Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 27
cristalina spune:
Sara buna,
Multumim de intrebare, am pus una bucata bazdac la putin somn inainte de baita si una bucata bazdac banuiesc ca e prin tufele din cartier, sa o mai guste putin tantarii si sa mai faca niste vanatai.![]()
E plina de zgarieturi, vanatai.. acum cateva zile a venit cu tot fundul vanat si zgariat. Am intepenit amandoi. (A zis ca a cazut pe scari, ca a venit un baiat si a ridicat-o si nu mai stiu ce...) Ne uitam la fundul ei ca prostii si nu intelegeam nimic.
Tanti Ioana ne-a lamurit a doua zi ca s-a dat pe topogan in rochita si nu aluneca prea bine
Ce nu face omu' pentru un pic de distractie!![]()
Asa ca de cateva zile avem distractie...ne uitam toti in oglinda la fundul zgariat al Mariei (inclusiv ea!)..."uite mami bubita!"![]()
Ce bubita ca e ditamai buboiul!
Am intrat ca sa scriu la proiect si evident ca m-am intepenit in DC...hehehe
Partea proasta e ca am timpul limitat si pe ala de azi l-am rezolvat...:)...partea buna e ca am recuperat cu cititul si vazutul pozelor...
...Pupam grupat...tare mi-e dor sa citesc pe indelete si sa stau la taclale. Las' ca-mi scot io parleala (cand s-or duce la liceu!...
)
Profit de faptul ca John e inchis in institut (portarul trebuie sa faca o tura de control 15 minute la 20.00 ...de cand cu caldurile se duce la cate o bere si uita sa le mai dea drumul amaratilor de cercetasi care raman sa lucreze peste program...hahaha...si iarna pleaca la o tzuica sa se incalzeasca si el, ca e om...
)
Oops, time's up! Plange Samburica.
Pupam voios toata gasca!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Cristalina...noi te asteptam...de cite ori te lasa fetitele:)) Pupici pe buboi
..si bafta ..sa iasa cum vreti voi cu microscopul!![]()
philip spune:
lia, imi pare rau, ce-ati patit? muuuulta sanatate
la multi ani si ai da pe la noi, iren
robi, si philip e asa mamos dragastos, ma pupa, imi zice so-i (sorry) mommy daca patesc ceva, imi da pup daca am buba, e tare simpatic si-mi umple ochii de lacrimi cu dragalasenia lui
sunteti niste dragute sa va bucurati pt noi, adevarul e ca abia astept desi nu e o vacanta in adevarartul sens al cuvantului. hheheheh, ba poate ca da, ca se pare ca se mareste gasca pt excursia in italia, vom avea si socrii pt jumatate din perioada. of, of, mai, mai.
pupici tuturor si vacante minunate celor care pleaca neanuntati
philip
&andreea
roxanaz spune:
neata neata azi cica ultima zi de canicula. ar fi ceva.
Carmen sade rata pe gunoi hahahahahaaha. pe asta nu o avem in repertoriu
. inca ![]()
Lia insanatosire grabnica.
Olila ce bine ca te-ai sacrificat, bravo!!!
ce film ati vizionat in trei? noi in afara de garfield nu cred ca avem vreo sansa la altul
n-am vazut click, cu e e?
Andreea de pupi asa e, sunt niste simpatici acum. cand au ei chef ![]()
Cristal moama de coma Maria cu datul pe tobogan....bine ca a fost doar atat. i-a dat drumu lu' John aseara acasa??
pupa bazdaceii din partea noastra.
o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza....Roxi ultima zi de canicula de saptamana asta,nu??
Lia,of,of,insanatosire grabnica la toti patru si pupici!!!!

Roxi si Carmencita daca vreti v-o spun pe cea mai in voga melodie din parc "un marinar de la constantza /avea si el o baba cloantza....../si se incheie cam asa "gicule,nicule uite asha!" ![]()
Cristalina la voi distractia este maxima ca de obicei,pupam bubitza Bazdacului mare
io cred ca paznicul s-a gandit ca cercetarea merge mai bine noaptea pe racoare![]()
Olivia si chiar a avut rabdare Uka sa se uite la film??...eu am creierul spalat de minimax si toate filmele din seria "barbie"![]()
AndreeP lasa mama ca daca vin si socrii mananci mai multa inghetata
...poate aveti noroc si se ocupa de Pupi asa ca mai respirati si voi!
Intrebare intrebatoare ai vostri copii plang din senin,de exemplu, urc in lift apas pe buton,in secunda doi incepe sa planga ca ea vrea sa apese,sau intru la baie si aud miorlait ca ea vrea sa fie prima la baie
....
Meiii,are Maria un prieten care este un "excentric" in gandire
, mergem cu el la o pizza,toata lumea comanda pizza,el comanda tare "masline stricate si un suc stricat ca sa ma doara burta",se duce sa-si cumpere haine el cere "tricouri urate si murdare aveti?"
ieri i-a zis mamei lui sa-i cumpere o bicicleta urata tare ca aia pe care o avea este frumoasa,io-s lesinata de ras cand il aud
,mama lui saraca este cam ingrijorata
o zi buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
Imi verific semnatura, ca mi-au emigrat toate pozele de pe yahoo![]()
uitai sa va zic,de azi sefu' este in Frantza
asa ca io neoficial sunt in concediu,yupi,yupiiii..
Andries felicitari pentru oo....la punctele expuse de tine ma bag doar la tzoale,is pline magazinele de hainutze pentru fete:)))
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
leeloo2004 spune:
Buna dragelor - sunt si eu prin zona, dar am la treaba la birou de nu-mi vad capul....
Kim - in vacanta plecam in Creta si apoi la o pensiune in Maramures...abia astept!!! Stefan nu a mai facut febra de duminica dimineata asa ca presupun ca a fost de la insolatie...
In schimb nu imi mai maninca aproape nimic, nu mai pune gura nici pe supe, nici pe felul doi - ai vostri fac la fel? Ca daca nici ei nu maninca inseamna ca banuiala mea ca de la caldura i se trage e intemeiata, dar daca ai vostri totusi maninca, atunci cred ca trebuie sa ma uit mai adinc...Astept sa vad ce imi spuneti...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
- ai vostri fac la fel? Ca daca nici ei nu maninca inseamna ca banuiala mea ca de la caldura i se trage e intemeiata, dar daca ai vostri totusi maninca, atunci cred ca trebuie sa ma uit mai adinc...Astept sa vad ce imi spuneti...
da nici al meu nu mananca. dar e de fitze cred
szivarvany spune:
Salutare !
Leeloo - eu nu vreau sa te sperii, dar Giulia nu mi-a mancat nimic din cauza gatului, a refuzat chiar si ciukalata Milka. Atunci m-am speriat. Dar sper ca la voi sa fie fitze precum la Patrick !
Cristal - ce bine ca sunteti bine, pupam buba Mariei !
Ioana - daaa, Giulia reuseste sa planga mai nou din orice, ca vrea ea sa le faca ... e teroare, eu zic ca sunt crizele de la 3 ani care tin nush cat ...
Liaaa - muuulta sanatate la voi ! Cum te descurci, ce face bebelina, cum mai e azi Danut ???
Noi stem bine ... si vom fi si mai bine 
O zi frumoasa tuturor, mult spor la treburi ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)