Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana ma bucur ca tonusul lui Ric este unul f bun...Este o perioada grea...dar o sa treaca!
Roberta,ce ne mai spui? Cum te mai simti?
Ioana voi erati singurele acasa,sinteti ok???
Daria de ce interdictie la lapte? Sanatate multa!
Andreea...La multi nai Mateiasului! Vazut pozele..zic si eu ca si Gabi...tu unde erai?
Gabi drum bun si ...La multi ani !!!!!

ma duc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Of doamne, citesc ce a patit Ricu si,ii doresc din tot sufletul refacere rapida,iar tie Dana multa putere,si vorba fetelor sa si ca atunci cand vrei sa vorbesti cu cineva,sigur aici vei gasi o prietena si o mama!!!
Oliviapentru ca te-ai gandit la noi,intr-adevar am fost singure ,tati ajune acasa peste vreo ora,suntem ok, cred,io am fost mai mult de 12 ore la scoala ca sunt in comisii de licentza asa ca...ca bonus,mandra a facut duminica un 37.8-38, acu nu stiu de la ce,i-a trecut dupa nurofen,nu a mai facut de atunci si nici nu are nici un simptom,oare sa o duc maine s-o vada u doctor?Btw,acu' m-a dat afara din camera ca ea se joaca cu papusile
LA MULTI ANI MATEI!!!!
LA MULTI ANI LEELOO!!!!SA VINA BB2 CAT MAI CURAND!!!
Roberta

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana...bine ca sinteti ok..Eu nu as duce-o la dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, la multi ani! toate visele sa ti se implineasca! drum bun si nu uita de poze
pentru cine doreste am pus citeva poze de cind a fost ilinca in iasi si citeva de la serbarea lu` ionu http://entertainment.webshots.com/album/559272954ZKBvCC
edit, ioana si ilinca facu febra in we, vreo 39 la mina ca n-aveam termometru, fara muci, fara tuse, fara nika, dat paracetamol si n-a mai facut... nu v-am mai zis, fusei cu ea la doftor la evaluare, ie bine merci, analize bune, greutate , 12.4;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Am vazut o fetita cu rochita roz....o dulceata! Doi copii frumosi..sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

de ce oare am senzatia ca tare-s antipatica pt unii? o fi paranoia de oboseala, de raceala, sau paranoia de paranoia ?

aproape ca nici nu-mi mai pasa, oricum n-am nevoie sa ma iubeasca nimeni si oricum nu ma iubeste nimeni in afara de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Io am un morcov mare, ca veni prietenul ei din italia,si dupa pupaturile si imbratisarile de rigoare,a doua zi incepu cavalerul sa faca febra si sa se vaite de burtica....azi m-am intalnit cu maica-sa,cica are candida,in gat si in guritza...
Lia mama io zic este din cauza oboselii si a racelii,insanatosire grabnica
Carmen,vazut tzucureii,pupa mama pe ei ca tare frumosi mai sunt..felicitari pentru kg

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare ! Sunt varza. Giulia si-a provocat voma de la antibiotic, deh, se stie, am tras un plans amandoo, k io am prins-o de mutra si i-am mai dat si am amenintat-o ca o duc la injectie. Stiu k nu e bine, dar asa nu a mai vomat ...
Kim - cik sa evit laptele sa nu faca nush ce afte si altele k tare rau arata gatul, cam atat a retinut neuronul meu azi la pediatra
Lia - poi noi te iubim, ce-ti veni ??? Cum poti sa zici ca nu te iubesc decat copiii, ai vazut ce de mamici suntem pe aici ? Cum stai cu virusii ???
Ioana - sanatati si la voi !
Carmen - sa-ti traiasca frumusetile !
Leeloo - drum bun si sa te intorci cu bine !

Gata, merg la somn. Adik incerc.
O seara linistita tuturor.
O zi buna schimbului 3 !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, felciirarile-s pentru pentru chilele ei banuiesc
lioo, ce s-a`ntimplat?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Hi,hi..eu nu pricepeam ale cui kg!!
Lia...ce te-a apucat?
Ioana...Candida nu da febra...poate este o combinatie de mai multe...
Daria...nu ma duce capul la faza cu ..laptele

Mergi la inceput