Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dana, v-am citit de doua ori povestea....nu-mi pot imagina ce-a fost in sufletul tau in noaptea aceea in care ai stat in aeroport. Suntem alaturi de voi, sa va refaceti cat mai repede si sa aveti puterea sa rezistati. Cred ca e foarte greu pentru Ric sa stea nemiscat, cum ar fi pentru orice copil de varsta asta. Insa o luna trece ea cumva. Va pupam si suntem cu gandul la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana slava Domnului ca sunteti mai bine! tinem pumnii ca Ricardo sa se refaca rapid si sa fie totul ok. iar tu lasa calmantele ca nu ai nevoie de tine, esti ok, puternica, tare, super woman . hai asculta la mine.
Andreea pupici multi Mateiului mare si frumos. si cu tzepi si cuminteeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dana - sanatate multa lui ricu mic si sa se refaca repede-repede! felicitari lui ricu pentru tonusul bun, sunt sigura ca va trece repede peste toate. iar tie iti doresc multa putere si optimism, toate vor fi bine peste putin timp!

in ultimele saptamani am aflat atatea vesti triste incat mi se strange sufletul numai sa mi le amintesc. fetelor care aveti probleme cu sotii, viata este atat de fragila... nu merita sa va pierdeti timpul si linistea sufleteasca in discutii inutile, in conflicte cu cei pe care ii iubiti. v-ati casatorit pentru ca ati iubit si oamenii cu care v-ati casatorit sunt in continuare langa voi, cu cativa ani mai in varsta, cu multe griji in plus, cu mai putin timp pentru gesturi si cuvinte frumoase. nu lasati grijile voastre si grijile lor sa va desparta. incercati sa va detasati impreuna de probleme, sa va regasiti. si nu o spun ca pe o teorie... vorbesc din proprie experienta. stiu pana unde poate duce oboseala, stresul si problemele cotidiene. si stiu si ca toate sunt NIMIC pe langa dragostea care uneste doua suflete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Pupam Matei frumos si tepos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dana - multumim pt vestile bune ! Nici nu-mi pot inchipui ce a fost in sufletul tau ... bine ca sunteti bine, bine ca Ric este acolo pe mainile unor medici buni. Sper ca si tu ti-ai revenit. Multi pupici la voi, speciali pt Ric si Serban

Lia - sanatate si la tine. Daaa, in parc sunt multi copii cu rosu in gat ... ca doar asta faci cu copilul bolnav, il duci in parc, asa e si la noi ...

Andreea - moama ce baiat mare ai, da` ce frumos e, sa-ti traiasca ! inca o data si poate treci si tu mai des pe aici

Noi stem la fel de "bine". Astept sa treaca primele 3 zile de antibiotic, astept sa poata manca ceva Giulik, deocamdata am cumparat tot felul de sucuri naturale, noroc ca le bea, in rest avem interdictie la lapte macar pana vineri ... Nu vreau sa va plictisesc, dar nu am cu cine vorbi ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Multumesc pentru urari! Tepii au fost la cerere, a vrut sa ii fac cum ii face doamna de la frizerie care il tunde.

Daria, crede-ma ca mi-as dori enorm sa pot sa stau cu voi cum stateam o data. Nu depinde numai de mine din pacate. Ma straduiesc sa intru cat pot de des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dana - Doamne, prin ce ai trecut...Lasa, o sa vezi ca o sa fie bine - Ricu o sa se recupereze si o sa fie ok!

Andries - sa pui poze cu rochia ca sunt tare curioasa! Oricum, sunt sigura ca o sa arati superb!

O sa incarc si pozele pe care le-am facut in parc duminica - dar cred ca abia diseara, de acasa.

Daria - sanatate Giuliei!

Ma duc sa vad pozele Andreei cu sarbatoritul Matei...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, MATEI! Andreea, sa-ti traiasca baiatul!

DANA si de la noi pentru tine si pentru Ricu, ce bine ca ai vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea - pupam inca o data sarbatoritul Matei - faine pozele, dar zau daca ai fost prin preajma cind l-ai facut pe Matei...

Fetele va pup, eu voi lipsi 2 zile de la apel din motive de deplasare la Viena, asa ca ne auzim pe vineri...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi calatorie placuta si sa te intorci cu bine. si la multi ani in avans! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!!
Daria sanatate multa Giuliei. de ce scrii cu size 1? ca doar tot ceea ce spunem fiecare dintre noi este important.
Andreea bine ca vrea tzepi.....unii urla sa nu ii fac de frica sa nu il tunda careva
Robi cum mai sunteti, ce face Matei?

Mergi la inceput