Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by carmenp

papa, `poi sa se activeze ea

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

poi sa-i dam un buton cu "engheigi"

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ihi;))

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by carmenp

papa, `poi sa se activeze ea

poi sa-i dam un buton cu "engheigi"

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ingheigi ingheigi Irene! si la multi ani fericiti!!!!
Papa e bine . daca as avea si timp de sorit la lene pe sezlong si de balacit in apa ar fi bestial. dar las ca plec io in conced
Andries ete ca nu te rugasi degeaba, sa fie sanatos bb2. si ai grija a nu ii dizolvi oole pana pe la 40 de saptamani hihihihi nu daaaa!!!
Daria tot in conced tot in conced?
am vb cu plodu latelefon, imi canta "utza utza cu carutza". e fan "melodia" asta in ultimul timp. si comanda: "mami tu canti nani nani puiu' mamii". si eu trebe sa ma conformez. noroc ca am o coleguta draguta de berou si ma intelege. e si gravidusa asa ca mai am un avantaj, nu ma trece la nebuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries - felicitari pentru "outze" - dar ce aveau mai "coditzele"???
Iren - LA MULTI ANI pentru ieri!!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, io prestez "sade rata pe gunoi" iar ea zice numa` "mac mac", deja colegii mei is satui de repertoriu` meu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

De ce sunt "outzele" mai bune decat "coditzele":

1. mai am unul acasa si stiu la ce sa ma astept;
2. tati e deja super antrenat si n-o sa simta efortul
3. io la cleme, funde si farduri nu ma pricep;
4. tati se pricepe f bine la "cum sa fii barbat" (e cam misogin de felul lui dar in cazul meu nu conteaza )
5. Victor isi doreste un frate;
6. (asta-i stupid, dar il pun ) hainele de fete sunt de doua ori mai pretentioase decat cele de baiat;
7. o sa-i pot tine in aceeasi camera mai mult timp (care va sa zica fac economie la mobila, covoare nu folosesc ca am deja doi alergici in casa), plus ca sper sa il dezobisnuiesc pe Victor sa mai doarma cu tati.
8. ocupatii similare pentru plozi, deci nu voi alerga cu unul la karate si cu alta la balet, de la o varsta incolo sper sa fie *2 totul, de unde rasare un alt avantaj: mai putina bataie de cap la cumparatul cadourilor.

etc etc

DAR motivul adevarat este ca un al doilea baiat daca ma va mosteni (ma refer la boala mea), macar nu va fi pus in situatia sa nasca si sa se chinuie cum ma chinui io, va putea avea o meserie lejera si o viata mai usoara, sa am o fata si sa o vad si pe ea peste 25 de ani cum ii ies okii din cap... ar fi mult pentru mine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, IREN!
ANDRIES, felicitari pentru oo!

Eu iar scriu de la job, poate intr-o zi...
Am avut un week-end OK spre bine, m-am mai linistit si eu dar si husbandul face eforturi mari sa refaca relatia noastra. M-am convins ca doar stresul cauzat de business e cauza, in rest zic eu ca nu am motive sa ma ingrijorez...sper...
Matei ma uimeste pe zi ce trece, este foarte atasat de noi, de cand il tot ducem prin deplasari isi manifesta dorul de noi si de casa, partea buna este ca la socrii mei nu va mai merge decat in cazuri de forta majora, in rest doar in vizita.
Este cuminte si foarte iubitor, mie mi-a fost tare rau joi si vineri, am avut o criza urata de rinichi, el a stat si m-a mangaiat, pupat, iubit, la un moment dat imi inventa povesti:"A fost o data un copac, ba nu, doi copaci, trei copaci, mami, asa-i ca ti-a trecut??" In schimb, vrea tot mai multa atentie, imi este tare greu sa fac ceva treburi casnice cat sunt numai cu el, vrea non-stop sa ne jucam.

Cam atat, mai revin cand pot! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - avantajele la voi, ink o data felicitari ! Zi-ne la ce nume ati ramas pt bb2 ???
Roberta - pupici multi si sa o tineti tot asa !
Si noi am avut un we in care sotul a fost mai cooperant decat eu ... asta dupa ce vineri i-am zis sa mai mediteze la atitudine
Rox - sunt la munk ... , gata concediul deocamdata ...

Mitzu, Pako, Lia, Cristal - cum sunteti, ce va fac minunile ???

Restu`steti tuoateee in concedii ? ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

he he Daria cu numele pot sa spun ca avem o disputa... ce vreau eu nu-i place lui, ce vrea el... nici el nu stie...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce bine ca este luni..asa sint mai aproape de vacanta..Fac si eu ca-n filmul Click..l-ati vazut? Noi am facut movie night..cu paturici pe jos..toti trei
Roxana baie..plaja..super! Sa simti ca traiesti la mare! Noi in we..nika special..Doar simbata la prinz..am evadat singurica trei ore..Fusesem invitati un party (fiica colegei noastre absolvise facultatea)..si am decis...mersul in trei ar fi fost prea stresant..asa ca m-am sacrificat!
Camen..placut rau melodia ...Faza este ca m-am dilit...imi place o melodie..unul.. Guta si Daniela Gorfi..pe care nu o suport ..deobicei...O stii? Merci de intrebare..toti binisor..
Andries felicitati pt "oo" ..Ce curaj pe tine sa expui pe puncte..eu cind am facut o gluma pe tema asta..mi-am luat-o ..hi,hi...ai grija!
Gabi unde plecati..ca am uitat..Poate nu mai faceti febra..
Ioana...nu se vad pozele...filmuletul doar de acasa pot..Tu cum te mai simti?
Daria cind plecati la mare?
Robi..bine ca auzim de bine..

Mergi la inceput