Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 24
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by kro
Gabi bine ai revenit ... Las' ca aveti timp in week-end sa sarbatoriti ... Eu astept de la tine pozele de la intalnire
Pai uite, cu dedicatie pentru tine, cele citeva poze de la intilneala din 17 iunie .
Sa-mi spuneti daca merge linkul...
Din pacate nici in weekend nu avem timp sa sarbatorim pentru ca sotul momentan e plecat la Poiana Brasov, iar imediat ce se intoarce va pleca la Londra...asa ca sarbatorirea se tot amina...bine ca macar ne-am sarbatorit in avanpremiera cind am fost in Caraibe
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Fetele, eu va urez un weekend placut si ne auzim luni! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Multumim pentru poze Gabi!!
Dana, daca eu am recuperat complet o fractura tripla la 31 de ani poti fi sigura ca Ricu va recupera si el. Doar ca o sa va manance sufletul pentru ca e foarte greu sa stea in pat si mai mult el nici nu intelege bine ce se intampla cu piciorul lui asa ca... o sa fie greu, dar realizabil. Mai ingrijorata as fi de piciorul tau, sincer!!
In rest nici nu stiu ce sa va spun, un week end frumos va doresc!!
Andries
speel spune:
Am venit sa schimb asternuturi si un pic de ordine,ca maine seara avem mosafiri la dormitor.
Sunt tare suparata pe Serban.Am zis sa nu-l tin cu mine la spital toata ziua si sa stea mai mult pe acasa.Stiti ce face?Numai citeste.Azi mi-a zis foarte satisfacut ca o citit trei carti de cind o venit incoace.Adica in cinci zile.Eu una nu sunt de acord,pe el daca-l lasi de capu lui,nu mai lasa cea carte din mana.Am cumparat din Ro 26 de carti pentru vacanta.I-am zis ferm,astea sunt pentru toata vacanta.si el in cinci zile o gatat trei.in ritmu asta dupa o luna m-a dispera ca n-are carti.L-am rugat pe Mario sa aibe mai multa grija de el,sa-i dea ceva de facut,cica nu vrea sa faca nimic.el e cam plosnita,mama se plinge ca e ca o mumie mergatoare,nu face nimic decit maninca,doarme,invata si...citeste.nu afara,nu copii nu sport,absolut nimic.Nu-i place sa faca nimic,daca-l constringi incepe a plinge.Cind al vad ca e albastru,n-are pic de culoare si de vlaga,imi vine a urla.Asta mic,nu mai scap de el cind fac treaba,e asta mare abia isi misca oasele prin casa.Am fost la scoala,deh sa m-a vaza si pe mine profesorii,cas or crede ca Serban e orfan,fereasca al de sus.Toata claca profesorala l-or declarat un geniu,super copil.Noh,geniu geniu,da e bleu la fata de atita citit si invatat,io vreau copil sanatos nu geniu.Habar nu are de nimic,cred ca nu stie cum se tine o matura in mana,de pus un cui e chiar SF la el.Si mai are o uitatura ciudata,se uita la mine si parca vede dincolo de mine,oricum tare ciudat.si acum sunt si prinsa cu Ricardo,nu vad deocamdata o portita de iesire,m-a enerveaza situatia de numa.Mario i-a cumparat ieri scuter si bicicleta,un sac de bani,numa sa faca si altceva decit citit.Au fost aseara cu scuterele amindoi la plimbare,azi am lasat pe inn cu Ricu si ei ,adica mario si Serban au plecat la piscina.Acu nici nu-l pot pune pe mario:vezi draga,ocupa timpul lui Serban ca are si el problemele lui si grija copilului mic,asa ce o plins aseara mario cu capul pe piciorusele lu Ricu de necaz ca asa pui mic si trece printr-o perioada atit de grea!Adica pina nu se intremeaza cit de cit ricardo,nu pot sa m-a ocup atit de bine de Serban,Mario o face cind are timp,alte cunostinte nu am pe aici,socri sunt cu ale lor,a intervenit in timp asa o raceala,in fine,ar fi multe de spus si nu vreau sa va plictisesc.ma pling si eu la voi,ca altcuiva n-am cui.
kim222 spune:
Dana....delicat subiect..geniile..au fost si ramin introvertite..Asa se explica poate ...Serban pare genul studios..neintersat de lumea exterioara...Asta nu inseamna ca nu-l puteti antrena in "chestii copilaresti"..este pacat sa se maturizeze asa devreme..
Carolina felicitari pt dansatoare..asteptam poze! ..aa..si pt mersul pe role!
Robi desi repet ce au zis celelalte..bine ai facut!
Camen..ce declaratii de iubire!
Noi sintem aici...in caz ca ai nevoie sa stresezi pe cineva
Ce ne-ai facut cu melodia aia??????
Ioana cum mai sinteti cu bolile?
Daria si Lia..voi?
Gabi la citi mai multi ani!
Vazut pozele...Andries..nici nu se vede ca esti insarcinata!!!
Roxa boxa..La multi ani ...sa-ti traisca Serbanica!!1
cristalina spune:
Buna seara!
Dana, sanatate maxima si refacere rapida lui Ricardo! 

Viu si io cand da racoarea ...:)...Daca intru pe caldura va sufoc!...hihihi
La multi ani Serban!
La multi ani Diana
Gabi, multi ani voiosi si o casnicie si mai frumoasa ca pana acum sa aveti...:)
Tare frumoasa povestirea cu intalneala Andries si tare frumos arata si din poze Gabi..:)
Liliana, pleaca pe furis! La noi numai asa merge.
Caro, felicitam printesele dansatoare!
Lia, Roberta, Daria...
Am citit, la sfaturi sunt varza asa ca va trimit cate o floricica virtuala!
Ina, concediu placut...
Noi transpiram voios cu spor...:)
Am fost cu buburuza la vaccin ieri, a implinit doua luni si creste tare frumos, gangureste, isi tine capul bine...si e cuminte!
Deci se poate!![]()
Maria e ca o caprita, nu sta locului o clipa...asa ca ne minunam de Samburica toata ziua...:)))
Ne pregatim de botez, suntem varati pana la gat in proiecte iar luni e licitatia pentru care ne-am stresat toata iarna si toata primavara (microscopul o sa coste in total 12 miliarde, asa ca suntem amandoi cu inima mica...:)))
Asa ca recunosc ca nu ma plictisesc deloc...:)...Da-mi place la maxim!...hihihi
Ma duc sa vaz ce ati mai scris in afara de ce am citit eu pe diagonala. O noapte linistita si racoroasa schimbului I si o zi frumoasa schimbului III...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi
papadie spune:
Serbanikaaaaaaa
si mai trimite pe mami la o palavra :)
Roxa sa va traiasca flacaul!
Spil si io citeam mereu de ma ruga mama sa ies la o discoteca ceva. Citeam si noaptea sub plapuma cu lantera...
Mult succes! Aaaaa si eram stravezie:)) Da asta cu kilele se corecteaza:))) Lasa baiatu' sa citeasca. daca e palid spune-i sa citeasca afara in sezlong!
Cristala m-era door de talica 
Dorsila daca citesti p-aci la viroza io am zacut si copiii au fost ok cu doo supozitoare!
Carmencita cand mai imi dai ceva de asculatat te rog aminteste-mi sa deskid sonoru
ca fara asta n-a mers nicicum!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
diana21 spune:
La Multi Ani, Serban! Sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de multa fericire in viata ta, pui mic!!!
Fetelor, va multumesc de urari!Sunteti niste dragutze, ca de obicei!
|Am fost cumintica, am citit din urma toooot, dar raspund haotic, ca altfel nu's in stare.
Liliana, eu o inteleg perfect pe Adelutza! In primul rand,cred ca e foarte bulversata de schimbarea de decor, ca sa zic asa. Apoi, brusc, dispar aproape toate personajele din viata ei de zi cu zi...apoi, mami si tati de care ii era dor, apar dintr-o data...iti dai seama ca acum orice plecare de-a ta e un soc pt. ea! Eu cred ca trebuie sa ai multa rabdare cu ea, s-o copleseti cu pupici si mangaieri...sa ii umpli rezervorul emotional (cum scria intr-o carte
, sa se simta securizata langa voi...sa aiba incredere ca NU veti mai pleca de langa ea...
Io nu-s de acord cu pacalitul si plecatul pe furis. E una dintre metodele care da rezultate de moment, pare ok, dar e nociva pe termen lung. Copilul va ajunge sa nu mai aiba incredere in parinti. Dati cu rosii, da' n-am zis eu, e tot dintr-o carte...Un copil la trei ani poate fi foarte cooperant daca se simte important si daca i se da credit si e tratat ca un adult la chestii mai serioase. Imi amintesc cand lucram de la 4 dimineata, ma trezeam la 3...si uneori se mai trezea si Ianca. In prima seara cand am vazut-o in funduletz, cu ochii mijiti si cu barbia tremurand, semn ca in 5 sec. va urlaaaaa, am inlemnit. Soferul nu statea dupa mine,daca nu eram jos la ora stabilita, PA, avea 10 oameni de luat...Ei, sa nu ma lungesc, in clipa aia am luat-o in brate si am inceput sa-i explic foarte serios ca soferul ala va pleca si mie o sa-mi fie foarte frica sa iau un taxi noaptea si daca nu ajung la lucru se va supara sefa mea pe mine si poate nu-mi va da banii...etc. vreau sa va zic ca Ianca a dat din cap aprobator de cateva ori, mi-a dat pusi si s-a culcat la loc! Si nu a facut asta pentru ca era adormita, pentru ca ea inainte de momentul asta plangea cu sughitzuri si cand ma duceam la baie...Nu zic ca sunt toti ca a mea, insa eu cred cu tarie ca se pot gasi multe alte metode...
Speel, n-ai de ce sa fi suparata, zau ca nu te inteleg...Lasa copilul sa citesca, fii mandra de el! Si eu citeam noaptea pe...geam, la lumina unui felinar, ca imi luau ai mei becul!
Roberta, ba pot sa spun ca ai fost chiar rezonabila doar cu un nu.
Revin, plange Strumfila!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
g_ioana spune:
Neatza,neatza io-s harnica azi,asta inseamna ca ma simt mai bine
prestez o ciorba cu toata legumele din piatza si un pui cocotzat pe sticla![]()
Dana ma bucur ca Ricu este mai bine,io zic ca poate gasesti pentru Serban macar o data pe saptamana o activitate cu copii de varsta lui...si eu citeam mult da' aveam si multi prieteni de joaca.
Cristalina daca samburica este asa de cuminte poate sa molipseste si Maria
ca varianta inversa nu va prea convine...
Foarte frumoase pozele de la intalneala,io propun sa le facem majoratul impreuna,la toti piticlontii![]()
Am pus si io poze cu clonele vorbind la telefon:)))si cu fotbalista
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762400502512/photo/294928804429911567/78
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
philip spune:
SALUTARE!
am citit zilnic dar parca nu-s interesanta asa ca n-am scris mai nik :)
la multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare lui gabi, dianei si lui serban. am vazut ceva poze de la intalnire dar pe fotbalista n-am reusit. oricum stiu ca-i frumoasa si desteapta
hehehehe. pupi tocmai mi-a zis: "mommy, u have a big nose". mai pot zice ceva?
suntem bine, copilul vb muuult si numai in engleza desi intelege perfect ce-i vb in romana. pe 7 iulie ma trimite firma la un seminar in california si am decis sa-i iau si pe baieti (vom zbura, asa ca in felul asta vom vedea si cum va reactiona pupi la zborul lung din septembrie). suntem taaaare incantati, chiar daca e o cheltuiala neprevazuta
pupici
philip
&andreea