Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 29
madybulancea spune:
Martutza multumesc de incurajari...
Ghibuadina multumesc...mie mi-a zis pediatru ca pot sa ii dau ceai sau apa plata inca de la 2 sapt ca pe canicula qasta laptele nu ii satisface setea si k ma ajuta si sa ii prelungesc orele dintre mese,asta mi-a zis pt ca atunci papa din ora in ora....si eu ii dau numai san dar bea si ceiut...se vede ca ii e sete ca bea putin ceai si adoarme la loc,iar dak i-as da san l-ar da afara k am incercat si asa....

Mady cu razvan stefan 9.05.2007
Azi facem o luna jum...![]()
![]()
![]()
roxanici spune:
Ioanaradu, Raresu nu-i vre-un pui de Hercule nici pe departe, nu isi tine el bibe, dar nu il tin in brate cand ii dau sa manance si atunci am o mana libera. Una pe bibe, una pe tastatura si copilu pe genunchi. Il pun asa ptr ca daca il tin in brate se incinge plus ca nu ii pot tine bibe calumea ca isi intoarce capul intr-o parte (inspre mine) si nu mai incap toate p=acolo.
Deocamdata il mai chinui eu sa puna manuta pe sticluta...sa stie macar ca e acolo.
Apa la bebelusi... m-am gandit sa ii dau daca il vad ca sufera de cald. Inca nu a fost cazul.
Dintre fetele care dau apada cineva apa plata imbuteliata? adica sa nu fie fiarta si racita...pus direct din sticla.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
nickol_f spune:
Buna,
Ieri am facut 2 luni asa ca am fost la dr. sa ne cantarin si avem asa
5.600 g si 58 cm avand in vedere ca s-a nascut cu 3000 g si am ajuns acasa cu 2700 g sunt super multumita de cat a luat. Insa am si eu o dilema: trebuie sa facem vaccinul de 2 luni ma hotarasem la cel de stat dar dr. a spus ca inca nu au primit....dar sa mai astept sa nu ma grabesc sa-mi cumpar ca se poate face si la 3 luni vaccinul. Este adevarat?? a mai facut careva vaccinul de 2luni la 3 luni??? sau mai bine sa il cumpar????? HELLP!!!!
Karra80 ma bucur ca e totul in regula cu fetitza ta multa sanatate in continuare.
I s-a facit foame gandacelului
Va pup si revin
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
karla32 spune:
roxanici, eu zic sa o fierbi in prealabil. Esti mai sigura! Cateodata mi-e groaza mie de cat ne-om pacali cu apa asta plata. Ce nu face omu' ptr bani in ziua de azi! Mi-e ca bem apa de la robinet filtrata! Si chiar daca e de la mama ei, tot are impuritati si microbi! Mai fereste-l cat poti pe Raresu cat e micut!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
roxanici spune:
quote:
Originally posted by karla32
roxanici, eu zic sa o fierbi in prealabil. Esti mai sigura! Cateodata mi-e groaza mie de cat ne-om pacali cu apa asta plata. Ce nu face omu' ptr bani in ziua de azi! Mi-e ca bem apa de la robinet filtrata! Si chiar daca e de la mama ei, tot are impuritati si microbi! Mai fereste-l cat poti pe Raresu cat e micut!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
asa e Karla, inca o mai fierb chiar si pe cea cumparata dar ma gandisem asa...daca erati mai multe care nu mai fierbeati poate imi faceam curaj, asa...is in dubii. Oricum pe sticla scrie ca e produs microbiologic pur si e apa care a luat premii prin europa deci as fi avut ceva incredere in ei (izvorul alb e ca sa nu credeti ca bem perrier sau altele). In schimb am vazut ca e apa si ptr bebelusi de la Humana, tot microbiologic pura scrie pe ea dar mai scrie sa fie consumata in termen de... dupa deschiderea sticlei/cutiei. DE aia ma gandeam la fiert vs nefiert
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
roxanici si eu fierb apa pt matei ... in principiu. dar uneori mai raman fara apa in bibe pe afara asa ca pun direct apa plata. si-apoi ... am stat si-am cujetat ... ca si lapticul il fac tot cu apa plata ... incalzita, nicidecum fiarta si racita ca ma mananca matei si pe mine pana ajung cu bibele la el ... deci ... daca n-are nimic de la lapticul facut cu apa plata, de ce-ar avea de la apa plata bauta simpla?![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
elyanne spune:
Eu nu le-am fiert niciodata apa... nici plt. laptic, nici pt. ceai si nici asa, pur si simplu...
Si nu fierbeti apa plata... cica nu e bine pt. ca prin fierbere se intampla nu-stiu ce pe acolo... citisem undeva... zau daca mai retin ce anume
raman prea multe minerale si nu e bine... cred ca asta...
Roxana am uitat sa-ti zic... saru'mana pt. tabel si pt. munca depusa 
si poate revin mai incolo... am de lucru muuuult
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
nickol_f spune:
Am revenit si am reusit sa mai citesc cate ceva
schimbatul peste noapte daca e nevoie da, dar totusi evit ca sa nu se trezeasca si sa avem scandal. Inainte cand facea KK des o schimbam mereu peste noapte ca facea KK dar acum nu mai e nevoie. Am patit-o intr-o noapte ca ii era fomitza si eu nu ii dadeam sa pape pana nu o schimbam la chilotzei
, ea saracutza urla de foame si una peste alta a facut si pisu in tp ce o schimbam, s-a udat pe body, a udat cearsaful.....ce mai trebuia sa o schimb si pe ea si sa vezi jelanie pe ea...
. De atunci evit pe cat posibil sa o mai schimb noaptea, o schimb decat daca a facut KK. ![]()
Despre salariul ala sincera sa fiu eu nu aveam habar daca nu ma anuntau de la serviciu. Avem la Personal o tipa f dragutza care ne tine la curent mereu cu noutatile. Mie mi-au spus ca e vorba de salariu net aferent tarifarului adica depinde de cat are fiecare salariu de incadrare. Eu zic ca daca nu ati fost anuntate sa va duceti voi si sa va cereti drepturile.
Mamicile care alapteaza au luat Flagyl ovule mie dr mi le-a prescris cand am fost la 4 sapt la control si sincera sa fiu nu le-am luat ca am citit pe prospect ca nu se recomanda in cazul alaptarii. Mi-a fost naspa sa-l sun pe dr sa-l intreb pt ca el stia ca alaptez.....
Eu nu am lasat-o niciodata cu altcineva mai mult de 10 min asa ca nu s-a pus problema ce papa fata. Si cand a trebuit sa merg la control tot cu fata dupa mine am mers. ![]()
Iar ma cheama, acum ca se ne jucam ![]()
pa
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
madybulancea spune:
Fetele am citit ca la una dintre voi facuse bb la vaccinul din maternitate puroi...ce i-ati facut(k am uitat)???

si a fcaut si nazdravanul meu iar aseara cand i-am facut baita a iesit tot...e normal sau sa fug repede la doc???yo park intelesesem de la voi ca nu e nimic...
Si bb al meu da mereu afara...dupa ce papa imediat,adik cam la 5 min...dar nu branzit...are si momente cand da branzit dar rar...eu cred ca papa mai mult decat ii treb si de-asta da ....