Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-ce bine ca e vesel copilu'...sper sa-i gasiti ocupatii in saptamanile ce urmeaza.
Vineri avuram si noi parte de senzatii tari, ca Radu a cazut in parc de pe niste scari -cam un metru jumate-asa ca am ajuns cu el la urgente. La cusut la buza, radiogarfii la cap, dar din fericire e ok. Probabil ca ii va ramane semn pe fata, dar asta e raul cel mai mic. Si uite-asa mai albim....Acu stam cu okii pe el ca pe butelie...
Sanatate Giulikai, sa-i treaca gatu.
Gabi -la multi ani fericiti si cu multa multa sanatate , ca e cea mai importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

epi barsdei leluuuuuuu, epibarsdei dear leluuuuuuuk, epi barsdei tu u si aturi
_
dorsiliko u made my day:))) parca st io ieri:))) nu e nimeni pe stradaaaaaaaaaaa, okii tristi sa mi-i vadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu e nimeni pa druuuuum sa mi-i vada ACUM! :))

sa va povestesc de la ziua Mielului cu dedicatie pt Dorsilia poate o umfla rasu'
Deci am descoperit noi de ziua Mielului o praji buna buna. Cu blat roscat si visine, strat de frisca cu gust de cocos, strat de ceva roz , motz de frisca si o figurina de ciucalata alba. Si am zis ca in ziua petrecerii sa facem un tort din asta (adika sa-l comandam). De fapt l-am trimis pe tacsu sa comande un tort roz de fetite si s-a intors ca a comandat praji d-aia in forma dreptunghiulara. In fine vine sambata cu ...tortul. Desteptii aia il portionasera ca pe prajituri... Inalt, cobor, ma bat peste gura si ma apuc sa fac frisca si sa ornez 'crapaturile'. Fac trebsoara asta, mai pun nijte fulgi de ciucalata il infig pe pooh cu cifra 3 in brate pe mijloku tortului. Si- ca intr-o secventa de film prost- realizez ca vad ceva si imi dau seama ca vad cum gandesc (adeca din cauza de consternare vazu a fo mai iute decat neuronu)- vad ca in stanga tortului zace infipt un mar. Un mar mare. Un fel de ghita muresan al merelor. Tacsu manuise o punga cu mere pe deasupra tortului. O punga de mere rupta-n fund. Si sefu merelor evadase. In fine...ma apuca toate furiile pamantului si acopar pe fuga groapa cu fulgi de ciucalata, frisca, o cifra trei din ciucalata o pun fundatie pt. pooh (ca a tb. sa-i skimb domiciliul din centru mai la periferie) si gat tortul taman cand au inceput sa sune musafirii ca vin. Aici Mielu care a suflat in pooh de fro 30 de ori...si aici Macu dupa petrecere :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Papavaz ca se distra bine macu la party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut tortu'...arata f bine..deci siiiii..nu mai spune la nimeni de aventuri Cit despre pescarus..io cred ca de la tort i se trage ..ramine intre noi!

Irina...si voi??? A plins??? Saracutul...este bine acum?..unde la buzita??? Va pup dulce..poate trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Papadicea -
Fetele sunt frumoase tare de tot
Ina - sanatate si la voi, pupici multi sa treaca buba !

Leeloo -
Sa ai parte de tot binele din lume, alaturi de Stefan si toti cei dragi !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mneata
sa inteleg ca va lovi astenia de grup? io zic tot ca nu merita gagici. si daca altii nu ne iubeste sa ne iubim noi. ca asta da cea mai mare satisfactie. gua-ran-teed! (mama nu mai stiu cum se desparte in silabe careva sa ma pocneasca cu linia pls )
si acum sa o iau pe rand:
La multi ani Gabi!! sa ai parte numai de ce e bun in viata
Dario maica ata ete, nervi mai exista si gata. bine ca nu a vomat a doua oara. sanatate multa Giuliei.
Dana-ema-speel cum sunteti? asteptam vesti.
Ina brrrr ce avu frate Radu cu buza? pica pe ea? bine ca e ok acum. asteptam pose cu ranitu'
Carmen vazut tzucureii. cool, 12.4, sunteti pufoase de-a dreptul!(nu daaaa!)
Ioana lasa copilul in pace nu il duce la doctor. ei fac febra usor asa ca poate fi orice. mai atenta ar trebui sa fii cu pretenul din Italia si candida lui....aia e mai periculoasa.
nu m-an trebati de ce sunt happy ca n-am nici un rezon, de dimineata la ora 8 sunt 27 de grade deci stau la aer conditionat si nu ies din birou, promit!
sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata... Multumesc din nou pentru urarile de ieri. Asa este, nu am fost acasa cand l-am facut pe Matei dar ta'su zice ca e frumos ca el si destept ca mine :-)

Gabi, la multi ani, sa fii sanatoasa si voioasa!

Papa, super poveste :-) Numai tu puteai sa o spui asa.

Va pup si incerc sa mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, gabi!!
papaaa, steti de coma, io zic sa-i zici lu` ionu sa va apucati si de-a treia distractie garantata;))
cristall, ia si te`nkide in birou si da raportu`;))
lioo, trecu?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI GABI ! Sanatate si toate dorintele sa t-i se indeplineasca !

Papadie ai doua fete deosebite ...
Ina, imi pare rau pt. Raducu ... Bine ca nu a fost mai rau ... si poate nu ramane nici semn ...
Lia sanatate multa ... lasa ca trece ea raceala si o sa te simti mai bine ... Mia bine mai povesteste-ne despre Dani ...Ce perle mai scoate ?
Daria, cum mai e Giulia azi ?
Ioana, Maria cum mai e ? A mai facut febra ? ... Tin pumnii sa nu fie probleme dupa intalnirea mandrei cu pretenu' italian ...
Vazut tzucurei ... frumosi ca de obicei ... Moama da' ce serbare misto ati avut
Roxi bravos mama ... macar tu sa fii bine cu moralul, sa mai echilibrezi balanta pe aici
Olivia ... ce mai face Luca ? Nu ne-ai mai povestit in ultima vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tot io ...
Dana - poate apuci sa ne spui cum sunteti, cum e Ric, cum s-a impacat cu clownul !
Liaaa - stem aici !
Cristal - si io te strig ca prea stai tacuta ...
Alice - tu pe unde esti ?

De restu` nici nu mai pomenesc ca e chiul in grup.

Va pupacesc k astept mesterii cu termopanu`, care tot vin de vineri, deci sunt deosebit de calma si rabdatoare
O zi faina sa aveti !

Rox - sa nu zici numik de caldura ca acolo e marea ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput