Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hai sa dam si noi raportul...asa ca sa nu spuna lumea ca daca am copchil acasa nu mai pot nici sa respir.

Nu ca as putea sa respir, si nu din cauza de copil, ca el e ingeras, dar eu m-am inhamat la mai mult decat pot duce, la scoala, dar daca am facut-o trebuie sa o termin. Inca o luna si gata.

Cum papadie nu mai dorm copiii la pranz, ca si noi bagam 2-3 ore dupa amiaza, si daca nu as avea ore, mai ca as baga si eu cu ea...la cat de obosita sunt.

Eu veni asa pe fuga sa va spun ce perle mai arunca mandra mea...

Una mai veche....are fratele meu un prieten de vreo 45 de ani asa...jean, si ce o aud pe mandra mea ca-i zice tipului..."jean ai beme mine, da...du-te", a se traduce, ai probleme cu mine, daca da, du-te....la care tipul razand unde sa ma duc Adeluta..."a baie". Cred ca era varianta politicoasa a dute si fa pissss.

Tot variatiuni pe aceeasi tema....eu ajung seara la 11 acasa si desigur copilul nu doarme ca o asteapta pe mama...pe la unu noaptea, amandoua in pat, adela se foieste la care mami o ameninta....adela daca nu faci nani le iei la fund...la care iubirea mica se intoarce la mine si candida ma intreaba "care bema ta mami"...adica ma intreba care e problema mea...o fi stiut copilul ce o fi stiut de problemele masi, alea de la mansarda, ca de altele nu are.

Si una mai noua de ieri, incercam sa o fac sa manance ceva...si ii spuneam Adela hai la mami sa papi...la care adela raspunde..."nu am timatine"...spus intr-un singur cuvant....m-am blocat ca nu stiam de ce vorbeste, abia cand a repetat am inteles..."nu am timp de tine".
Aseara cand am ajuns acasa fata mea avea chef de pitulusul prin casa...adica sa alerge mami dupa ea si ea sa se ascunda...obosita de alergat ii spun ca nu mai pot, ca nu sunt robot...la care ea spune, nu obot, tu tom, eu geii, adica eu sunt Tom si ea Jerry.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
pentru optimismul meu matinal de ieri mama natura m-a pedepsit in doua feluri: unu - s-a intrerupt curentul si am stat toata ziua ca cucu in birou (noroc ca am avut spor la invatat) si doi soacra-mea nu e ok si o interneaza azi...drept care alte griji si prostii in cap. morala: niciodata sa nu fii vesel fara motiv, ti-o iei urgent
Daria, Ioana Diana, Lia, sanatate si voua si piticilor. vara se raceste cel mai usor, cred ca stiti deja asta
Dana-ema imi pare bine ca Ric e ok si ca clown-ul isi face treaba. comparatie intre spitale nu exista....nici intre tari nici intre nimic. ata ete, avantaj vestu'.
Liliana super perlele Adelutei, e o scumpa. iti urez sa treaca repede luna asta sa intri in vacanta.
Olila pe 29 iunie? cool.
Ina la intoarcere treceti prin constanta?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ief shinshi, pe unde umblati;;)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou garlz :-)
Ciao Carmen

Giulia e bine, azi de dimineata mi-a cerut doo felii de paine prajite cu ulei de masline si le-a halit. Deci antibioticul isi face treaba a 3-a zi cum tre`. Mai naspa e sa o conving sa-l bea si sa nu-l vomite

Polux - moama ce vorbareata e Adela ! Si ce energie pe ea, suuuper !
Papadicea - da da, Giulik doarme dupa-masa intre 1 si 3 ore, depinde la cat are kef sa adoarma. Pupam frumusetile
Rox - sanatate soacrei !
Amironeanu - vacanta placuta si asteptam pozicileee, sa stapaniti sanatosi aparatul ! Multi pupici Stefaniei si burticii !
Ina - vacanta placuta si la voi !!!
Kim - pozele ! Multi pupici lui Uka
Diana - sanatate multa si spor la lucru !

Dana - asteptam in continuare vestile bune de la voi !!!

Gata, merg sa spal vase ca la pranz Giulik a comandat paste

Va pup pe toate, o zi frumoasa sa aveti !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare fetele cucuietele,deja se simte bine atmosfera de vacantza..
Io-s adica am o amigdala cat o nuca de umflata si acoperita cu o pojghitza alba,fac in continuare febra desi iau antibiotic, nurofen,panadol si algocalmin,daca nu se ameliorizeaza pana maine merg sa-mi fac injectii.....mandra-i bine, sper sa nu ia de la mine
Liace trebuie sa fie in sufletul tau cand ai parintii si socrii in zona si nu vin sa te ajute....la mine se oferea aseara mama sa vina de la Buzau,dar am zis ca ma descurc......mandra are grija de mine,ma inveleste cu cearsaful ei,ea este printesa ghetii, io-s mama printesei care era bolnava(de la minimax desigur
Daria ce antibiotic ia Giulia?Merg si io acu' sa pun niste paste la fiert ca si mandrei ii plac
Olivia nu am facut exudat ca ultima oara dr. a zis ca nu trebuie....da asa amigdalita nu am mai avut de la 14 ani,asa ca amintirile ma rascolescsi ca sa fie totul ca-ntrecut,ma dau si cu albastru de metil..
Am si io o intrebare(de om febrildaca-i dau si mandrei antibioticul prescris,scad sansele de a lua de la mine??
hai sa ne auzim de bine

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana eu nu stiu ce sa te sfatuiesc...categoric..daca ii dai antibiotic..nu schimbi cu nimic problema..antibioticul nu se ia preventiv!De ce intrebam de exudat..pt ceva la avoi nu este ok...voi doua 99% aveti acelasi lucru..virus sau bacterie..Deci fie tu iei antibioticul degeaba..fie Maria are nevoie si nu ia...Un exudat ar fi eliminat orice dubiu! Sanatate si badijonari cu albastru de metil...intre doua gargare cu apa oxigenta si bicarbonat!

Roxa deci este nu -i ok...Nu a ajuns la analize? Tine-ma la curent! Tu pentru ce inveti?

Daria ma bucur ca sinteti bine...

In rest...eu as stinge si lumina la ce liniste este pe aici

edit...Liliana super fazele!! Sa ne mai povestesti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia,da' pot sa mai fac exudat daca am luat antibiotic??
am pus si io 2 pozici cu mandra,facute azi,
http://www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20070621&ctime=112601
meii, io nu stiu unde sa mai incarc pozele si unde sa le mut pe alea de pe yahoo,ca cica dispare din septembrie

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Acum este prea tirziu....Poate trece totusi..Sanatate multa! Maria este o bombonica de deobicei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hello, hello! Io-s tot varzaaaaa, cu gatu umflat si febraaaa...Azi am chiulit de la la lucru, am taiat-o pe la 3 ca nu mai puteam... Ianca mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua mea de pana acum, mi-au dat lacrimile si nu ma pot abtine sa nu va povestesc. Aseara, pentru ca eu ma simteam rau, i-am trimis in parc (pe tati si pe ea), iar cand s-au intors...surprizaaa! Cand am deschis usa, printesica mea scumpa tinea un ditai buchetoiul de flori, aproape cat ea de mare, in brate, cu ambele manute...i se vedea doar nasucul de dupa frunze...mi-l intinde si-mi zice: "A mulsi ani, mami, besc muuuult de tot!" Am crezut ca moooor, a fost cel mai emotionant moment de pana acum...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Poftiti la petrecere!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput