Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI SARA si AIDAN!!!

Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc in viata si sa aveti numai bucurii.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Sara !
La multi ani, Aidan !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani CATERINA!
La multi ani AIDAN ALEXANDER!
La multi ani SARA!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen : bunica care e din Bistritza o cheama Elisabeta Chira si era gestionare la libraria de langa cinema Dacia(cel cu 3 sali) si o stia cam toata lumea mai ales pe vremea lui ceausescu, ca toti vroiau carti bune pe sub mana.Poate mama ta o stie....cine stie?!?!?!

oana c : si noi i-am luat unul din asta lui Alex dar noi nu avem gradina asa ca l-am umflat doar de ziua lui ca am facut-o afara ca tiganii in spatele casei unde avem locurile de parcare.Bine ...nu e asa mare si cu topogan.

beatrice :FELCITITARI PT DIPLOMA.ESTI TARE CE SA MAI SPUN.MULT SUCCES IN CONTINUARE!!!

danelutza[ /red]: super misto faza cu caca.Am ras de am murit nu alta.

[red] nelia: nu stiu cum se face dar m-am trezit azi-dimineata fara abces.Ciudat!?!?!

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si aici a fost furtuna si azi noapte ne-am trezit speriati de bubuituri, parca ar fi fost bombardament, de dimineata a plouat cu tunete si fulgere, acum vad ca se face frumos si sper ca o mai lasa cu canicula.
Desi am avut 28 de grade in casa, credeti-ma pe cuvant ca nici nu le-am simtit.

Corni ma bucur nespus sa vad ca ai reaparut si sper sa ramai cu noi. Aveti net sa inteleg. Pe Timeea am vazut-o ultima oara la Petrecerea Taurasilor, mai arata-ne poze cu mandretea.

Daniela sa aveti grija sa fie tratata foarte bine bronsita, nu e boala periculoasa, dar netratata duce rau de tot (stii in februarie, matusa mea...). Sanatate multa!
Isa e o domnisoara manierata daca isi strange produsul, Bia ma cheama pe mine ca ea e oripilata
Ar trebui si geamurile mele spalate dar cu atatea furtuni si rapaieli mai astept ca sa nu-mi para rau de munca.

Anky pai pe la jumatea lui august venim (am nr. tau de telefon daca mai e valabil) inca nu ne-am hotarat la data exacta si stam cam vreo 3 saptamani. Voi cand mergeti in concediu? Spre sf. lui august cred ca sunteti pe-acasa ca incepe scoala, nu?

Florentina comanda ajunge cam in jur de 3 saptamani, dar se poate si mai repede, eu am primit mesaj pe mobil ca mi le-a trimis.

Laura daca nu v-au placut produsele banuiesc ca le-ati trimis inapoi, nu? Eu comand la ei de un an de zile si am fost foarte multumita, am returnat acum o rochita ca nu mi-am imaginat ca incap intr-un nr. asa mic, dar o primesc in coletul de azi. Si n-am comandat numai haine. I-am luat si lui Bia o rochita pentru nunta, ii vine ca unei printese.

OanaC cand ai casa merge un asemenea cadou, e super!!! Si mie mi-ar placea sa sar toata ziua. Ce dragalasi sunt micii iubareti! Stiu ca te uiti la poze si-ti multumesc pentru comentarii . P.S. Ziua Agatei e maine in 28

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Sara!
La Multi Ani Aidan!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa cu multe realizari!

Aseara, dupa ce am culcat-o pe Maya am zis sa iesim un pic cu Patrick la aer ca nu se putea sta in casa de zapuseala. Am iesit la o terasa si cand Patrick a adormit bine mersi a inceput o mare furtuna din senin. Am crezut ca mor... ne-am refugiat inauntru si priveam cum se indoaie copacii, cum se faceau vartejuri de praf pe strada si asteptam cu groaza sa se aprinda luminile dupa ce se stingeau din cauza furtunii. Cand am crezut ca s-a potolit un pic am luat carutul si am alergat cu Dan ca nebunii spre casa. Am avut noroc cu carutul nostru ca se inchide etans si nu a apucat sa intre apa la Patrick, decat foarte putin, ce s-a scurs prin prelata. Am ajuns acasa uzi pana la piele insa fericiti ca eram totusi acasa!

Monu, si Patrick e fericit cand il baga Maya in seama, o soarbe din priviri si cerseste un pic de atentie de la ea. Ea se opreste din cand la el, ii pupa piciorusele, se scalambaie un pic la el, dar mai mult de 2-3 minute nu are rabdare sa se joace cu el.

Corni si Anky bine ati revenit... ce mai faceti?

Oana, si noi avem un Fun House mare pentru Maya insa nu l-am montat niciodata. E nasol ca trebuie sa sufle aerul tot timpul ca sa stea umflat si nu avem un transformator atat de mare pt el ( e luat din State si merge cu 110V)
Ieri si eu am ajuns prin contul tau de pe dropshots dar nu am mai gasit poze noi cu voi! Mi-ar face placere sa o vad pe Eva si pe amorezul ei!

Nelia, ce imaginatie frumoasa are Agata... asta pentru ca e un copil fericit. Sper din toata inima sa ajungem la intalnirea de la Bran sa ne cunoastem.

Danelutza, am zis ca mor de ras cand am citit ce o duce mintea pe Isa sa faca dupa ce face kk prin gradina! Nu iti face probleme ca dintr-o data o sa vezi ca ai fata mare si nu mai face pe ea! Multa sanatate mamei tale, cred ca iti este foarte greu la gandul ca nu esti langa ea in clipele astea!

Azi noapte Maya s-a trezit si s-a pus singura pe olita, a facut pishu si s-a culcat la loc. Nu imi vine sa cred! Iar ieri durerile de burtica s-au dovedit a fi adevarate pentru ca era deranjata la stomac. Ne-a spus ca face kk si pana am pus-o pe olita a scapat un pic pe ea... daca ati fi fazut-o cat s-a jelit... imi povestea printre lacrimi ca "a scapat kk pe piciorul meu"

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AIDAN ALEXANDER!
Sa cresti mare si sanatos (sa intaresti "muscle", tare haios ai fost ), sa ai o viata frumoasa precum esti si tu, plina de belsug, noroc si fericire!
Adriana sa-ti traisca cavalerul, distractie placuta!

LA MULTI ANI SARA!

LA MULTI ANI IOANA! Am vazut in calendar ca azi o sarbatorim pe Ioana Mironosita

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Florentina felicitari Mayei! Ma bucur ca ai reusit (de fapt meritul e al ei) in timp asa scurt, asta imi aminteste de Andreas cand a invatat in 2-3 zile, dar cu el am inceput la 2 ani si 4 luni, iar scutecul de noapte nici nu m-am gandit sa il scot decat aproape de 3 ani. Bravo ei inca o data, ma uimeste ce repede a invatat, mai ales pentru pishulicul de noapte.
Bianca clar nu e pregatita asa ca mai aman, ma streseaza doar gandul ca nu va mai fi cu mine si cam stiu ce mentalitati am prin familie .

Oana englezoaica ma bucur ca ai scapat de durere.

Nelia gata bagajele?

E atat de haioasa cum pronunta cuvintele ce au in componenta "sh". Ne sune sa stam zhosh, ne trage scaunul si ne pune la masa, ne trage farfuria in fata, ne da tacamul, e toata un zambet si fericita ca ne serveste ea. Si o apuca toata ziua dragalaseniile, ma imbratiseaza prin casa, iar cand ne alinta ne spune "tatic" si "mamic" sau "Aii" (Eli) si "Nan" (Dan), iar lui Nande ii mai spune "Bobic".

Mergi la inceput

Mi-am facut timp sa ma uit pe pozele Gabitzei.
Cata frumusete, liniste, curatenie, civilizatie, tare mult mi-au placut. Mi-ai accelerat dorinta sa treaca cat mai repede timpul sa plec in vacanta.
Eram curioasa ce e in "sacosa", n-ai aflat pana la urma ce se ascunde acolo?
Cladirile sunt atat de frumoase, bine intretinute, tare mi-ar placea sa locuiesc intr-un oras ca acestea si ne mai intrebam de ce vesticii traiesc frecvent pana la 90 - 100 de ani, pai cu o viata asa linistita ce ai altceva de facut decat sa te bucuri ca traiesti, la noi uiti sa mai traiesti
Mi-au taiat respiratia pozele din avion, cele deasupra norilor, superbe, mai ca-mi venea sa ma asez pe-un norisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Eu una pe caldurile astea nu mai am chef nici de viatza d-apai de munca...este inuman de insuportabil...

Florentina sa pup io carliontzata cu coloti...felicitari ...o admir pentru reusita ...

Daniela comica foc si igienica printzesa...

Elisor nu-i vorba de nemultumire ....e vorba de principialitate ca io sufar de chestia asta...adica daca am principii si le respect si ma respect traiesc cu speranta ca toti sunt la fel...

Revin ca ma duc la stomatolog...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput