Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu cred ca e de la git, el nu prea a vut probleme cu asta si eu ii dau in mod curent apa rece, suc rece, inghetata, etc - nu l-am ferit niciodata si nici nu a avut probleme, asa ca sper ca nu a inceput acum...Zilele astea a baut multa, multa apa (ccea ce nu i se intimpla de obicei...) asa ca de asta m-am gindit ca de la caldura i se trage...
Azi l-am trimis afara de dimineata, de la 8:30 la 10 ca sa nu-l apuce caldurile, dupa aia a dormit si mama mi-a spus ca la prinz a mincat toata supa (pe care ieri nu a vrut sa puna gura...) dar a refuzat felul doi ...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, mai mult ca sigur e caldura atunci. Bine k a papat supa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, imi pare rau ca steti bolnavi
gabi, acu cu mincarea noi nu ne-am omorit niciodata si nici acu n-o facem da` uite ca nici io pe caldura asta nu pot imbuca da` ei, saracii...traiasca temperatura ca ajunsei la saijunu de chile
bey, az` plecai spre institutiile statului si ma gainata o ditamai cioara (ca porcu` jtiu ca nu zboara;))) dupa dimensiunea stratului aplicat . eiii, sa fie loz sau altceva? ajtept idei rapidi pin` nu se duce vraja;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by carmenp

bey, az` plecai spre institutiile statului si ma gainata o ditamai cioara (ca porcu` jtiu ca nu zboara;))) dupa dimensiunea stratului aplicat . eiii, sa fie loz sau altceva? ajtept idei rapidi pin` nu se duce vraja;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

cred c-ai sa castigi, la drum de seara, un semineu cu lemne la tombola:))) de la institutiile statului carora li s-au termenat aerele conditionate:)))
lio aveti viroza? n-ai ce-i face decat sa astepti sa treaca.
noi avem capuse. in seara vedem cu evolueaza bubele daca e cazul sa merem la spital au nu.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai fetelor cum va descurcati cu caldura?? Tatal meu..nu stiu cit mai rezista in Buc...
Roxa Pat nu se uita si la altfel fe filme..adica Luca este mai cinefil decit altii?? Click este o comedie cu mesaj super...cu Adam Sandler...pe scurt...ne dorim sa treaca vremea ...dar nu realizam ca asa trece viata...Ieri am vut iar ..movue night...Charlotte's web..este super pentru copii....
Ioana...deci sinteti bine...si satuli de Barbie :)
Daria imi place ca esti optimista!
Lia sanatate multa...
Camen...promiti sa ne spui daca cistigi ..da? Nu mi-ai zis nika de melodia aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Olila nu mama. el e fan garfield si ale lui cartoane, sam, thomas, etc. nu-i inca cinefil
frate am fost afara 3 minute sa intind rufe....brr...e ca la tropice,umiditate si caaald....oribil.
carmencito trage totusi un loz

Mergi la inceput

olivia, fredoneaza nitel ca altfel nu stiu care-i aiaplace
papa, capuse?? da` de unde le-ati cules?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa-mi dai un telefon....

Mergi la inceput

asta?
http://www.mynele.ro/

Mergi la inceput

uite asta o auzi peste tot, adevaru`i ca virgula cu tuicomicina merje ;))
http://filme.bizi.ro/filme-comice/jaga-jaga-683.html

Mergi la inceput