papa, tu ai ecsperentza la plecat cu cupiii de acasa la drum lung, ia puncteaza tu nijte chestii pe care le-as putea omite la bagaj
ajtept si provinicia;))
Hop si io..si ca sa se ofticheze Roxi si noi plecam in vacantza luni
....ca intrebai de AndreeaM,ea este plecata de pe 25 la bulgari asa ca...
Meiii noi suntem bine,io sper ca daca mandra n-a luat pana acu' nici nu mai are ce lua de la mine
oricum o duc vineri la cascat gura la doftor sa plec io linistita...
AndreeaP la noi distractia este maxima cu "trupa de copii cuminti"cu care se joaca singura,ii spala,le da sa manance ii pune sa zica poezii si-i duce si la doctor
,afara in parc in top este intrecerea cu bicicletele si sapat,greblat carat pietricele,cand obosesc io
ii pun sa deseneze cu creta,la minimax si barbie cand mancam,facem si puzzle ,citim si carti si ne jucam cu plastilina....a si afara si in casa "de-a hotul si polititstul" hotul se ascunde si politistul il cauta iar cand il gaseste il baga la inchisoare![]()
Leeloo io zic ca Stefanutz nu mananca din cauza caldurii,nici a mea nu are o pofta prea mare,noroc ca s-a mai racorit azi...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Eu va poftesc frumos la capitolul cu numarul 224
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.