Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 21
Dorsilia spune:
fetelor!!!!
sunt cobza IN continuare dar am o fetita cu dimensiuni de manechin, are 75 cm si 7500 gr !!! e cea mai inalta de pe lista pediatrei, care i-a prezis o cariera in moda. Normal ca la kile nu e fruntasa, dar nu se poate sa fie si lunga si durdulie, nu?
ma rog daca am cui, la ora asta am senzatia ca nu prea mai exista nici un D-zeu, ca daca ar exista poate n-ar mai fi atata parjol in lumea asta si nici atatea boli........deci ma rog sa nu ia de la mine boala si puiutii mei mici
sanatate!
g_ioana spune:
LA MULTI ANI DIANA!!!!

pupici Iancai
Io de beut nu poci, ca iau antibiotic da la un tort ma bag,yami,yami
...
Lia las' ca-i bine si fotomodel,desi la 6 luni io zic ca sta foarte bine si cu kg
dar Danutz cati cm are?
Si noi ieri la doctor ne-am cantarit,are 14 kg si 94 de cm,categoria tzantzar![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
diana21 spune:
Oau! Da' ce mare e fetita ta, Lia! A mea avea 74 cm la un an!!! Nu vorbiti de categoria tantzar la 14 kile!!!!!!! A mea cu 12.800, unde e??? Si are 93 cm.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
carmenp spune:
la multi ani, diana!
ce bem in seara asta? apropos, ilinca e`n top cu 12,400![]()
roxana, pune-o`n lista pe diana la anu sa stim sa-i facem urarile de dimineata. chiar asa, tiu la ce`nveti acolo?
bey, is suparata fleasca pleaca cuscra`n contzediu pe cine mai stresez io?
edit, vazut gorodica, am concluzionat, moldovencele`s frumoase de mici
diana21 spune:
Multumesc de urari! Nici nu stiti ce-ati pierdut ca n-ati venit la petrecere...sunt singura, singurica acasa de vreo trei ore!!!
Copilul se distreaza la Funland cu tati...care nu o mai poate scoate din locul de joaca de acolo.
Carmen, ne-a luat Ilinca la mustata! Fir-ar sa fie....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
szivarvany spune:
DIANA 

Lia - hihihi, ma uitai pe lista, Giulik la 6 luni avea 7300 g si 73 cm
Steti super ok ![]()
Ioana- vazut Gorodica - o dulceata de fetita, are dreptate Carmen
, sanatate amandurora !
Noi luam Augmentin, dupa cum spuneam, Giulia reactioneaza tare bine la antibiotice, iar la febra iarasi a fost ok Nurofen alternat cu supozitoare de Paracetamol, pe care capra le prefera, ca nu suporta gustul dulceag la medicamente 
Io`st terminata, Giulia nu stie altceva decat nuuuu, nuuu vreau, nuuu, toate urlate raspicat si tare 
O seara faina sa aveti, iar schimbului 3 o zi frumoasa ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
Dorsilia spune:
scuzati nesimtirea, Diana, iti urez si eu de bine, la petrecere nu vin ca nu pot in starea asta:)
Daria, deci si Giulia a fost de mica inaltuta; io iau amoxicilina, de marti si dimpotriva, in loc sa merg inspre bine, merg inspre agravare, azi l-am chemat pe Cris de la servici ca nu mai puteam sta in sus de rau. Poate mor, daca o fi sa nu mai auziti de mine sa stiti ca asa s-o fi intamplat. Mama in loc sa vina sa ma ajute macar cat is asa rupta-n gura cand am sunat-o mi-a spus inca dinainte de a apuca eu sa o rog sa vina, ca nu trebuia sa fac copiii asa repede unul dupa altul si ca si ei sunt batrani si nu-i ajuta nimeni asa ca....ea nu ma poate ajuta cu nimic.![]()
![]()
![]()
Imi vine scarba cand vad atata nesimtire. Ce i-oi fi gresit domle lumii asteia de-s asa napastuita incat nici cand sunt bolnava sa nu am o mana intinsa de ajutor ?
carmenp spune:
din seria supararea cind imi vine rup camesha de pe mine
, m-a innebunit melodia asta http://directia5.com/ ;)) sper sa se auda si la voi
papadie spune:
Diana
[icon cu cipandeli dezlantuiti]
La muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiii
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush