Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor!!!!

sunt cobza IN continuare dar am o fetita cu dimensiuni de manechin, are 75 cm si 7500 gr !!! e cea mai inalta de pe lista pediatrei, care i-a prezis o cariera in moda. Normal ca la kile nu e fruntasa, dar nu se poate sa fie si lunga si durdulie, nu?

ma rog daca am cui, la ora asta am senzatia ca nu prea mai exista nici un D-zeu, ca daca ar exista poate n-ar mai fi atata parjol in lumea asta si nici atatea boli........deci ma rog sa nu ia de la mine boala si puiutii mei mici

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI DIANA!!!!pupici Iancai
Io de beut nu poci, ca iau antibiotic da la un tort ma bag,yami,yami...
Lia las' ca-i bine si fotomodel,desi la 6 luni io zic ca sta foarte bine si cu kgdar Danutz cati cm are?
Si noi ieri la doctor ne-am cantarit,are 14 kg si 94 de cm,categoria tzantzar

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Danut are 103 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Oau! Da' ce mare e fetita ta, Lia! A mea avea 74 cm la un an!!! Nu vorbiti de categoria tantzar la 14 kile!!!!!!! A mea cu 12.800, unde e??? Si are 93 cm.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, diana! ce bem in seara asta? apropos, ilinca e`n top cu 12,400
roxana, pune-o`n lista pe diana la anu sa stim sa-i facem urarile de dimineata. chiar asa, tiu la ce`nveti acolo?
bey, is suparata fleasca pleaca cuscra`n contzediu pe cine mai stresez io?
edit, vazut gorodica, am concluzionat, moldovencele`s frumoase de mici

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc de urari! Nici nu stiti ce-ati pierdut ca n-ati venit la petrecere...sunt singura, singurica acasa de vreo trei ore!!!
Copilul se distreaza la Funland cu tati...care nu o mai poate scoate din locul de joaca de acolo.

Carmen, ne-a luat Ilinca la mustata! Fir-ar sa fie....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DIANA

Lia - hihihi, ma uitai pe lista, Giulik la 6 luni avea 7300 g si 73 cm Steti super ok

Ioana- vazut Gorodica - o dulceata de fetita, are dreptate Carmen , sanatate amandurora !
Noi luam Augmentin, dupa cum spuneam, Giulia reactioneaza tare bine la antibiotice, iar la febra iarasi a fost ok Nurofen alternat cu supozitoare de Paracetamol, pe care capra le prefera, ca nu suporta gustul dulceag la medicamente

Io`st terminata, Giulia nu stie altceva decat nuuuu, nuuu vreau, nuuu, toate urlate raspicat si tare

O seara faina sa aveti, iar schimbului 3 o zi frumoasa !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

scuzati nesimtirea, Diana, iti urez si eu de bine, la petrecere nu vin ca nu pot in starea asta:)

Daria, deci si Giulia a fost de mica inaltuta; io iau amoxicilina, de marti si dimpotriva, in loc sa merg inspre bine, merg inspre agravare, azi l-am chemat pe Cris de la servici ca nu mai puteam sta in sus de rau. Poate mor, daca o fi sa nu mai auziti de mine sa stiti ca asa s-o fi intamplat. Mama in loc sa vina sa ma ajute macar cat is asa rupta-n gura cand am sunat-o mi-a spus inca dinainte de a apuca eu sa o rog sa vina, ca nu trebuia sa fac copiii asa repede unul dupa altul si ca si ei sunt batrani si nu-i ajuta nimeni asa ca....ea nu ma poate ajuta cu nimic. Imi vine scarba cand vad atata nesimtire. Ce i-oi fi gresit domle lumii asteia de-s asa napastuita incat nici cand sunt bolnava sa nu am o mana intinsa de ajutor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

din seria supararea cind imi vine rup camesha de pe mine, m-a innebunit melodia asta http://directia5.com/ ;)) sper sa se auda si la voi

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Diana
[icon cu cipandeli dezlantuiti]
La muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput