Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Elianasa-ti traiasca finii...Si ai mei au facut un an ieri.Astept acum sa ramana si fina gravi, sa si botez!

Ioana, imi pare rau pt Matei ca-i bolnavior.Va tinem pumnii sa se faca bine mai repede, si sa ne vedem cu bine pe 1 iulie.
Apropo, unde ne vedem mamici de 1 iulie?Votam iar?Sau luam toate parcurile la control, cum a propus Martutza?

Am primit si eu niste rosii, de la Paris cred.Amma23parca.Intr-adevar, Amma,chiar nu am vazut cand s-a discutat sb resp., cum ca putem pune doar o singura poza la albumele lunare.Din ce am vazut eu pe-acolo, nu eram singura care avem poze frumoase, si nu ma puteam hotari, asa ca am pus mai multe.Imi cer scuze daca am suparat/ofensat pe careva, insa cand am vazut observatia ta, m-am simtit ca un scolar cauia i se face obs. desi erau si altii in situatia lui... Sper ca rosiile trimise la adresa mea sa fie de calitate, sa fac niste bulion

Bubite pe fata Si Teodora a avut(2luni le-am tot oblojit),la inceput le-am dat cu crema de galbenele, insa se iritau si mai rau.Asa ca am luat crema Trixera de la Avene,si dimineata o curatam cu apa oxigenata(bubitele se facusera cojite acum,era ff aspra zona). Luam 2tamp.de demachiat , le imbibam in apa oxigenata, cu primul o stergeam, si cu al doilea o tamponm putin.Cojitele se inmuiau. lasam sa se usuce zona si apoi dadeam cu crema.Cojitele fiind inmuiate, i le curatam, ca noua piele sa se poata expuna la aer.Asa i-am facut, si de cateva zile zona nu se mai cunoaste f tare, nu mai e rosie, in schimb e un pic de diferenta a culoare pigmentului, noua pielicica fiind mai alba. Dar o bronzam noi!Cateodata, in loc de apa oxigenata foloseam apa termala, tot de la Avene(cand am luat crema, aveau cadoua si un spray mic cu apa termala)
Rabdare va doresc,si sigur vor scapa bebelusii vostri de asemenea probl.

Gata, va las ca am de facut curat in casa, ca s-a toooot strans...

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Rebiana!

Carmen multumesc, la fel si tie!

1 iulie - votez pt. IOR (nu mai tin evidenta voturilor... nu ma suparati, dar chiar n-am timp zilele astea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

He,he, he, Martutza! Pai cu 7 sau chiar 9kg in plus chiar esti silfida. Ce sa zic eu cu 15-16 kg in plus, fara alea din sarcina, de cand cu hipotiroidia asta si cu lasatul de fumat, adica de vreo 3 ani? Ca nu am decat 75-76kg si 168 cm, asa ca ... simte-te bine in pielea ta.
Si multumesc pt majorete, dar daca nu trage Carmen si de mine sa ma ia cu ea la curatenie nu cred ca am sanse azi! Hi, hi,hi!

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Teodora s-a invatat sa mearga cu masina, adoarme imediat. Sambata am fost la un botez, si-am stat cu ea toata seara, pana la 23.30.Ea dormea in carut ca boieru'E fff cuminte, in continuare, dar si f curioasa.Insa citesc si eu de bebelusii vostri cum se rostogolesc...la noi se pune pe burtica si invers doar ajutata de mami/tati.Mai lenesa.

De-abia astept sa ne vedem pe 1 iulie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Elianasa-ti traiasca finii...Si ai mei au facut un an ieri.Astept acum sa ramana si fina gravi, sa si botez!

Ioana, imi pare rau pt Matei ca-i bolnavior.Va tinem pumnii sa se faca bine mai repede, si sa ne vedem cu bine pe 1 iulie.
Apropo, unde ne vedem mamici de 1 iulie?Votam iar?Sau luam toate parcurile la control, cum a propus Martutza?

Am primit si eu niste rosii, de la Paris cred.Amma23parca.Intr-adevar, Amma,chiar nu am vazut cand s-a discutat sb resp., cum ca putem pune doar o singura poza la albumele lunare.Din ce am vazut eu pe-acolo, nu eram singura care avem poze frumoase, si nu ma puteam hotari, asa ca am pus mai multe.Imi cer scuze daca am suparat/ofensat pe careva, insa cand am vazut observatia ta, m-am simtit ca un scolar cauia i se face obs. desi erau si altii in situatia lui... Sper ca rosiile trimise la adresa mea sa fie de calitate, sa fac niste bulion

Bubite pe fata Si Teodora a avut(2luni le-am tot oblojit),la inceput le-am dat cu crema de galbenele, insa se iritau si mai rau.Asa ca am luat crema Trixera de la Avene,si dimineata o curatam cu apa oxigenata(bubitele se facusera cojite acum,era ff aspra zona). Luam 2tamp.de demachiat , le imbibam in apa oxigenata, cu primul o stergeam, si cu al doilea o tamponm putin.Cojitele se inmuiau. lasam sa se usuce zona si apoi dadeam cu crema.Cojitele fiind inmuiate, i le curatam, ca noua piele sa se poata expuna la aer.Asa i-am facut, si de cateva zile zona nu se mai cunoaste f tare, nu mai e rosie, in schimb e un pic de diferenta a culoare pigmentului, noua pielicica fiind mai alba. Dar o bronzam noi!Cateodata, in loc de apa oxigenata foloseam apa termala, tot de la Avene(cand am luat crema, aveau cadoua si un spray mic cu apa termala)
Rabdare va doresc,si sigur vor scapa bebelusii vostri de asemenea probl.

Gata, va las ca am de facut curat in casa, ca s-a toooot strans...

Carmen, draga mea n-am dat cu rosii am eu un fel mai ciudat de a ma exprima.Asta-i discutia la zi cu sotu' , ca-s prea dura in vorbe cand de fapt nu am intentia asta
E defect de leoaica, care se crede atotstiutoare,sunt in tratamente. Iarta-ma, chiar nu am vrut sa te cert. Si am vrut sa-ti spun atunci ca te inteleg ca la ce fata faina ai nu te poti hotari la poza , da' m-am gandit ca si-asa nu citesti ca nu mai scrisesesi demult.Deci ...iarta-ma si pup fetele

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

He, he, he.....mi-e o lene.....nu m-am apucat de smotru. Imi fac acum curaj.
Votez si eu parcul IORla care ajung fff greu...Traversez strada si intru in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Dom'le sa imi esplice si mie cineva cu sal ala..... io nu am semnat nici un contract colectiv de munca cu nimeni, numa cel individual. Beneficiez de banii aia sau nu?

Ditu io ma plimb in parcu central numa sambata si duminica si in zile de sarbatoare nationala atunci ne scoate tata in "oras", in rest doar in cartier dupa blocurile gri.

Stefania, nu ti-a zis nimeni nimic despre Marutza...cred ca e in pauza da nu stiu pana cand.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele,
La multi ani, Rebiana! ,
fericiti si sanatosi!
La multi ani! si puiutilor care azi implinesc 2 sau 3 luni,

Salariul/prima de nastere acordata de angajator - vedeti ca am postat pe grupul de pe yahoo, mai demult, contractul colectiv de munca la nivel national (CCMUN) actual, adica pe anii 2007/2010. A se vedea acolo art. 51 parca.
E vorba de un salariu mediu pe angajator care poate fi mult mai mare de un salariu de baza, depinde acum ce salariu aveti si care e salariul mediu pe angajator. In contractul colectiv de munca vechi se prevedea cum spune Carmen, un salariu de baza. La angajatorii care au contracte colective de munca incheiate inainte de intrarea in vigoare a CCMUN 2007-2010 (1 ianuarie 2007) interpretarea e urmatoarea: trebuie sa acorde un salariu mediu pe angajator pt ca asa spune CCMUN actual, dar nu mai putin de un salariu de baza (pt ca asa spune contractul colectiv de munca la nivel de angajator, care nu poate prevedea drepturi la un nivel inferior celui din CCMUN). Eu inca nu am facut cerere, ca ai nostri nu vor sa acorde, si astept sa se linisteasca niste ape inainte sa ii 'irit' cu asa ceva. Oricum nu voi renunta, daca nu mi-i dau de la sine ii dau in judecata, pt ca vreau sa mobilez si eu camera fetelor cu banii aia .
EDIT - de exemplu, pt firmele care au contract colectiv de munca in care e prevazut ca se da un salariu de baza, daca ai salariu 500 si salariul mediu pe angajator e 700, tre' sa dea 700. Daca ai salariu 800 si sal mediu e 700, tre' sa dea 800.
Firmele care nu au contract colectiv de munca, sau si mai rau, daca in ccm-ul lor nu se prevede atare drept, tre' sa dea si ele conform CCMUN.
Firmele care au ccm nou, conform CCMUN 2007-2010 dau un salariu mediu pe angajator chiar daca asta e mai mic decat sal vostru de baza.
Sper ca am explicat bine.Daca nu, sunt aici pt lamuriri.

Si totusi, voi ce folositi impotriva tzantzarilor? . Vreau sa iau Baygon dar nu sunt convinsa ca e asa natural precum spune reclama. Voi ce stiti?
Am fugit, s-a trezit punkista mea si ii e foame tare.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Roxanici, CCMUN e obligatoriu pt toti angajatorii, deci TOATA LUMEA ARE DREPTUL LA SALARIUL ALA.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Gaby, de ce nu iei aparatul ala zanza no cu ultrasunete de la Chicco? Adica unul din www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=subcategorie_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=13&gama_id=23" target="_blank">astea

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput