Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 22
mamini spune:

sanatate si bucurii tuturor copilasilor care au implinit 2 ani sau sunt pe cale sa ii implineasca! mamicilor, va felicit pt spiritul pe care reusiti sa il mentineti aici, sunteti deosebite si aveti niste pui grozavi!
pupici speciali pt o pereche foarte draga mie si pt mamicile lor:

AIDAN(blackpanterro)!

EVA(oana C)!
M
Danelutza spune:
Mamini multumim, daca vrei te poti inscrie in clubul nostru de mamici
.
Fetelor am si eu o intrebare la voi. Mi-a iesit sub barbie ceva, n-as putea spune ce e, a inceput de dimineata sa ma doara sub barbie, iar mai adineaori cind am pipait am vazut ca am ca un ousor care doare rau de tot daca-l ating. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva, e cazul sa ma sperii si sa ma duc la doctor ?

andutzy spune:
Buna seara tuturor! Va multumim ca nu ne-ati uitat si ati mai intrebat de noi. Care pe aici, care pe mess, e bine sa vezi ca nu te uita lumea asa usor
.
Sa va spunem despre noi. Dragos e bine, din nou intr-o perioada de maxima frica fata de orice persoana straina sau loc strain unde intram. Imi face circ cu plans spasmodic pe unde ma astept mai putin: la banca cand platesc o factura, la posta, cand i se adreseaza cineva in magazin la noi, etc. Lumea se uita ca la urs dar deja m-am invatat sa-i ignor. Pe de alta parte a devenit un mare rasfatat, vrea sa se aseze in fund sa nu-l poti lua de acolo unde vrea el sa faca vreo prostie, iti rade in fata daca nu i te adresezi prea ferm, face crize de nervi, dar stiu ca si voi va confruntati cu de-astea....Mai are si 2-3 cuvinte noi in vocabular: bibi(biberon), pia(pepene), pac(parc), ake(acre) si poate mai sunt dar nu-mi aduc eu aminte.
Duminica am fost cu el la Insula COpiilor si i-a placut tare mult, dupa ce s-a acomodat se urca pe tobogane, a dansat si el cu copiii pe scena, ne-a umplut inimile de bucurie cu bucuria lui
.
Piticilor vostri le mai ies masele? de ceva vreme D se plange tare de dureri in spatele gurii, ne arata el cu degetul, roade nervos si baleste mai tare ca de obicei. Parca e crocodil, atatia dinti si masele are, ca eram sigura ca i-au iesit toate.
Eu, tot mai mare, am ajuns aproape la 8 kg luate, am intrat in sapt 35 si de unde eram convinsa ca voi naste undeva dupa 22 iulie(daca sta bebe pana atunci), doctorul meu zice ca sigur ajung spre 10 august
. Deja mi-a dat tocolitice mai puternice desi parca tot nu-mi vine sa iau altceva decat NO SPA , nu vreau sa-l tin mai mult decat vrea el sa stea, mai ales daca trec de 38 saptamani si asta doar ca pleaca el cateva zile in concediu la sfarsitul lui iuie. Sa vedem ce facem.
Danelutza, iti raspund tie, ca esti mesajul anterior. S-ar putea sa fie un cos de interior, care nu face cap alb, vezi cum evolueaza, poate fi si un mic furuncul, tot asa se simte la inceput. Sanatate multa!
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate
!
Andra
Sapt35 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Fetelor, multumim pentru urarile de sanatate adresate bb-ului precum si pentru faptul ca ati fost dragute vis-a-vis de noul look al Alexiei. Sunt cu nervii prastie pentru ca nu pricep cum naiba pitik are febra. Ok de la caldura. dar chiar asa sa o tina? e subfebrila acum cu 37.8. i-am dat antitermice. sa fie de la dinti? sper ca parca am auzit ceva haraiala la ea in piept si nu vreau sa fie raceala. Alexia a fost si ea nervoasa si nu a lasat-o sa adoarma si s-au pus ambele pe urlat. nu va spun ce era la noi.
cum sa le mut in aceesi camera? fetele cu experienta imi puteti da sugestii? nu sunt prea mici?
Azi am fost la casa retro pentru jucarii si am gasit cateva frumoase. nenea de acolo ne-a zis ca au un depozit unde sunt mult mai multe asa ca ma pun pe cautat. Elisor, multam de poza. la covor din acela ma refeream. e mai usor de intretinut asa ca, avand in vedere ca am vazut si la retro fac comanda la ei. eu pana acum nu am vazut asa ceva sau poate nu le-am bagat in seama.
offf sunt tare ingrijorata pentru Antonia. sper sa fie totul ok. pup.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Monule drag eu nu stiu ce sa-ti zic cu mutatul fetelor impreuna...ale mele au fost separate de mici...pana ne-am mutat Delia a stat cu noi in dormitor si apoi la ea in camera...la cum le cunosc eu pe ale mele ar fi iesit cu batai periodice...
Cand ai fost cu fetele la dr aia nu a ascultat-o pe Antonia la plamani ca sa elimini frica ?!
Tdi faci si tu ca mine cu medicii...insa la ghinioane cred ca-i vorba de ani buni si ani prosti...ca in cazul meu e chestia cu mecla de proasta...atrag cu ardoare ghinioanele si zilele proaste...mai ales in ultima vreme...insa zambest ca maine poate fi mai rau...bucura-te de limbaritza Alyssei ca nu o sa mai ai nervii functionabili sa constati ghinioanele...sau de apuci de incantatii...
Elisor nu sun pentru ca nu eu sunt agentul economic interesat de afacere...era de datoria lor sa anunte si apoi coletul nu vine pachete pachete si tot odata...m-ar umfla rasul sa vad ca-i vin Oanei sandalele prin noiembrie...
Daniela si eu i-am aratat mandrei unde si cum se face la buda ....emisfera ei stanga nu cred ca lucreaza la capacitate si din cauza asta nu a receptionat mesajul...dar ieri i-am luat o alta oala poate asta ii produce inspiratie...
Andutzy io de buna voie am cerut provocarea nasterii la 38 de saptamani pe motiv ca nu mai rezistam...a incercat dr sa ma amane dar nu mai puteam iar parametrii lui Delia erau buni...pe Bianca tot asa am nascut-o inainte cu o saptamana tot la cererea mea ...ca ma gandeam cu groaza sa ma apuce nascutu si dr meu sa fie plecat...asa am nascut cand era el de garda
Adriana felicitari pentru admiterea la gradinita...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Neatza!
Teddy incep cu tine ca la tine m-am oprit ieri. Felicitari lui Ally ca si-a dat drumul, exact asta am remarcat si eu la Bia de cateva zile, imita cuvintele ce le aude, acum ii tot da cu cieshe (cirese), usha (pana acum spunea ute), dar cum spuneam e mare fan "sh".
Cu apa la fel e si la noi, mereu apa, sa bea, daca ai vazut prin pozele noastre mereu suntem pe undeva pe la balaceala (fantana arteziana din parc e pe lista noastra zilnica)
Crizele va dezamagesc si pe tine si pe Olga nu sunteti singurele care va bucurati de ele, avem si noi un arsenal intreg de toane, dar vom trece la un moment dat si peste ele.
Fii optimista ca dupa seria ghinioanelor musai vin si bucuriile, legea compensatiei ![]()
Daniela deci si Isa are o problema cu "N"
, Bia il mai are si pe "L" ca de "R" nici nu mai pomenesc ca oricum pana pe la 4 ani nici nu ma stept sa poata sa-l pronunte. La noi nuna e luna.
Poate fi cos sau furuncul, exact cum spunea Andutzy, eu zic sa-l lasi acolo sa vezi cum evolueaza, daca e lasat in pace nu e nici o problema, chiar si de-i furuncul. La furuncul trebuie sa iei antibiotic (ampicilina parca sau amoxicilina, uite ca nu sunt sigura) si sa pui ihtiol sa ajute la colectare, dar mai asteapta sa vezi ce este. Sanatate, stiu ca-s dureroase ca am tot avut.
Adriana felicitari pentru acceptul la gradi, vei mai respira si tu cateva ore. Distractie placuta sambata, astept sa vad pozele. Unde mai exact e legoland?
Monu daca eu aveam copiii de varsta apropiata plus acelasi sex sigur ar fi impartit aceeasi camera. Bineinteles supravegheate acum ca sunt atat de micute amandoua, dar cu timpul cred ca vor avea o relatie exceptionala fiind asa legate una de alta. Acum tu stii cel mai bine, eu zic sa mai astepti putin, sa faca si Antonia 1 an iar apoi poti incerca si vezi daca e o alegere buna sau nu, eventual incerci din nou ceva mai incolo.
Covorasele (am si cu litere si cu pasari) le-am avut puse anul trecut dar Bianca baga mereu ochii pasarilor in gura asa ca nu le-am mai pus...am si uitat de ele.
Laura cred ca designerul olitei nu are nici o treaba cu reusita sau nu, parerea mea. Cred ca nu e pregatitul inca. Si eu am amanat inca o data operatiunea pentru zile mai bune, deocamdata nu e momentul, noi oricum nu folosim olita ci direct wc.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
LA MULTI ANI AGATA! 
Sa te faci bine sa ai o vacanta frumoasa!
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
monu spune:
Ola, abia acum sunt un pic mai libera.
Loreen, dra a ascutat-o pe Antonia dar nu prea mai am incredere in auzul ei. ca si data trecuta zicea ca fetele nu au nimik si ele aveau pneumonie.
Elisor, nu stiu ce sa fac cu fetele. Antonia sta cu noi in camera dar nu mai incape in pat. si de aceea apare problema sa stea impreuna. mie mi-e frica sa nu o capaceasca Alexia pe asta mica. acum alex doarme in pat cu gardulet dar.... offf. tre sa ma gandesc la o solutie.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
elisor spune:
Daniela mi-am amintit, e vorba de oxacilina daca e furuncul.
Monu incearca sa le pui impreuna si vezi cum reactineaza Alexia, poate vei avea surpriza sa constati ca le va fi bine. Mult succes!
Nu poti ajunge la un pediatru privat pentru o consultatie?
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
Elisor, chiar la tine ma gandeam. Vroiam sa intreb daca ai vazut covoras mai grosut pic decat ce ai tu. Daca nu cumpar, din acela. Cat despre dr privat noi mergem in paralel la Stanciu. Iar sambata cred ca ii voi face o vizita daca avem loc ca e cu programare.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia