Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

mey... lasati depresiile si discutiile despre divort ca nu face bine la ficat.

sa mori de ras si nu alta, ma intreaba husbandul ce fac daca il prind ca ma-nseala. eu (ma mangaiam pe burta mea marcica): "vezi cauta-ti una dispusa sa spele doi la c.r" el: "ai avea tu inima aia sa-ti lasi copii?" eu: "da ce? ii las in padure? ii las cu ta-su si va mai si vizitez de trei ori pe saptamana sa vad eu ca e totul in regula"; el: "dragaaaa... de cand am spus la serviciu ca astept al doilea copil, nu mai imi da nici o gagica atentie"; eu: "pai te cred, cu unul mai miscai tu ceva, dar asa trebuie sa astepti majoratul lor, ca la doi plozi nu se baga nimeni, ei... si la 50 de ani se poate iubitule, tu esti genul care nu-si arata varsta, poate o iau si eu razna atunci si o sa ne intelegem chiar bine unii cu altii".

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

La raport.Ricu ieri a fost ok,azi e marait,nu mai vrea sub nici un chip in pat.Greu tare cu el.Clownul nu poate veni pina la prinz,asa ca pina la 12 o facem noi pe clownii,probabil nu ne iese si de asta e Ricu cu curu-n sus.De mancat foarte putin,tre sa-i aduc de acasa ca nu vrea mancare de acolo.Serban cica sa nu-i mai faca calmante si asa o sa stea in pat ca o sa-l doara.Eu sunt total impotriva sa-l doara,prefer sa stau in cap si-n coada decit sa-l doara.Asa ca in continuare calmante.Ieri clownul l-a distrat de numa,cica sa mergem acasa si sa luam si clownul cu noi.Eu nu inteleg de unde atita energie la clownul ala,8 ore incheiate n-a facut altceva decit sa cinte sa danseze,si sa se joace cu el.Povesti,poezii,cintece,giumbusucuri.Cind a venit si am vazut ditamai gentoiu am zis ca s-a mutat la noi in spital.Dar avea un intreg arsenal acolo ca nu stiam de unde scoate atitea.Inclusiv peruci la surorile care intrau la ricu.Fain e ca si ele au colaborat,ma gindeam ce moaca ar fi facut asistentele in Ro daca le punea cineva peruci in cap numa de dragu unui plod.Ce diferenta,de altfel cum e ingrijit aici si cum a zbierat la el asistenta de la ambulanta in Ro ca cica tipa prea tare si nu facea ce-i spunea ea.Noroc de sorumea ca a sarit la gitul ei cu amenintarea ca maine o sa fie somera.Adica ea dobitoaca s-a apucat sa zbiere la copil de nici trei ani,victima cu multiple fracturi si care nici nu asculta ce zicea ea.I-a zis soru-meaca copilul nu-i roman si nu intelege si oricum nu are voie sa tipe la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam spiiil, las` ca se intremeaza si se pune si pe mincat, pin`atunci ramii la grupu` pufosilor adecalea ai de au 12 chile. pupam la voi si cind ai timp da cu batu` aici

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

frau spil pupa baietii de la noi.
ieri am fo cu Macu la vaccin si cu Mielu sa o caute de ganglionii de ureke. amandoo st ok. macu are 7.900 kg si 71 cm inca distrofica, hipotona da' cu coloana mai dreapta si voioasa si vorbareata. Mielu are 14,500 kg si 90 de cm. inca obraznika. azi a aruncat cu o jukarie mare si grea in aia de-i face gimnastica lu Macu deoarece i s-a parut ca-i chinuie surioara

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa,

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

deci azi la gym doamna s-a ofticat sincer ca Sof nu o place. Sof cand o vede pune capul in [piept si racneste si nu mai raspunde la nici un fel de stimuli. azi am intrat cand aia nu era in camera ca atare Maci mergea pe linga canapea sa-si ia jukariile, vb. cu catrina etc. asta o urmarea uimita din usa. in sekunda in carea vazut-o Sof a pus bot si-a inceput sa racneasca. Catrina e obisnuita cu "citziile" pe masa si nu mai reactioneaza cand urla Macu. Azi, insa, a incercat niste exercitii pe minge iar Catrina a inceput sa racneasca "da-i paceeeeeee, da-i paceeeeeeee" . "Mama, Macu batzeeeeeeee. Macu batzeeeeeee". "Nu bate MAcuuuuuu" si incerca s-o smulga de pe minge. Cand a vazut ca nu-i reuseste a luat un disc (pt. gimnastica umplut cu ceva metal) si jang in doamna de la gym. Aia intai a ras si apoi cand vazu ca asta o ataca de-a binelea fara sa se potoleasca (io o tineam si asta urla si se smucea s-o bata pe aia) s-a ofticat si a zic ca Mielu e obraznica desi io i-am tradus ca vrea s-o apre pe Macu "de bataie". In fine apoi s-a supraofticat ca o uraste Macu si urla. Ata ete. Daca s-a ofticat inseaman ca si-a ales meseria gresit(a)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dana - multumim de vesti, ink o data ma bucur ca sunteti acolo, si nu aici. Imi place si de sor`ta ! Sa-l pupacest pe Ric din partea noastra ! Si pe Serban care are o logica ...

Pupici la papadii, tare de tot Mielu luptator-aparator de Mac

Merg la Giulia care e in pline istericale k nu vrea sa doarma, dar e rupta de oboseli. Claie peste gramada si-a belit acelasi genunchi in acelasi loc ca dadea sa se vindece si n-are farmec asa, vindecat ... Asa ca se plange ca are rosu in gat, rosu la buba si rosu la glezna unde facuse de la sandale o buba urata (deh, am lasat si eu copilul fara sosetute ca e la moda, wrong ...); in plus, si-a mai tras ieri un cap in coltul de la dulap si si acolo are rosu, cand isi aminteste.

Va pup. O zi frumoasa in continuare tuturor cu muuulta sanatate !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
Dana ma bucur de vesti...si mai ales de cele bune!
Fetita de care va spuneam acum 2 zile..s-a dus..
Roxana ma intrebai cum este vremea..oribila..gri, vint si 10-13 grade dimineata...Asa ca in we am cautat ceva indoor..si am gasit o cafenea pentru parinti cu copii..
Caro merci de intrebare...Luca este entuziasmat de "cacanta"(vacanta)..si ca-l va putea vedea pe Micky Mouse...
Daria...sinteti pline de "rosu"..La Luca functioneaza...band aid-ul...mereu cere leucoplast..cu pun asta..cum trece buba
Irina cum este Raducu??
Camen voi cind plecati?
Ioana..mai aveti febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hop si io
Papa super tortu io crez ca totusi era tort de merepupam frumusetile papadiciiar tu ai un talent la povestit io zic sa nu-l irosesti,vinde-l pe bani grei
Dana ne bucuram cand vi si ne dai vesti despre Ricu,pupam piciorusele si tinem pumnii in continuare....io nu cred ca-i bine sa-l doara,a mea la o mica zgarietura urla ,mama,mama..
Daria o pupam pe Giulika la toate "roshurile"...au venit baietii cu termopane??
Olivia io zic sa facem un amestec din "vremurile" noastre si ale voastre si-o sa iasa o temperatura convenabila pentu toata lumea
Carmencita, la kilogramele pufoasei ma refeream
Acu' sa va povestesc de noi,veni sotiorul meu aseara si ma gasi fierbinte la propriu,stare care o am si acu',bonus ma doare in gatsi bonus la bonus,mandra la 4 dimineatza era hot...asa ca am cascat gurile impreuna la doctor..ea are un pic de rosu in gat,cica sa nu-i dau antibiotic daca nu face febra sub panadol si nurofen,io am amigdalita pultacee,musai antibiotic 5 zile...mei da am o stare parca-s mahmura
hai sa avem o seara buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

carmencito razi tu razi harape albe da' mie mi-a crapat obrazu de rusine.
daria aka giulika se mai culca de amiaza? WOW!!!
olila misto cafenea si misto uka

imi pare rau de nepoata colegei:( Condoleante.

Mergi la inceput