Piticlonti de iulie-august 2004 (223)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da..da aia! Mey este considerata ..manea! Daca da...vai de mama mea..ce -am ajuns ..
zi ca nu-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intrebare-intrebatoare
cu ce se mai joaca piticlontii vostri? asa poate imi mai vin si mie ceva idei.
in topul lui philip in perioada asta se numara:
1. puzzle (le face singur de nenumarate ori pe alea de 24 de piese, la alea de 100 cere ajutor, acum urmeaza sa-i cumpar de 50 sa vedem daca le doboara)
2. cartoons la tv (preferatele sunt tot soiul de dieny pe care i le aduc de la biblioteca)
3. balacitul in piscina vecinului (mica, de plastic, o sa luam si noi una)
4. trenulete, masini si utilaje (astea asa, ca sa ne mai umplem timpul)
5. carti (dar astea mai mult seara la culcare, m-ar pune sa-i citesc si 10 numai sa nu doarma)
6. cuburi de lemn, ca alea de cand eram noi mici
acu' e randu' vostru, please

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
mi-e somn, Patrick s-a tot foit si a venit peste noi de 40 de ori, eu m-am trezit de 40 de ori sa il duc la el in pat inapoi....la 6.45 cand a sunat ceasul eram de pe alta lume. bleacks.
Olila, Carmencita, terminarati bagajele? care mai pleaca in viitorul apropiat in vacanta sa ma oftichez nitel?
Andreea de pupi Pat se joaca cu utilaje, camioane, masini, carti, nu face puzzle-uri ca nu ii plac, se uita la desene, deseneaza, coloreaza carti de colorat...din astea. si distractia preferata joaca nisip / plaja - adica balaceala in apa bineinteles.
Andreea m ce faceti, cum mai esti? nu ati aflat inca ce e surpriza din burtica?
Andries voi ok?
o zi frumoasa tuturor. si mai racoroasa ca la noi erau 27.5 grade la ora 8. bleaaaacks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata`, io`st cu hainele bagate, la a nu stiu cita lista, hehehe, cite-oi sa mai fac pina plec;)) creerii`s plecati de mult in contezdiu, ma misc in reluare la servici si ma uit la sefu` meu si ma`ntreb ce pretentii mai are de la mine ar trebui sa se dea o leje, domle, ultima saptamina inainte de concediu si prima de dupa angajatii sa aiba program de voie:D
la noi ploo, de dimi erau 19 grade in loc de 28 de grade cite erau ieri
alice, pe unde umbli?
edit, philip, activitati educative, hmmm, iti spun cind ma`ntorc da` oricum puzzle cu atitea piese nici ionu` nu are rabdare sa faca;)) de cind is amindoi la mamica au alte preocupari ieri pe 40 de grade dadura pe furis drumu` la centrala, cind au intrat ai mei in casa sa cada din picioare nici afara nu ierea asa canicula;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pasarike Alice e la mare, asa zisa. 19 grade? wow misto asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
AndreeaP - Giulia prefera parcul, aici are zile linistite la nisip si zile zbenguite sau pur si simplu stam si ne uitam cum joaca cei mari basket. In rest, isi ocupa timpul cu porcusorii, udatul florilor, cartile cu povesti - adik isi citeste singura, ca pe mine nu ma lasa, deseneaza, danseaza sau urmareste postul ala de muzica clasica; ca puzzle ii plac cele de lemn care se imbina, mai dezbraca papusile.
Carmenp - uauuu ce nazdravani sunt Ilinca si Ionut, cre`ca bunicii au fost shocati !
Papadie - cum sunt Catri si tatic de papadii ??? Sper din suflet sa fie totul ok !!!
Leeloo - cum e Stefan ?
Ioana - tu cum esti ?
Liaaa - ce faceti, cum sunteti ???
Kim - deci mergeti in concediu ? Unde ? Si acasa cand veniti ?
Polux - pe unde esti, ce face Adeluta ? Cum s-a acomodat ?
DanaSpeel - da-ne vesti despre Ric !!! Iar Serban este un copil de exceptie, lasa-l in pace, as vrea eu asa un copil !
Rox - aha, fa-ne-n ciuda cu marea ta
Irrinuca - ai nascut ??? Tot uit sa intreb ...
Vrabiuta - pe unde sunteti, ce face Lia-pui ?

Ce mai stiti de BlueAngel, SimonaR, Rain, Gongutza, LauraOprescu ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

bai, stiam io ca mai ierea ceva de intrebat: dana, cum steti?

Mergi la inceput

zau? iar am cetit din doi in patru, numa` sefu` ie di vina

quote:
Originally posted by roxanaz

pasarike Alice e la mare, asa zisa. 19 grade? wow misto asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Eu m-am enervat de dimineata - mi-a expirat buletinul
(si am aflat tocmai cind completam o cerere de credit de nevoi personale !) asa ca m-am dus de dimineata la politie sa rezolv problema. Evident inghesuiala, caldura mare, nepasare cit cuprinde, in fine, tabloul complet al Romaniei in 2007...Dupa ce ajung in sfirsit in fata sa depun dosarul, ma intreaba daca sotul e cu mine. pai nu, zic eu, de ce? Apartamentul e pe numele sotului si acolo figureaza ca necasatorit... Pai am certif de casatorie si in plus in buletinul meu figureaza aceasta adresa...degeaba, logica mea nu corespunde...functionara de la ghiseu imi spune ca nu imi poate procesa dosarul pina nu vine sotul sa dea acolo o declaratie ca locuiesc cu el... Ce ziceti de asta? Asa ca sotul, dupa ce se intoarce din GB, vineri dimineata, trebuie sa mearga acolo sa dea respectiva declaratie...iar buletinul o sa-l am peste 2 saptamini ca mai repede nu se poate!

In fine...sa ma intorc a lucruri mai placute...

Andreea-Philip - pai lui Stefan nu prea ii mai arde de activitati educative pentru ca el oricum face 4 ore de lectii pe zi, lectii care cuprind puzzle-uri (dar de doua piese!!), incastre, joc cu plastilina, desenat, recunoastere imagini, etc. Asa ca in rest el se joaca cu orice dar nu cu jucarii - respectiv - cutii, ciocane, cutite (are o boala sa mi le scoata din sertarul de la bucatarie - oricit ii interzic si il cert, tot acolo ajunge), stringe hirtiile de prin casa si le arunca la gunoi si alte activitati de genul asta...
Lia - voi cum mai sunteti?
Dana - cum e Ricu? Dar tu?

Eu tot nu ma pot hotari ce sa-i iau lui Stefan de ziual lui...ma hotarisem la porcusori, dar parca as mai vrea sa gasesc si o alta alternativa...
Mai a fost o furtuna aseara in Bucuresti de am crezut ca imi smulge geamurile cu totul!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Catrina si tacsu, poar ok. merci de intrebare. zmuciti sunt ei defel nu cred ca de la capuse.
MEiiiiiiiii. Azi la autobuuuuuuuuuuz Ah, ah, ah. cand am cerut beletu de adult soferul s-a oprit din preocuparile lui si m-a intrebat razand si masurandu-ma cap coada "Sunteti sigura ca nu vreti unul de copil?"

carmencita si zi au facut aia mici sauna ieri

lelukaaaaaaaa nu mai povesti de acte ca venim in august acasa taman sa facem acte si ma ia cu rece pe sira spinariiiiiiiiii. am citit si eu la gazeta ca fu cam furtuna in bucuresti. eu i-am luat Catrinei de ziua ei trotineta d-aia de lemn. S-a jucat in ziua aia cu ea si gata

mamagiuliei intru si eu in clubu intrebaretilor: coriana unde e dom'le? pe roxa boxa am zarit-o ieri da' pe alte subecte.

phillip- Mielu se joaka cu puzzle (45 de piese -asta il face singura). cu lego (d-ala de faci elefant, girafa etc.), cu un proiuector la acre vede teletubbies, coloreaza,... si cel mai bine se joaka cu Macu.

kim- mei si eu duc grija alor mei cu caldurile astea din RO:( si aci ii frig de-ti crapa maseaua. bashca ploua cu spume

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput