Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Intru numai doua secunde,l-am lasat pe Serban sa vin sa maninc si sa mai i-au una alta.Ricu a mincat azi lapte si un corn cu dulceata,i se fac in continuare calmante,problema e ca el vrea in picioare si sa mearga.Aici e greul deocamdata.Ca nu are voie decit sa stea usor ridicat de la brau in sus.In rest arata foarte ok,vorbeste intruna,rade,e foarte ok chiar.Dar vrea sa plece din pat.Singura solutie gasita de Mario este un clown,l-am gasit vine dupa amiaza.Este unul in spital dar vine numai in weekend,noua ne trebuie unul cu program de 8 ore.Directorul spitalului a fost de acord,oricum Ricu e intr-o rezerva singur,asa ca clownul nu deranjeaza.Cu ocazia asta mai invat si eu scamatorii.
Asa,deci noi nu am luat scaunul in Ro ptr. ca in afara de drumul de la aeroport la gara si inapoi,nu circulam cu masina.in Galati Ricu nu vrea decit in tramvai....Am zis ca nu caram scaunul pentru juma de ora in masina.de altfel,aici Ricu nu a existat sa nu stea o secunda in scaunel,nici nu e voie de altfel.In momentul cu pricina,cumnatul meu conducea,adica statea pe loc la intersectie,sora-mea linga el eu cu ricu in spate la mine in brate cu centura si peste mine si peste el.Daca ar fi stat normal probabil ne lovea pe amindoi,masina a intrat in portiera noastra .dar Ricu statea cu piciorusele pe bancheta lipite de usa,pe o parte ca sa zic asa,asa ca in piciorusele lui a intrat nemernicul ala,de altfel beat mort.Ce m-a doare cel mai tare e ca daca ar fi stat normal cu picioarele pe ale mele probabil imi botea mie soldul drept,asa piciorusele lui au fost un cele lovite tare,eu am numai o contuzie cit palma la sold.Daca era cu spatele la geam in aceeasi pozitie,ai lovea spatele,aia era o adevarata tragedie.Una peste alta,multumita sora-mii lucrurile s-au precipitat spre bine in ceea ce-l priveste pe Ricardo.Inainte de a suna salvarea a sunat pe mario care era acasa.mario a retezat din start ideea de a lasa pe Ricu in Ro,era prea mult pentru el .a plecat cvu un elicopter de acolo,in olanda au ajuns cu altul,s-au schimbat pe drum,la mario care era la clinica in asteptare l-a adus un echipaj olandez.Dupa primele investigatii i-au spus ca nu e foarte grav,a avut mare noroc ca numai picioarele ai sunt lovite.eu m-am dezmeticit abia spre seara,cind am auzit unde e copilul am plecat direct la aeroport cu Serban,cu toate ca avionul era dimineata.Am stat toata noaptea in aeroport si incontinuu am vorbit cu mario.Dimineata la 8 am plecat si m-am dus direct la spital.unde Ricu meu scump dormea,operat la 12 noaptea .Asta e povestea noastra trista.
Acum sper sa se refaca repede,din weekend al putem aduce seara sa doarma acasa.Si dimineata sa-l ducem la spital.Fracturile spun ei cam in doua trei saptamini sunt vindecate.cam peste o luna v-a fi ok spun medicii,adica si operatia si fracturile.Si incepem recuperarea,care iar dureaza citeva luni,dar copilul peste o luna v-a putea merge.
eu v-a multumesc pentru suport,cum spuneam si oliviei aseara nu am nici o prietena aici probabil si de asta m-am bagat in sedative,nu are rost sa spun cit m-a doare si cit m-a afectat toate treaba asta,iar faptul ca macar aici pot sa scriu e un lucru mare pentru mine.iar faptul ca cineva imi adreseaza citeva cuvinte,iarasi conteaza enorm.Multumesc mult pentru suport.
M-a duc la pui,cred ca a venit si clownul intre timp,sper numa sa fie un clown neobosit pentru ca Ricu are nevoie de unul cu multe baterii.Va pup si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI MATEI !

Andreea sa-ti traiasca feciorul ...
Daria sanatate Giuliei
Olivia nu am ce comenta ... asemenea vesti te lasa fara cuvinte ...
Gabi ... felicitari pr. inscrierea la gradi si ... calatorie placuta
Papa, ce mai fac fetele frumoasele ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana,, lasa c-o sa fie bine! sa ne scrii cind poti!!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua tuturor!
Am zis ca macar azi, de ziua lui Matei sa intru un pic.

Va multumim tuturor pentru urari si gandurile bune. Eu mai am o ora si nasc :-)
Aseara am petrecut cateva ore retraind momentele de acum trei ani si m-a apucat nostalgia acelor vremuri frumoase.

Imi pare rau sa citesc ca sunt probleme in familie la unele dintre noi. Nu pot decat sa repet ce a zis si Roxana... Toti trecem prin perioade din astea. Si noi am avut momentul nostru de glorie la inceputul acestui ani si dupa o saptamana de certuri si despartiri am reusit sa trecem de orgolii si sa incercam sa ne amintim de ce suntem impreuna... Sper ca am reusit, nu e raiul pe pamant dar macar ne straduim amandoi.

Va pun poze cu piticul sa vedeti ce a facut la petrecere duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Dana ce bine ca vestile sunt bune si Ricu se va recupera repede ... Imi inchipui ce greu trebuie sa fie pt. un pui asa de mic sa inteleaga ca nu se poate deplasa ... Multuminta lui Dumnezeu situatia e doar de moment, important e sa se vindece fara urmari ...
Stiu ca iti e f. greu, ca ai fi preferat de o mie de ori sa fie el bine, chiar cu pretul de a suferi tu ... oricare din noi am gandi la fel ... Dar trebuie sa te gandesti ca nu a fost ceva ce a depins de tine ...
Ma bucur ca ne-ai scris si ne-ai dat vesti ... si te felicit pt. taria de caracter de care dai dovada intr-o situatie ca asta ... Te asteptam aici, oricand ai nevoie sa vorbesti cu cineva ... sigur una din noi va fi pe aici

Andries, tu esti OK ? ... Ca eu, nu am apucat sa vad primul mesaj ala Danei si cand am citit mesajul tau am crezut ca tu te simti rau, ca ai avut o problema cu sarcina ... si de atunci am ramas cu impresia asta ... Spune-mi ca esti bine !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Dana, ma bucur ca ai vesti mai bune...

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/andreea_s/

poze cu Matei de la petrecere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

nu mai, mie imi e bine, doar ca eu o asteptam pe Dana in Herastrau si nu intelegeam de ce nu a venit si cand am intrat aici si am vazut ca a scris ca Ricu are picioarele zdrobite m-a luat cu ameteala.

Dana daca e ceva de care sa ma bucur in toata povestea asta ghinionista este ca nu l-ai lasat pe Ricu aici pe mana ortopezilor nostri, nu de alta dar... stiu eu ce spun. Eu am avut fractura tripla la piciorul stang (nu stiu daca va mai amintiti, glezna mea era "deconectata" de picior ca sa spun asa) si daca nu era barbatul meu pe super faza sa-mi cheme 4 medici diferiti la consult cred ca ma chinuiam doi ani cu prima lor indicatie de tratament, asa... m-am chinuit numai 3 luni plus inca 3 luni de stabilizare si acum piciorul este super ok. Etapa de recuperare este foarte foarte importanta, mai ales ca ei copiii nu prea au multa rabdare sa faca toate exercitiile alea chinuitoare, dar sunt convinsa ca acolo aveti si tehnica si metoda. Multa multa sanatate iti doresc si bine ca nu a fost mai rau.

In rest pe mine ma omoara caldura si constipatia, stau in casa la racoare si mananc salata de rosii cu ulei de masline poate mi se inmoaie si mie matele. Bb2 misca din ce in ce mai tare, mai cu forta, de unde trag eu concluzia ca nu e deloc hipoxiat. Iau gynipral pentru ca mi se mai intareste burta din cand in cand, mi-a spus ca daca nu gasesc salbutamol pastile sa iau gynipral, nu salbutamol sirop, ca e mai eficient gynipralul. Vreau sa ma duc luni la Iosup, asa pe sest, poate-mi spune si mie 100% ce sex are bb2 sa-mi iasa din grija, ca pe domn profesor il intereseaza craniul, femurul si varsta ecografica in rest cica e timp sa aflu si oricum sexul copilului nu e relevant dpdv al bunului mers al sarcinii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Aaaa si maine copilul meu are serbare la gradi, ii trebuie costum de iepure si ma duc diseara la mama sa ii fac un fel de costum de iepure furios (ca asa e rolul lui iepure furios)... mai si nu vrea deloc sa imi spuna poezia, cica o sa o aud la serbare ca el pentru serbare a invatat-o nu pentru mine.

Si tot pentru serbare (si pentru niste cocktailuri la care sunt invitata de sotul meu) mi-am luat ieri o super rochie, e ... un vis de matase naturala, chiar si asa pe burta mea mare, am spart tot bugetul de haine de garvida , dar am mers pe principil ca face bine la creier.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Sanatate Giuliei, Ricului si de altfel tuturor! Tinem pumnii pt Dana-speel Oare cati nevinovati trebuie sa cada prada alcoolicilor de pe lumea asta pana sa se interzica naiba comertul cu licorile aste ce duc mintile pe apa sambetei?

una peste alta eu sunt cobza, nu stiu cum am reusit pe caldurile astea. Oricum in parc o gramada de bebelusi si copii au rosu in gat. Ma doare gatul, e rosu, am o voce de doaga sparta, mai si tusesc uneori. Si ce ma doare mai rau e ca nu stiu cum va fi cu vaccinul Deei, daca, sa presupunem ca la ea e in incubatie....cum mai se potriveste si vaccinul peste?

cred ca e cazul daca n-o fi too late sa imi organizez putin meniul ca am lasat-o balta si mananc superhaotic. ma gandesc dimineata fructe din plin, seara cereale si iaurt, si la amiaza ceva carne cu legume crude.

o zi buna tuturor!

ps. papadic- tu ce mai zici de mielone corleone si pescarusu mic? sunt ok?
sa nu uit: LMA Mateiut!

Mergi la inceput