Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Intru acu ca mai tarziu nu stiu dc mai apuc.La multi ani lui Seban de ziua lui!!La multi ani si Dianei, sa fii sanatoasa alaturi de ai tai.
Roxanaz-daca ma astepti tu cu o tarta d-aia de -o faci tu in juma de ora (si io in doo ore plus dezastru-n bucatarie), ii spun pilotului sa puna o frana la Constanta
Noi aseara am fost la bowling si discoteca, iar Radu fu in forma maxima-a alergat si dansat cu vara-sa si alti copii pana la miezu noptii.
Concedii placute va doresc si fara incidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ina, concediu placut ,distractie maxima si vorba fetelor cupil cuminte!!!
Caro io ma bucur ca i se incretzeste parul,ca-n felul asta-i cresc sansele sa primeasca mostenirea cuvenita din partea socrilor....ei au avut un shoc cand au vazut-o prima oara ca parul negru si lins,pentru ca ei isi doreau sa fie blonda si creatzavreo 6 luni dupa aia,prima lor intrebare la telefon, era daca nu i s-a incretit parul....la un moment dat ma gandeam sa-i pun fetii parul pe bigudiuri cand vin socrii in vizita sa le fac si lor o bucurie

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - sunt de acord cu decizia ta ! Ma bucur ca totusi reusit sa comunicati.
Noi, dintr-o confuzie, de 2 zile nu vb nimic, dar nimic. Si eu nu voi fi prima , again, care incearca sa comunice, e non-sens, sau sens unic

Gata, merg sa vad ce fac mesterii, care in sfarsit au ajuns ... hahaha. Giulia este maestra de ceremonii pe la ei

O zi frumoasa !

P.S. Roxanaaa74 - pe unde iejti ??? ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by g_ioana
la un moment dat ma gandeam sa-i pun fetii parul pe bigudiuri cand vin socrii in vizita sa le fac si lor o bucurie

[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by ina32
Roxanaz-daca ma astepti tu cu o tarta d-aia de -o faci tu in juma de ora (si io in doo ore plus dezastru-n bucatarie), ii spun pilotului sa puna o frana la Constanta

da stimata doamna ina32 se face
dati un buzz inainte ca sa fie proaspata in frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia, iaaaa

quote:
Originally posted by kro
Carmen melodia, formatia ... solistul ...

cuscra, nu plecaaaa, unde-o sa-tz mai hie tie asa bine decit cu mine pe mess, hm?;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea - gata, am reveint si sper ca pina la concediu sa nu mai plec nicaieri...

Va multumesc la toate pentru urari - sunteti niste dragute si deja mi-ati inseninat ziua - din pacate am "ratat" ambele aniversari - si ziua mea care a fost pe 20 dar si aniversarea celor 10 ani de la data casatoriei care s-au implinit ieri...dar nu-i nimic, avem noi timp si de sarbatorire...

Sa nu uit si eu sa o felicit pe Diana precum si pe Serbanel a carui zi este astazi - [sarbatoare] - sa traiti si sa aveti parte numai de bucurii in viata!!!!

De poze nu o sa aveti parte de data asta pentru ca ambele zile la Viena le-am petrecut in sedinte interminabile la sediu asa ca numai timp de poze nu am avut...

Ma bucur sa vad ca Ricu este ceva mai bine - oricum recuperarea este un proces de durata, insa moralul este foarte important asa ca eu cred ca totul va fi bine! Dana - inca o data !!

Eu ma duc sa ma adincesc in problemele de la birou...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumim din suflet pentru urarile de bine,v-a intoarcem inmiit pupicii.Noi stam ok,e greu sa-l tinem in pat,da greu nu gluma.Desi acum sunt nicte calmante mai slabe si cred ca doare,el nu si nu ca pleaca.Maninca ok,ieri l-am cintarit si are 14.500.Ca de vreo cinci luni in urma,dar e ok pentru mine.Nu kg m-a preocupa la ora asta.Mi-e frica pentru momentul cind v-a trebui sa paseasca,oare v-a mai merge ca inainte?Pina nu vad cu ochii mei,nu m-a simt in apele mele,de aceea nu ramine decit sa astept.Operatia e ok,ieri iar o radiografie si arata foarte ok,spun medicii.Cu ocazia sederii in spital mi-am facut si eu o radiografie la piciorul care m-a supara ingrozotor si cica am osteofitoza,ce e aia habar n-am.Oasele la calcai complet decalcefiate,arata o virsta de 80 de ani.....si eu care credeam ca arat mai tinerica decit sunt.Plus niste ghiare pe acolo,una mare rau,radio terapie imi trebuie.Cind oi avea vreme ca acum as cu timpu-n criza.clownul a cedat nervos dupa doua zile,asa ca l-a inlocuit cu succes sotia clownului,sa vedem cit rezista si dumneaei.Copii n-au asa ca sper ca Tona sa fie mai rezistenta,ca Toni s-a declarat invins.Una peste alta,maine seara dormim acasa.Slava Domnului,si duminica mergem la program,adica la spital.Numai sa dormim putem acasa.Tata-su mestereste de zor la un fel de sezlong pentru copil,sper sa fie cit de cit confortabil.Al mai ducem in brate de colo colo,cu mare grija sa nu miscam ceva,ca saracul amorteste numai in pat.la sezlong vrem sa punem roti ca sa-l plimbam si pe afara si in casa.Cam atit am avut azi de povestit.
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor:Gabitu,Diana,Serbanel,sa v-a fie viata plina de soare si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Dana ce bine ca vestile sunt bune ... Te inteleg ca esti ingrijorata, dar trebuie sa fii optimista ... Eu cred ca nu vor fi probleme de recuperare ... Iti amintesti ce a patit Feli a mea cu detetul prins in usa si acum totul e la fel ca inainte... Stiu ca asta pare o nimica toata pe langa ce a patit Ric, ca nu suporta comparatie ... vreau doar sa spun ca ei, copiii, au o capacitate de recuperare mai mare ... Si cum sunt convinsa ca Ricu e ingrijit foarte bine, atat de voi, cat si de medici de acolo, nu pot crede ca vor fi probleme ... Vei vedea, timpul le va rezolva pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Ioana, esti de belea
Gabi bine ai revenit ... Las' ca aveti timp in week-end sa sarbatoriti ... Eu astept de la tine pozele de la intalnire

Eu am scapat de emotii ... Am sunat acasa, fetele s-au intors de la primul curs de dans si le-a placut ... Aveam emotii pt. Alessia, sa nu cumva sa deranjeze pe acolo, dar capra mica s-a purtat exemplar: a ascultat profesorul si de cate ori nu putea sa faca vreo miscare se ducea la el si ii spunea ca ea nu stie cum sa faca ... si el o lua de mana si ii arata ...
Cica e cea mai mica de acolo si a fost deliciul asistentei pt. ca in pauza a dat spectacol cu cantece, dansuri si poezii din repertoriul propriu
Abia astept maine sa merg eu cu ele si sa vad show-ul...live

Mergi la inceput