Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
elyanne spune:
Impotriva tantarilor: plase (la geamuri, la carut) ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
carmenefr spune:
Amma,imi pare bine ca ne-am lamuritIo-s peste, unu' rade altu' plange, si cateodata imi mai sare mustaru'.Ma scuzi, te rog.
Deci nu mi-ai trimis rosii, asa ca pica bulionu'
...
apropo de conserve, am facut pt Teodora niste compot de cirese, care a fiert in borcane, de mi-a facut camara varza

Tocmai ce-o varuisem cand eram in luna a 5-a
.Ca deh, aveam energie...![]()
Mamicilor cu experienta in de-alde de-astea, am facut bine ca dupa ce am scos compotul din borcane, am pus un pic de sare de lamaie(ca sa nu mai fie asa acide)? Sau am gresit?? Eu vreau sa fac compot si de caise si de piersici pt bubulina. Dulceata de visine am facut pt tati.
O sa pun si la congelator cate ceva.
Acum chiar plec sa pun rufe la spalat si sa calc
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Amma23 spune:
Apropos de ultrasunete, inca nu stim, noi opinia publica ce efecte au asupra organismului uman , asupra sistemului nervos (stiu NASA,NATO da' nu ne spun si noua
), asa ca eu m-as abtine sa le folosesc.Am si eu un umidificator cu ultrasunete , da'l folosesc la minimum.Oricum fac parte, la intensitate mare, din potentialele arme ale viitorului.
Deci...plase ca-s mai sigure si inofensive
Kilograme in plus, ce sanse am sa scap de ele, daca zilnic mananc vreo 250g (in zilele in care ma abtin) de inghetata vanilie- caramel. Cred ca nici una, astept si eu sa termin cu alaptatul si sa reapuc de fumat
Ama si Lucas 12 Martie 2007
roxanici spune:
tzantzari? unde dom'le ca nu am vazut....
si ca sa mai aveti motive sa ma ciomagiti...la mine is 23 grade in casa (fara AC) si umbra si a plouat in BV saptamana trecuta aproape in fiecare zi
asa ca fetele, mutati-va la brasov
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Hop si eu cu urari de LA MULTI ANI pt. Rebiana si pt. bebelusii care fac 2 si 3 luni. La 3 luni ne inscriem si noi si multumim de urari.
Multumesc pt. raspunsuri, am masat sanul la dus si in timp ce alaptam si parca s-a mai dus nodulul, ma mai doare insa cand apas.
Tzuna, sa va fie de bine dupa vaccin, eu ziceam ca o sa incep intai cu legume si eventual cereale si abia apoi cu fructe, din ce am citit cred ca e mai bine asa. Acuma o sa vad si parerea manacioasei, ce preferinte are. Mie mi-e groaza de pompat lapte, pt. ca am o pompa manuala si ma dor sanii, ce mai, am oroare de ea, asa ca cerealele cred ca o sa le amestec in piure daca nu ia in greutate asa cum trebuie. Alta idee chiar nu am.
Roxanici, eu m-as muta ca tare mult imi place. Fratele meu e student acolo si il invidiez.
Apropo de conserve, mi-a venit mie o idee, ce-ar fi daca as pune fructe la congelat in portii mici si la iarna sa fac compot pt. bubulina? Oare merge sau se fac nasoale?
Noi iesim cu mare greu pe la 9,30 pana la 11. Problema e ca seara nu ma pot mobiliza sa ies, ma simt obosita, mi-e lene sa ma imbrac iar si cred ca o tin prea putin totusi afara. Cam cat timp trebuie tinuti la aer pe zi?
Mai citesc si sper sa mai revin.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
roxanici spune:
iar io...recunosc ca sunt varza la capitolul contabilitate si lege de aia mai intreb inca ceva cu contractul asta. Inca nu am inteles si daca ma duc sa imi cer drepturile tb sa fiu documentata...
intre cine si cine e contractul asta?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lilidana spune:
'neata fetelor!Ca pe aici e doar 8 am.
Azi am eu o zi proasta,ieri a avut David,a mancat putin si des,total pe zi 750 ml,nu stiu ce e cu el,nu are febra,e vioi,se joaca,doar ca-mi impinge sticla afara din gurita,se stramba,parca i-ar fi greata.
Eu sunt ametita,obosita,of,of,anemia asta.Mai se lupta cineva cu anemia?.Daca Da,cum va tratati?,ca eu m-am saturat sa ma simt ca si cum ieri as fi nascut...
Karla32 si la mine s-au adunat toate,mi s-a rupt si o lucrare,facuta in Romania inainte de plecare,lucrare scumpa,de portelan,pe aur alb,o gramada de bani,care a tinut fix 8 luni
.Acum o refac,alti bani,alta distractie,plus durerea in sine.
Martutza ,cu sosetele care strang avem si noi probleme,am avut 2 perechi care erau bune,largute,mai inalte,dar au ramas mici,acum am cumparat mai multe modele,dar toate lasa urme,sotu' le tot largeste,cred ca mai degraba le rupe si ele tot stranse sunt.Nici noi nu gasim aici ceva pe "masura" lui David,care are gleznele groase
,ca de,e barbat
.
Diversificarea ,noi o s-o incepem la 4 luni,m-am hotarat,am consultat si fetele-mamici de ian-febr si tot de la ele o sa ma inspir si in ce ordine voi face "introducerea" ca ele au mai multa experienta.Pana atunci,din cand in cand David mai primeste cate o porite mica de suc de morcov,dar nu zilnic,cand ajung la magazinul cu produse organice,care e un pic mai departe de noi.
Plimbarea ,noi o facem doar seara,in trupa completa,cu printzesa si taticul din dotare,intotdeauna dupa 18.30 ca mai devreme nu reusim.Si stam pe-afara pana aproape de 21 daca rezista David,ca de obicei lui i se face foame repede.
La multi ani tuturor bb-ilor nascuti in 19.Sa creasca mari,sanatosi si voinici.
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana
gabdyd spune:
www.askquestions.org/articles/ultrasound/" target="_blank">aici
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
gabdyd spune:
hai ca am scantit-o cu linkul ala,
ma rog, e despre efectele ultrasunetelor asupra corpului uman, raportat la ecografiile de sarcina, iar pe mine m-a facut sa

Roxanici, CCMUN e intre confederatiile sindicale si cele patronale. E obligatoriu pentru toata tara si prevede drepturile minime care trebuie acordate salariatilor si altele. CCM la nivel de angajator/firma e intre salariati prin sindicate sau reprezentantii salariatilor si patronat, e obligatoriu doar pentru firma care l-a incheiat si prevede drepturile aplicabile salariatilor firmei si altele. Asta din urma nu poate sa prevada drepturi inferioare celor deja prevazute la nivel national.
Ele se aplica pe langa contractul individual de munca.
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
karla32 spune:
Azi sunt varza! Sunt la capitolul vaicareli!Capu',...., au, maseaua! Cam asta sunt! Daca bebe al meu e cuminte si imi da voie sa ma gandesc si la mine...
Mai fetelor, ce tot mi se intampla dupa sarcina asta? Inteleg sa am probleme cu dintii, sa fiu mai grasa, sa am depresii si nervi, sa am dereglari hormonale, dar ce sa ma mai fac cu unghiile incarnate de la picioare!? Nu imi mai revin! Tot am zis ca trece, dar degeaba! Cand aveam burtica mare credeam ca nu ajung bine sa le curat, dar acum imi dau seama ca nu asta e cauza! Cred ca trebuie sa ma operez la una! E urata treaba si ma doare de nu ma pot atinge! Dar unde sa ma duc ptr operatie? 

Voi aveti problema asta?
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003