Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmencita se deskide numa saitu lu' directia 5. zi numele melodikai.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Diana sanatate multa si La multi ani si din partea mea....m-am emotionat toata cand ai spus de cadoul facut de iubitica ta.

Dana refacere rapida lui Ricu...uff ce peripetii si pe voi. Bine macar ca sunteti in olanda nu in Romania la spital.

Lia iubita, ce ai cu fata ca e foarte bine ...Adela mea avea la 11 luni aproape 7 kg si acum nu are mai mult de 14, si are un pic peste un metru...dar si ce daca...fotomodel e o cariera frumoasa. Pupici la toti si tie unul special ca tare tulburata esti si obosita.

Olivia voi cum mai sunteti...o saptamana si vine vacanta?

Pupam toti puisorii si mamicile bolnavioare si le uram sa treaca repede.

Mie azi mi-a rupt Adela inima cand am plecat...se agata cu manutele de gatul meu si plangea...nu peca mama, nu peca...veau cu tine a lac...am lasat-o urland in brate la maica-mea...uf ce ma fac, ca pe zi ce trece se face mai mamoasa...singurul moment in care ma enerveaza (adica ma doare inima) ca e asa e cand plec ...si trebuie sa plec zilnic cate un pic....

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana situ ca unii nu-s adeptii acestei metode..dar la noi a mers f bine..Pleaca pe furis la inceput..ai incercat? Mai avem o saptamina si o zi..abia asteptam..parca ar fi concediul vietii:)))

La multi ani Diana!!!

Sanatate..la toti bolnaviorii..si bolnavioarele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, serban! fata verde, sa-tz traiasca ficioru`, sa-tz aduca multe, multe bucurii!
papa, ie vorba de "anii" se aude in momentul in care deschizi saitu`

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

SERBAN
Sa-ti traiasca feciorul Roxa, sa aiba parte de tot binele din lume !
Poate treci si tu sa semnezi condica ...

Dana - sper ca Ric este mult mai bine !
Polux - io as pleca pe furis ... macar cateva zile ...
Ioana - cum esti azi ?
Pupici tuturor bolnaviorilor cu mic cu mare !

Giulik are 13,200 kg acum la aproape 3 ani Tralalalalaaa

O zi frumoasa tuturor !
Noi iesim "pe teren", sper ca pe cand ma intorc sa scrieti mult sa am ce citi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, SERBAN!
LA MULTI ANI, DIANA!

Am intrat un minutzel sa vad ce faceti, nu prea am avut timp de Net zilele astea, sper sa recuperez.

Despre noi- am mai facut un compromis (ce mai conteaza unul printre multe altele) si desi nu mi-am salvat casnicia (inca) macar comunicam.
Nu prea se abordeaza aici subiecte de credinta si religie dar pot sa va spun ca sotul meu a hotarat sa ne sfintim casa, ceea ce se va intampla dupa-amiaza, e semn ca e confuzat de ceea ce se intampla cu viata noastra...
Astazi aveam programata o plecare la munte, am anulat-o pentru ca am fost eu batzoasa, dintr-o plecare de "refacut relatia" s-a transformat intr-o plecare in gasca de 12 persoane, cu cumnati, colegii lor, catei, purcei, eu am zis NUUUU si NUUU a ramas.

Va pup, mai intru cand pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
la multi ani Serban!!! sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatos!! Tizo mai treci p-aci la raport ca stiu eu ca citesti
Diana la multi ani si tie pentru ieri, sa ti se indeplineasca toate dorintele!! super fata Ianca, cum o iubeste ea pe mami.
la noi e buba mare cu seceta si canicula, din caua consumului mare de curent pica statiile de alimentare una dupa alta....dupa ce miercuri am stat la munci fara curent ieri am stat acasa, de la 7 la 9 seara....deci cam asa pe litoral.
Daria, Lia, Ioana multa sanatate. aveti grija de voi si nu dati la pitici, da?
Olivia io mai invat ptr job....dupa un training acum invat sa aplic
Robi eu zic totusi ca ai facut bine...in 2 nu inseamna in 12. tin pumnii sa fiti mai bine!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,is la servici da-mi vine sa dorm pe tastatura,..io cred ca-s mai bine azi,da ma doare "nuca" cand inghit si urechea din dotare
LA MULTI ANI SERBANICA TALHARICA,SA CRESTI MARE,SANATOS SI VOIOS!!!
Roxi deci trebuie sa-mi iau lumanari cand vin pe litoral,maaamaaa ce romantic o sa fie
Robi bine ai facut,io zic ca daca plecati doar voi trei va fi ok,pupici si iti tinem pumnii
Lia insanatosire grabnica si tieio recunosc ca miercuri seara am avut aceeasi senzatie ca moor,deja ma gandeam disperata sa-i dictez sotzului ultimele dorintze si ce sa faca dupa,brrr
Liliana noi si acum dupa 2 ani de stat cu aceiasi bona,facem schimb de stafeta pe hol,ca altfel este show de show!
hai pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

DIANA Sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de familia ta ! ... Minunat cadoul din partea Iancai ... felicitari lui Razvan pt. idee

SERBAN Sanatate si mult noroc in viata ! Roxana, sa-ti traiasca flacaul

Roberta sper sa fie totul bine in final ... Cu iesirea in doi(sprezece) si eu as fi facut la fel ...
Daria, Diana, Lia si Ioana ... sanatate la toate ! Tin pumnii sa nu ia si piticii ...
Liliana ... pup dulce Adeluta ...Mititica de ea, e de inteles ca plange dupa tine . Eu cred ca mai trebuie sa treaca ceva timp pana sa inteleaga ca plecarile tale de acum sunt diferite ... ca de data asta te intorci ... Rabdare, o sa treaca si asta ...
Ioana ... Maria e o frumoasa ... Pe zi ce trece parca are parul mai ondulat
Carmen melodia, formatia ... solistul ...
Deci Ina pleca in vacanta ... pai atunci sa-i uram petrecere frumoasa, vreme buna si copil cuminte

Si ca sa dau raportu': mandrele sunt in vreva ... acu' ca e si Feli acasa toata ziua ar fi in stare sa se certe (asa cum bine spunea cineva de pe forum) pentru fiecare molecula din casa ...Noroc ca mai au si momente de respiro, cand se inteleg bine ...
In rest - mandra mica a cazut ieri si are genunghi juliti, din fericire nu e grav, doar la suprafata ...
Si ... ... a inceput sa mearga singura cu rolele ... nu-mi venea sa cred alaltaieri cand am vazut-o aparand in bucatarie si tati la un metru in spatele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! Serban!!

Andries

Mergi la inceput