Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Papadie..tu ca si noi...unde mergem sa tinem copilul in friu..sa nu deranjeze....sa nu streseze.
...americanii nu-s asa...Asa ca poate si noi ar trebui sa fim un pic mai..nesimite!
Sint doar niste copii de 3 ani...in fond...
Ioana sanatate...da un exudat nu facusi?
Eu sint ca ala...care repeta la nesfirsit..nu te supara me mine..
Dorsilia spune:
hello!
Papadiq- multumiri speciale, m-a umflat rasu chiar, tine aici de la noi
, numa ca la noi se cam implanta saptamanal sa ajunga tata Cristi acasa cu prajituri pt Danut (praji cu mere, de care io din cuza de lipsa timp, si vreme hot nu mai apuc sa coc), prajituri cu coaste rupte, evident, din cauza de mere, castraveti si alte verzituri de la piata.
Bine ca sunt bine iadele, iar din poze asa se vede, s mandre amandoo, cu asa muma numa destapte, cu personalitate pot fi. Pa deasupra is si frumusele, asta ca sa le intreaca pe muma lor, dupa cum erea si normal
(nu ma pocni la gioale ca nu am decat intentii bune, oricum io zic ca asa e la noi, din noi doi anoshti cocosati rezultara doo frumuseti cu ochi azurii)
azi e zi nasoala la mine, sunt si eu hot, desi iau antibiotic, nurofen, eurespal, vit C, ma simt ca dracu, parca nu mai am pic de putere in mine, ma tarai prin casa. Si tusesc ca o magaritza batrana. jeesus! ce ghinion pe capul meu ! Si mooooooooor daca se-mbolnavesc astia micii de la mineeeeeeeeee !!!
Asa ca Papa, multam de dedicatie, cantecu ala de-l fredonasi pt mine l-am facut deja tema muzicala pt zilele astea.
Si va zic sincer dar cu obrazu crapat de rusine totusi, ca mi-e o sila maxima atata pe parintii mei cat si pe socrosenii, ca desi stiu ca is bolnava si mi-e greu, copiii nu-s bine ingrijiti, plimbati si distrati, si-au bagat capul in chiloti si se fac ca bate vantul dinspre sud.
Bineeeeeeeeee, las ca daca scap eu si de asta cu bine, mai ajung ei la mana mea si atunci o sa-mi admire
precum si cel mai defect mobil din lume, ala de se inchide brusc si ramane asa. Ei, sunt rea na...
La multi ani sarbatoritilor le doresc si insanatosire celor nacajiti!
ina32 spune:
Olivia-ce fain loc pentru copii si parinti. La d'astea o sa le cam duci doru'in Ro. La noi cand e vreme urata si frig nu prea ai unde merge...doar intr-un mall unde in uichenduri de regula sunt petreceri si deci nu e deschis pt toata lumea.
Radu e ok, nu s-a speriat cand a cazut ca n-a prea realizat, noi in schimb am fost pe jos...el a fost nesperat de cooperant la dr.
Altefel...ne pregatim de concediu...sambata plecam
.
Revin ca radu a inceput sa se spele singur pe cap...si s-ar putea sa nu-i ajunga tot samponul din baie![]()
diana21 spune:
Hello, hello! Ma mai stiti? Am intrat repede, repede sa scriu ca suntem bine, ca vazui ca intreba Dorsilia pe unde umblam. Citesc mai mereu ce scrieti, insa, cand sa raspund...am ceva urgent de facut. V-ati prins, noul job ma solicita la maxim. Nu mai am timp de nimic pe lume! Ajung acasa la 6, iau copilul si fugim afara. Azi am chiulit pt ca n-am mai gatit de o luna si mi s-a facut brusc rusine de copil, care mi-a cerut ieri clatite si azi macaloane. Asa ca ma coc in bucatarie, in timp ce ei se strumfesc afara la racoare!
La multi ani sarbatoritilor de zilele trecute, sa-mi fie rusine ca nu am apucat sa intru nici macar pt. asta...Va pupic pe toate si revin cu povesti strumfesti mai pe racoare, dupa ce culc iedutzul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Lioooo, daca te consoleaza cu ceva, io-s racita cobza de doua zile, da' stii cum??? Cu febra, amigdale umflate, nas izvor, ochi rosii si care ma dor...si stranut si tusesc de nu mai am aer. Si toate astea, de la AC din masina, care era reglat fix nu, mi-a suflat in nas vreo sase sute de km, dus-intors. Si io bag de la Ianca Calpol si Nurofen, ca numa' din astea am in casa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
La Multi Ani, Gabi (Leeloo), acum am vazut ca azi a fost ziua ta! sa ai parte de mult soare in viata ta! Te pup!
Dialoguri strumfesti
kim222 spune:
Irina sa aveti concediu placut...Te astept cu poze...Cit despre locurile de aici..am hotarit cu sotul sa ascundem pozele...si Uka sa nu le vada...![]()
amironeanu spune:
Salut!
Gabriela, sa fi fericita, sanatoasa si sa vina bb2 cat mai curand.
tuturor piticilor care implinesc 3 ani zilele acestea!
Eu, ca de obicei pe fuga, ma pregatesc sa ma duc la culcare, dar am spus sa dau si eu un semn de viata pentru ca vineri plecam la mare, iar maine am o lista luuuuunga de rezolvat (inclusiv servici, facut bagaje si mers la control) si nu cred ca voi reusi sa intru.
Va citesc zilnic, ma uit si la poze (daca nu este seful cel mare in preajma
), de multe ori deschid si o pagina sa raspund, dar tot nu reusesc sa scriu. Sper la intoarcere sa am mai mult timp liber.
Deci, vineri dimineata plecam, sper sa reusim sa ne odihnim si sa nu o scapam pe Stefi din "mana" si sigur ne vom intoarce cu o gramada de poze pentru ca tocmai ne-am luat un nou aparat
.
Olivia, iti sunt datoare cu un raspuns. Stefi se impaca foarte bine cu ochelarii, in sensul ca sta tot timpul cu ei, niciodata nu s-a pus problema sa nu-i poarte. Partea proasta este ca am "prins-o" de multe ori ca se uita pe deasupra lor si ca trebuie sa mergem de 2-3 ori pe luna la reglat/indreptat (are colegi de grupa care vor sa-i ia ochelarii si fiecare trage de cite un brat). Dar pana acum au rezistat eroic (ochelarii). Mie mi se pare ca s-a mai si corectat strabismul, probabil inainte sa incepem gradinita vom mai merge la un control.
Pupici multi din partea noastra tutror si sa ne "reauzim" cu bine.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare