Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, multumim tuturor pt. urari.Noi deabia ne-am intors de la mare unde a fost foarte bine si copiii cuminti(cat se poate).Sara intr-o sapt. a scapat de pampers .... este fetita mare.Aku vb. de toate este o frumusete.
Poze o sa pun astazi, da mai pe seara.
Va pup ....ma cheama datoria.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

deci sa va dau intai o veste buna: Alyssa incepe sa vorbeasca! am observat de cateva zile ca se straduie sa zica una-alta, daca pana acum n-o interesa sa comunice altfel decat cu ragete si "aaa", vad ca mai nou turuie (tot pe limba ei), ne striga si ne "povesteste" de zor. ieri l-a vazut la tv pe tinky-winky alunecand pe zapada si i-a strigat: attento! pe mine ma terorizeaza cu "mammaaaaaa!" toata ziua, are un tignal de-mi sparge urechile, in plus cere apa non-stop: sa bea, sa se spele, sa vada...daca vede vreo fantana arteziana suntem morti ca o tinem cu greu sa nu se arunce in apa! cuvinte noi: doi (inainte zicea doar due in italiana) si gugu (genunchiul).
Aly azi a mancat un gratar de curcan, sunt superfericita. ia antibiotic si eram disperata ca de multe ori i-l dau pe stomacul gol ca nu vrea sa manance absolut nimic, ieri a ros doar un biscuite si niste pufuleti toata ziua dar suc de fructe ar bea o tona.

Album Alyssa

Mergi la inceput

deci tineti-va bine ca am un carnat de ghinioane de nu se mai termina!
- luna asta imi expira permisul de sedere aici si odata cu el alte acte facute in baza lui. cum s-a schimbat legea imigratiei de n-spe ori in ultima vreme nimeni nu mai pricepe nimic, in principiu sunt deja in regula fiind deja rezidenta dar peste tot mi se cer tot felul de documente pe care nu le am sau se bat cap in cap. mi-e graba mai ales cu legitimatia sanitara, fara de care sunt in plop daca mi se face rau si am nevoie de medic.
- incep sa se strice lucrurile pe capete: intai a fost masina bengoasa...dupa ce ca s-a umplut de furnici s-a mai si stricat inchizatoarea de la usa soferului. apoi s-a blocat cifrul de la valiza si era sa raman in kilotzi tot concediul, noroc ca pana la urma am reusit sa-l sparg, pacat de valiza noua. apoi mi s-a rupt rucsacelul in care bagam toate cele cand mergeam undeva cu Aly si fara el sunt ca fara maini. apoi s-a stricat cuptorul: scartie oribil ventilatia si nu se mai inchide bine usa. s-a bulit si aparatul de aer conditionat (1000 de euroi), noroc ca si-a revenit dupa ce l-a resetat sotul de cateva ori. s-a intamplat ceva ciudat si cu televizorul, uneori de vede ca pe negativ iar ecranul lcd de la computer are o dunga luminoasa dubioasa, e ca si cum s-ar fi dus un fir de la ciorapul de matase. mai zic?!...mai sunt dar ma opresc aici.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monule imi pare rau ca sunteti iar bolnavioare, iar dr. ta e de o nesimtire cum din pacate intalnesti tot mai des. Dar nu-ti fa probleme de ce-a spus important e sa-ti dea tratamentele eficiente. Sanatate multa! Am vazut tunsulicea, arata grozav de bine, ai mana de stilista, pe bune.
Te referi la covoras din asta care se imbina? Din alea sunt pe toate drumurile, in Selgros am vazut ultima oara.

Nelia nici eu nu cred sa faca febra asa mare de la molar, e adevarat ca e timpul sa iasa dar nu cred ca i-ar fi dat o febra mai mare de 37.5 hai 38. Amigdalele cum arata?
Drum bun si zbor placut. O sa-ti dau PM (daca vei avea de unde sa accesezi netul) cu mobilele ce le gasesc pe contul comun sau ce le am eu, sper sa nu se supere fetele, dar nu acum ca merg afara, mai pe seara.

Laura cel putin ai dat un tel. sa te lamureasca ce-i cu comanda ta, de obicei sunt parolisti ca nu-si permit sa-si strice imaginea, totusi sunt produse nemtesti si daca nu mai au pe stoc in nici un caz nu sunt de vina ai nostri. Eu acum merg la posta.
Succes la stoma sau ai fost deja?
Principii, mie-mi spui?! Si Bianca adora cuvantul dush, il spune si pe-afara persoanelor care au timp s-o asculte

Fratii/surorile mai mici sunt topiti dupa cei mari. Si noi ne incadram in acest tipar, am observat ca daca e diferenta mai maricica intre ei, cel mare nu prea ii da atentie. Nici Andreas nu se omoara dupa sora-sa, iar afara numa' cand o vede fuge.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, mergi mami si ada un preot ceva, fa o sfestanie, ca prea sunt multe belele, parca le insiri pe ata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

ca bine zici, Gabitza!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Va multumesc mult fetele de urari, sunteti tare de treaba :)

Pt ca nu intru mereu nu am spus la multi ani nimanui, ca sa nu fie ca le spun la unii si la altii nu. De aceea am hotarat sa astept pana la sfarsit si apoi sa le uraz toturor copilasilor LA MULTI ANI :)

In schimb ma uit mult la poze, unde vad conturi de dropshots pun comentarii, imi e drag de toti copilasii nostri :)

Edit: azi a primit Aidan cel mai bun cadou :) a fost acceptat la gradi.L-am pus pe lista acum cateva luni dar trebuia sa si fie acceptat, asa ca din Septembrie merge la gradi 2 zile pe sapt, 3 ore pe zi.
Azi ii fac carrot cake, e un torn sanatos dar foarte bun si dulce, nimic fitzos :) iar sambata mergem la Lego Land cadou de ziua lui :)

Va pup si numai bine

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, AIDAN!!!

Sa cresti mare, sanatos, frumos, iubit si respectat de toata lumea si sa le aduci numai bucurii parintilor si nevestei!!!

Cuscra, caut de vreo ora numarul vostru de telefon, sa va sun, dar il am doar pe cel vechi. Cel nou l-am avut in Mesaje private si s-a dus ... Trimite-mi un email sau IM cu numarul vostru, pina nu va culcati, sa ii urez scumpului ginerica La multi ani!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor am spalat geamurile, ca eu am avut furtuna si ploi puternice vreo doua saptamini, acum vrind nevrind a trebuit sa le spal nu erau prea urite. Cit despre mama, de multisor duce pe picioare bronsita si stiu cit e de periculoasa.
Sa stii ca si Isabella cind ma alinta imi spune "nani", adica Dani .

Monu sanatate multa Iuliei. Am vazut poza cu Alexia tunsulica, e scumpa tare, ii sta foarte bine cu parul scurt.

Nelia sanatate multa Agatei si drum bun spre tara. Sa stii ca si eu am intrat puternic aseara in sot, face altele pe linga casa dar cind e in casa, nu-l intereseaza nimic din ce face Isabella, chiar daca eu am treaba, ea poate darima si casa.

Teddy felicitari pentru micuta vorbareata. Pe mine deja a inceput sa ma calce pe nervi... daca nu spune de o suta de ori pe zi mama, atunci nu spune nimic. iar de vorbit spune si ea "agui" (auguri), "atie" grazie, "nunna" nonna, mai are in dictionar dar sa mi le amintesc

Adriana felicitari pentru acceptul la gradinita.

Trimit mesajul si revin ca altfel il prapadesc pe drum.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Florentina felicitari pentru pisul de noapte la olita, eu m-as multumi sa faca macar ziua. A facut astazi c-am asezat-o pe olita, asta doar o singura data, dar s-a speriat de zgomotul pisului in olita si s-a ridicat repede, dar am rezolvat-o cu vorba buna si pina la urma a fost incintata. Sper sa se repete incidentul.

Laura pai tot timpul stergeam eu de pe unde facea domnisoara, pina i-am aratat cum se face, acum sint multumita ca macar nu face pe afara si-l lasa fara sa spuna, ca la mine cum se intra cu papucii din gradina si in casa, asta mi-ar lipsi sa ma trezesc cu mirosuri neplacute. Sterge si pisul cind il face, dar trebuie sa stau atenta pe ce pune mina daca e incuiata baia .
Si eu eram cea mai mica, ma tineam de fusta lui sormea si ea nici nu ma baga in seama.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput