Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu nu am vazut ca nu m-a interesat, cel cu pasari stiu ca l-am luat din selgros cand avea Andreas vreo 4-5 ani, iar cel cu litere l-am primit din Olanda si par sa aiba cam aceeasi grosime.

Fetelor sunt atat de incantata de cum imi vine costumul, acum am intradevar imagine de office, cand ma gandesc ca in ultimul timp inainte s-o am pe Bianca nu ieseam din blugi, nu mai stiam ce-i aia fusta, cred ca a venit timpul pentru schimbare

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor lasa-ma sa cred ca e vina olitei...iti dai seama ca am luat si colac reductor si statea bine mersi pe el...dar fara folos...speranta moare inaintea perseverentei...
Cat priveste toalele e si normal sa te simti bine acuma...si te inteleg ca si eu ma iubesc cand ma vad ...ca si altii m-ar daca ar putea....
Mi-am tras si cantar si am 61 ...sper totusi sa cobor sub 60...
Sa le porti sanatoasa...

Monule eu totusi m-as risca sa le pun impreuna in camera,desi pentru Alexia poate fi deranjant noaptea cand se trezeste Antonia...fa-le o camera frumoasa si pune-le impreuna...

Daniela am vrut sa-ti zic si eu de cos subcutanat ,de fapt ti-am si raspuns dar in cap la mine doar...eu le mai tratam cu antibiotic aplicat direct pe el sau tinctura de propolis...

Tdi nu am poze cu macraoancele ... da o sa fac...

Vorbiti de crize?!Eu nu stiu cum este sa ai o zile blanda ...si eu am parte de crize hormonale, de crize de personalitate, crize de nebunie, de testosteron, crizele mele...adica la crize stam bine...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Intii si intii urez si eu LMA tuturor sarbatoritilor de mai si iunie !!!

Noi ne-am intors din Romania ieri. A fost si bine, a fost si rau...deh, interminabilele discutii cu mama referitor la cresterea copiilor. Ma suparam ca le dadea toata ziua ciocolata, inghetata si cartofi pajiti si, ca dovada, a facut Emma amigdalita si am trecut-o pe antibiotice. M-am suparat f. tare. Am rezistat aproape 3 saptamini si am inghitit, dar cind am vazut ca Emma e bolnavioara am ripostat si de aici a iesit scandalul cu vreo 2 zile inaintea de plecarea mea la Ploiesti. In fine, fetelor le-a placut, s-au jucat afara cu alti copii...se murdareau ca porcusorii...aveau rapan pe ele seara cit nu au aici intr-o luna de stat afara:). Emma si-a dat drumul f. mult la vorbit romaneste...vorbeste aproape perfect, unde inainte de plecare zicea citeva fraze acolo. Diana la fel, nr. de fraze si cuvinte in ambele limbi e cam egal.

Diana a crescut, e o domnisoara innebunita dupa fustite si papucei. Ma innebuneste cu dependenta ei fata de mine. Nu il accepta pe ta-su mai deloc si eu capiez. Eu sint "micu (mamicu) meu" si gata. Tati e yucky mai tot timpul :)), iar eu cind nu ii fac pe plac. Din pacate cam ia cotonogeala de la sor'sa care nu vrea sa imparta nici o jucarie cu ea, fata de Diana care chiar e darnica. O piraste imediat pe Emma cind ia cafteala. Dpdv al mincarii nu am probleme cu Diana, numai in Romania nu au vrut sa puna gura pe laptele de acolo....de fapt Diana a mai gustat cite un paharel de lapte la 2-3zile, in schimb Emma nimic.

Ma incurajez si eu ca in 2 ani o sa fie mai bine si mai usor cu ele. In orice caz, mi-am promis ca nu mai plec singura cu ele (m-am dus si venit singura cu ele pe avion). Diana a avut nenorocul sa capete in Romania o diaree de mai mare frumusetea si pe avion a facut caca de vreo 7 ori si a miriit mai tot timpul.Anul trecut Emma a avut diaree si pe avion a facut de vreo 10 ori, dar macar era si ta-su cu noi. Anyway, am avut si "bafta" unei pene la masina noastra pe care trebuia sa ne-o aduca o prietena la aeroport si, uite asa, am mai stat vreo 3 ore in aeroport pina s-a dus Alex sa ia roata, sa o umfle si sa ajunga inapoi sa ne ia si pe noi. Oricum, e asa de bine acasa si ce sentiment minunat am avut cind am intrat in casa!!!

Noi cu olita inca nu am inceput...astept sa ii treaca diareea si opareala de la fund si trecem si la operatiunea asta. Nu prea o vad ca se da in vint dupa olita, dar osa o luam incetisor si o sa fie siea domnisoara cu chiloteide bumbacel.

Nu stiu ce sa va mai zic, ca sint cam pe dinafara cu evenimentele.
ultmim d euraripentru ziua Dianei. Am pus niste poze de la ziua ei pe care am facut-o in Romania si inca alte poze.

http://good-times.webshots.com/album/559652614jqYCyH
http://good-times.webshots.com/album/559654403SKVFka

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, de ceva timp imi strofoc creierii sa le fac o camera faia. asa ca in timpul liber perii netul ca la magazine nu pup prea des.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iuliana, m-am uitat putin prin pozele voastre din Romania. Am observat ce rochita superba a avut Diana la ziua ei. Imi amintesc ca si data trecuta ai avut fix aceleasi probleme, cu mama, cu fetele cu mancatul di diaree. Deja devine rutina Bine ca te-ai simtit totusi bine si ai mai gustat putin din farmecul locului

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ploua ...si tuna si sigur o sa si fulgere

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura si eu am ajuns la 60, dar vad ca s-a intepenit cantarul , sper sa mai dau un 1 kg, asa pt. pisicul meu ca de vazut nu se va vedea. Mai am exact o saptamana din dieta. Am ajuns sa bag si eu in mine cate-n kg de cirese, acum cand sunt pe terminate.
Mergi la Fundata pana la urma? Noi avem o propunere pentru Vulcanii noroiosi, sa vedem ce-o sa iasa...

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Laura imi place culoarea ta , e permanenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Multzumim pentru urarile de bun venit, o sa incerc sa pun, de fapt sa fac niste poze recente si sa le pun dar sunt varza , am uitat username,parole, nu mai stiu nimik

Androix, da am terminat casa, ne-am mutat in ea din iarna dar mai avem la interior cate ceva.Felicitari pentru bebe.

Daniela,sotzului meu ii mai apare din cand in cand asa ceva si ii dispare. Posibil sa fie vreun ganglion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy, Elisor, Laura, Corni multumesc pentru raspuns. Mai las individul de ganglion pina luni, ca oricum miine nu cred ca ma primeste doctorul. Sper sa fie de la curent si sa nu fie nici furuncul, ca se misca daca il ating. Vad ca astazi ma deranjeaza numai daca insist sa-l pipai, in rest incerc pe cit posibil sa ma fac ca nu-i.

Laura vecina mea i-a cumparat olita cu cap de ursulet, roz bombon, cu gindul ca nu-i placea cea galbena cumparata de mine. Stii ce a facut ? I-a adus olita galbena sa-i arate ca are deja, si se aseza cind pe una cind pe cealalta, dar tot pe unde apuca face

Elisor nici Isabella nu-l spune pe l, zice cuca, adica Luca si nici pe r nu-l spune, desi ma ririia puternic cind a inceput sa gingureasca.

Iuliana si eu ma cert cu mama de cite ori merg in tara, de aia nici nu stau mai mult de doua saptamini

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput