Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 25
carmenp spune:
am vazut poze de la intilneala, pozele cu fotbalista nu se deschid, ioano, fa o vraja![]()
madam spiil,
ma bucur ca ric e mai bine, fii barbata
olivia, placut la voi melodia?;)) ce fac tatii vostri? da` bunica?
zilele trecute un avion zbura jos de tot, banuiesc ca dadeau cu substante importiva tintarilor, atit de jos incit si ilinca si ionu` s-au speriat rau de tot, pe ionu` l-am lamurit ce si cum insa ilinca numa` cit vede vreun avion sus pe cer tipa si fuge`n casa, tuma` acu cind tre` sa plecam
philip, ti-as spune drum bun da` pina pe 7 mai e, ma bucur pentru voi
philip spune:
carmen, noi cu avioanele suntem obisnuit ca vorba aia, locuim in baza militara a aviatiei americane numai ca de zburat nu zburam prea des :) el n-a zburat de cand am fost in ro acum 2 ani si-atunci avea 11 luni, n-ar realizat ce se intampla. el zice ca vrea, pare f incantat, da sa vedem sa nu-i fie rau sa-i mai stiu eu
drum bun si vacanta placuta si tie, zic acum cat imi amintesc
fetelor, o saptamana cat mai frumoasa si mai putin calduroasa
philip
&andreea
g_ioana spune:
Neatza,neatza si trezireaaaa
Facui o vraja si se vad pozele ca nu degeaba ma numesc Barbara vrajitoarea mama lui Bibi vrajitoarea cea mica:))
Am pus si un filmuletz sa vedeti cam cum se joaca mandra mea toata ziua,in film se chinuia sa-si culce trupa de copii cuminti:))
http://www.youtube.com/watch?v=KO2urW-0hFQ
Lia cum te mai simti????
Mitzu voi ce mai faceti,ati plecat in concediu???
Restul trece-ti la semnat condica ca altfel va tai ziua:)))))))
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neata neata
am avzut poze frumoase si copii cuminti. Andries corolar: maica ce slaba eeesti! sper ca ai mai pus ceva pe tine de pe 17 iunie
Stefanut e cool cu maieul cu dungi, si imi place si de Victor pe care l-am vazut taaaare rar in poze!
Olila pupicei ce ati facut in week end? am raspuns la offline ![]()
Dana las copilu sa citeasca. e adolescent, eu una imi aduc aminte ce dificila fuse perioada aia. o sa ii treaca
.
Andreea de pupi distractie placuta la california, bine ca mai iesiti.
noi suntem bine, am fost la plaja si sambata si duminica, ne-am distrat bine de tot. am fugit sa ne ascundem de ploaie sambata la pranz....ca a tras o furtuna serioasa. Patrick e deja negru ca un tzigan si nu mai iese din apa.
o saptamana frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Roxi cind te aud de plaja si mare imi vine sa-mi fac bagajele si sa aterizez pe capul tau....
Mai avem 3 saptamini si plecam si noi in concediu, deja ma maninca talpile de plecare!!!
Sotul e tot calator - pina joi e la Londra, asa ca l-am trimis sa presteze ceva dragut de imbracat pentru Stefan, de ziua lui...![]()
In weekend am fost si am dat avansul la locul de joaca unde-i voi serba ziua, mai trebuie sa fac invitatiile si sa aleg cadoul si dupa aia ma pot linisti... Simbata am fost la mama la curte, am lasat copilul cam dezbracat si cred ca a facut insolatie pentru ca imediat ce am ajuns acasa a facut febra si a cam tinut-o tot asa toata noaptea...de duminica incoace nu a mai facut, sper sa fie ok!
Dana - si eu zic la fel ca fetele - lasa copilul sa citeasca daca ii place, dar incearca cumva sa-i balansezi activitatile - poate si unde nu cunoaste pe nimeni acolo, poate e mai timid - lasa, ca isi revine el...
Cristalina - spor la pregatirile de botez si la lucrari!
Philip - abia astept pozele din California!!!
Kim si Diana - 
Vazut si Gorodica vorbareata la telefon!
Va pup si ma duc la treaba!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Buna fetelor, cum v-a fost in week end?
Eu sunt pe cai mari azi (chit ca ma doare splina de-nebunesc), am fost la eco, si ... surprise: lui bb2 i-au crescut "oo" !!! URAAAAAAA!!!
Deci am 21s incheiate azi, bb2 e baiat, normal dezvoltat din toate punctele de vedere, col inchis, +5(aproape6) kile (la Victor am avut +14, acum nu cred ca apuc mai mult de +12), greturi cat casa, o diaree beton saptamana trecuta (cum naiba sa nu fiu slaba, abia mananc si eu ceva ca dau afara pe partea ailalta' ma scuzati), hb n-am mai masurat-o sa nu ma depresez deci nu stiu cat e, dar oricum nu conteaza, am un tonus de zile mari si un optimism feroce.
ps: ma bucur ca am scapat de baitza la bb2, o sa presteze Gicu integral ca si la primul!!!
Andries
carmenp spune:
iren, la multi ani
sper ca`ntr-o zi sa-ti reactivezi contu` 

felicitari pt oo, andries!;)) ai scapat de cumparat clamutze![]()
vazut gorodica, hehehe
madam spil, cum sunteti? ce face ricu?
szivarvany spune:
IREN 

Andries - 

ce ma bucur, felicitari !
Mi-a picat o piatra de pe inima ca io ti-am cobit ...
DanaSpeel - cum sunteti ???
Va puuuuup, revin cand pot, sunt la munci ... bleah ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
papadie spune:
IREN
La multi ani fericiti!
carmencita da' irena are contu' activ bre
Andries felicitari pentru oute mei :)))
Phillip happy california :)))
Cristala spor la botez! Vezi sa pui numa montignaci pe masa:)))
roxa e bine bre la plaja??? ![]()
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush