzesa ta...

Onixone cred ca slabe sanse sa lamuresc misteul...mama mea este nevorbitoare si nu am baza mare in capacitatile ei intelectuale...asa ca poate vom mai sta impreuna la vreo coada si atunci stiu de unde te cunosc...

Elisor io am zis ca am fatza de proasta si vad ca mi se confirma...am vrut sa iau ceva gigea si mai ieftin si mi-au spus abia dupa 3 saptamani ca nu mai au pe stoc,apoi din cele 7 produse care le comandasem ne vin pe bucati...as fi vrut sa anulez comanda dar nu mai am cum...si au trecut vreo 5 saptamani si inca mai sunt de venit ...
Si Delia e mare amatoare de "sh"...cocosh si dush sunt favoritele ei...cu tz-ul sta mai greu

Vroiam sa va mai zic ca si iubitica mea cea mica este lesinata dupa sor-sa si asta mare de multe ori o trateaza cu rautate...Se duc impreuna la plaja,apropo sunt tiganci amandoua, si Delia vroia apa cu galetusa ,asta mare tipa la ea si nu pricepe de ce nu intelege Delia sa nu mai verse apa din galetusa sau sa mearga singura sa-si ia...si prin casa Delia o cauta si o vrea si raia asta mare cu chiu cu vai isi rupe de la ruga putina atentie...
Lui Delia si prin par ii respira dragostea pentru sor-sa...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

noi am fost la dr cu bb. are febra 38 si nu vrea sa scada. cica e de la caldura. asa ca antitermice si asteptam. bb are deja 7 kk si 67 cm la 5 luni juma. alexia e bine asteptam o masea cica. si ca de obieci cand merg cu fetele bolnave dr se vaita ca s-a saturat de noi. si eu ce vina am ca tot fac febra si rosu in gat?!

am revenit ca am fost sa o verific pe antonia. acum i-a scazut febra si are 37.4. o sa raman cu sechele cu febrele astea. nu are nimik altceva doar febra. sper sa fie de la caldura ca eu am frica de raceli, pneumonii / bronsite netratate. ca doar unde de asta ne-a bagat ins pital la Elias. (ma scuzati daca ma vait prea mult dar nu am cu cine vorbi) Alexia e super buboasa. pe tot corpul are bube de la caldura. am dat-o aseara cu fenistil si parca nu mai sunt asa iritate. dar bietul copil arata groaznic. zici ca are ceva boala contagioasa la cum arata.
si acum sa va arat un TUNSULICI
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, CATERINA!
La multi ani, AIDAN ALEXANDER!
La multi ani, SARA!

Eu sint disperata, Agata are in continuare febra peste 39, inca nu are alte manisfestari ca sa-mi pot da seama de unde vine febra asta, dar e moale, nu maninca, are ochisorii bolnaviori... Sint tare ingrijorata! Si asa mi-e ciuda pe mine, ca am zis ca nu mai mai pling, ca de cite ori o fac, intotdeauna se intimpla ceva. In ultimele doua saptamini a fost mai agitata si mai neascultatoare, m-am cam sleit de puteri... cel putin de vineri incoace a fost chiar obraznicuta. Si duminica seara nu mai puteam si de oboseala si de nervi si gindurile si plinsul meu fata de tati (cind dormea ea bineinteles) nu au fost chiar din alea bune. Luni, la iesirea in oras de ziua ei, a fost frumos, dar atitea observatii m-a obligat sa i le fac, ca imi venea sa dau cu ea de pamint, parca bause o tona de cafea, atit de energica si de agitata a fost. Seara cind am venit, dupa ce le-am culcat, am explodat fata de tati, mai ales ca el s-a cam fofilat in ultimul timp, tot a fost plecat si cind venea avea alte treburi de facut... iar eu si cu fetele tot timpul, si tema de predat si bagaje si mincare si haine pentru el, sa nu ramina chiar al nimanui, si curatenie... Si, da, m-am plins, si de el, si de Tudora, care e in plina criza de nu si nu, si mai ales de Agata, ca nu ma asculta... Si seara, 40.5! Si acum cind o vad asa bolnavioara si de linistita, de parca nu e ea, imi vine sa-mi dau una peste gura si alta peste cap, as da orice acum sa o vad agitata si neascultatoare decit asa, lata in pat si cu ochisorii blegiti de boala.

Cred ca asta e ultima oara cind mai intru, ca am atitea de facut, am cintarit bagajele, mai merge sa mai pun una-alta, desi eu as mai avea inca doua pe linga cele doua, am facut si bagajul de mina, am terminat si mincarea (am gatit cred ca pentru o luna!), numai tema nu am terminat-o, mai am o pagina, dar pentru ca nu dorm decit 2-3 ore pe noapte de vineri incoace, nu mai am putere si nici inspiratie sa o fac. Eu tot sper ca o termin si o duc pe la 1 (la 5 e ora limita), dar inca nu stiu daca va fi asa. Oricum, voi fi varza saptamina asta si cred ca voi veni la fel din acest concediu, care a inceput cum nu se poate mai bine.

Nu am mai citit ce ati scris, doar asa din avion, sper sa va gasesc cu bine pe toti cind voi ajunge in fata unui calculator.

Va pup si va doresc o vara de vis!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Apai Monule drag dr asta a vostra e ca celebra mea...mai nou i-a spus unei colege de a mea ca nepotica ei are leucemie...i-au iesit analizele la sange cu valori modificate...fara menajamente nimic direct pe stomacul gol...au repetat analizele in vreo 3 locuri si nu are decat o anemie mai puternica...urmeaza sa merga la Bucuresti...
Asemenea doctori ar trebui exterminati

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Oana C ceva asemanator am vrut sa-i iau si eu Deliei de ziua ei numa la dimensiuni mai mici si cu bile in ea...dar pana la urma am renuntat pentru ca totusi stam la bloc...sigur Eva va fi incantata si va petrece timpp destul acolo...

Nelia repet sa nu fie vreun puseu virotic ...sau o infectie urinara ceva...si trebuie sa iasa si molarii de 6 ani,cei definitivi...
Spor la bagaje si drum bun spre tzara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

TUNSULICI

vroiam sa va mai intreb ceva. la un moment dat se vorbea (cred ca si Nelia a facut ceva referiri) la un fel de covor de joaca pentru copii format dintr-un fel de patratele din ceva burete care se imbina si care sunt si pe la unele gradi. stie cineva unde pot gasi de cumparat?

Nelia, multa sanatate Agatei.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc mult pentru urarile de sanatate si de drum bun! Si eu sper din tot sufletul sa fie ceva viral si miine sa fie totul bine.
Loreen, la masele nu m-am gindit, o sa ma uit in gurita ei, dar parca e prea mare febra ca sa fie numai de la asa ceva.

Am intrat inca o data sa va intreb de numerele de telefon. Nu am timp acum sa caut pe contul comun, asa ca va rog, daca are cineva (Elisor!?!) o lista cu numerele de telefon de la unele fete macar, poate mi-o trimite si mie pe email (nu dau adresa aici, ca se poate trimite email si de pe DC) sau pe PM. Ma refer la fetele din Bucuresti, Constanta (sau cele care vor fi pe la mare), Brasov, poate Iasi - macar cite un telefon din fiecare oras sa am... ca prin alte locuri nu ajung. Si sa stabiliti cu Branul, ca eu voi mai intra din cind in cind si atunci vad ce facem. Va pup!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Nelia, sa aveti drum bun si sper sa se faca bine Agata cat mai repede! ti-am trimis un mesaj pe mess.
Monu, covoras parca am vazut la metro in tara...noi l-am luat de la supermarket aici, a costat vreo 5 euro/set (10 bucati). sanatate lui bb! Alexia s-a facut tare frumusica, o adevarata domnisoara, fain ai tuns-o!
Loreen, chiar daca ai neuronii lichefiati vad ca mai functionezi...sper ca te simti ceva mai bine cu sanatatea sau, ma rog, lipsa ei. pune o poza cu bronzatele!
Elisor, nu ti-am raspuns la o intrebare mai veche...scleroza am si nu am, dupa infinite trimiteri de la un medic la altul cu acest diagnostic in dintzi plus rmn, tomografii si altele au ridicat toti din umeri si au zis ca ei nu stiu ce am si n-au ce sa-mi faca...uite de asta m-am sictirit si nu ma mai duc la nici unul...in concluzie conform simptomatologiei am dar nu apare la examene deci oficial nu e.
hai ca se poate trai si fara sanatate deci schimb subiectul. despre masina voastra. cred ca te-am felicitat deja, sa va bucurati de ea! m-am topit cum vorbeste si cum va alinta Bianca!
Florentina, felicitari pentru vorbaretzul mic cu dintisor, doamne cum mai trece vremea! trebuie sa-ti marturisesc ca de cand l-am vazut in poze cat e de dolofanel si frumos tare mi-as dori si eu un fratior pentru Alyssa! referitor la curatenia in concediu, vad ca de data asta am avut ghinion, noroc ca m-am dus cu plasa de detergenti dupa mine, ce-i drept ca-s si paranoica cu microbii. unde am stat acum e pe sistem autonom, adica inchiriezi un apartament/casa si iti faci tu ce ai nevoie, aduci de acasa asternuturi, prosoape, etc iar la plecare lasi in ordine...vad ca precedentii nu s-au prea simtit.
OlgaT, sa stii ca si pitika face crize cu urlat isteric si trantit pe jos imediat ce nu-i convine ceva. oricum, se aseamana tare mult copiii nostri ca de aia ne-am si incuscrit!
OlgaM, fain ca mergeti in Tunisia, si mie mi-ar place tare mult! despre Maya, te inteleg ca esti cu nervii la pamant ca si eu patesc asa, sotul e tot la lucru iar eu cu ea de gat non-stop...hai ca trece si asta, mai putin si o sa fie si ea mai cooperanta, cel putin asa sper!
Ioana, vad ca ai inceput numaratoarea inversa cu concediul...si eu mergeam pe vremuri tot acolo la mare. cu mama ta care a dat bir cu fugitzii la avut grija de Mogo te inteleg perfect, e tare frustrant sa constati ca nu te poti baza pe nimeni mai ales cand se lauda care mai de care cu ajutorul lor nepretuit.

revin sa va povestesc inca ceva.

Album Alyssa

Mergi la inceput