Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumim pt. urarile de La multi ani! pt. Sarita .... ne-am distrat f bine ieri, bunica i-a facut un tortulet sub forma de fluturas si a fost f bun.
Am pus si cateva poze de la mare POZE
Mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani NAOMI,CATERINA,AIDAN ALEXANDER si SARA!!!!!!!!

la multi ani, Agata!

Apoi...

Tdi sper sa rezistam.

Iuliana bine ai venit. Sunteti tare frumosi. Ti-am admirat si pozele de la banchet...zici ca tu ai semnat contract cu tineretea.

Danelutza eu zic ca e un chist. Uneori cosurile se transforma in mici chisturi dureroase sau nu. La un moment dat am scapat de unul cu crema cu ihtiol.

Nu stiu cat e de cald in Romania dar aici de 3 zile sunt 40. Azi in sfarsit a coborat.

Elisor...bb 2 eu vreau ca-s nebuna de legat dar sotul e mult mai normal si nu mai vrea. Adica unul asa ca Tony crede-ma ca-mi ajunge. O sa vedem, poate il conving pana prin toamna ca daca nu, asta e nu mai fac.

Nelia drum bun.

Clara

Adina Si eu sper sa nu fie nimic. Sincer mai tare ma ingrijoreaza enzima la ficat din cauza ca eu am probleme mari cu ficatul. Probabil vom face eco. Deo obicei semnalizeaza o intoleranta sau probleme de functionare a ficatului.

Va las ca trebuie sa fug la serviciu, sau sa-i zic scarbici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Saryta, fugi de aici ca mor de invidie cat de bestial arati tu dupa trei copiii, din care ultimele doua nastri in ultimii doi ani! Si ce galuscutze adorabile ai tu acolo! Esti soi bu Sa tot faci asa copiii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI AGATA!

Nelia sa va traiasca domnisoara si sa va aduca multe bucurii. Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Saryta, arati beton dupa 3 copii!!! Am vazut ce ocosh e tati cu asa sotie si fete frumoase :)
Iuliana, bine ai revenit, am vazut pozele din RO, bine ca ati avut si zile frumoase

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Am ajuns in RO de marti insa pana acuma nu am facut altceva decat sa fac cumparaturi si sa rezolv ce am de facut... Si numai pe drumuri suntem. Plus ca la caldura asta care este suntem disperati. Pifosul nu mananca cum trebuie si ma dispera si tot asa. Insa de la caldura asta nici eu nu am chef sa pap, asa ca e cam aiurea. Off. Asta este...

Am sa-mi fac dantura care o sa dureze destul ca am mulgte probe de facut la dinti, apoi cand o veni Seb poate ajungem si prin Constanta si apoi mai vedem...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky
Wowww,Beatrice Felicitari pentru diploma.Areti super!!!
Ce coincidenta,eu incep din 8 septembrie un curs de instructor fitness.Cit a durat cursul pe care l-ai urmat tu?

Cam 6 saptamani. Si examenul de final. O sa mai am unul in septembrie pentru Bodytoning!

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

cateva poze de la mare POZE

Maryana, arati incredibil pentru o mamica care are 3 copii. Sa ne dai si noua reteta, te rugam!

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sa mor io, nu am crezut ca se poate asa ceva! Saryta ce super poti arata!!!!! cata re cea mica? E dolofana si mortala! Dar nici cu celelalte doua nu mi-e rusine! Sa ne scrii si noua reteta cum poti arata atat debine dupa 3 copii nascuti!

AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc fetelor, dar asa cum spunea gabitzam ca sunt soi bun ... cred ca e materialul genetic(mama cam tot asa arata) .... si nu am facut nimik ca sa revin la greutatea de dinainte de sarcina.Uita-ti si o poza cu MAMI nu e chiar cea mai reusita, dar asta am gasit-o acu.
Cat despre galuscute ... asa le-am avut pe toate 3 grasute, mancacioase si cuminti ... si daca va mai spun ca pe toate 3 le-am nascut in max 30 min ... intradevar asa tot sa faci copii.
Va pupacim pe toate .Pa.

Mariana - mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput