Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 30
ralucis spune:
LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDRU, DELIA AMALIA SI ANA MIRUNA!
LA MULTI ANI PT ZIUA NUMELUI PETRA, PETRU SI RARES PETRU!
Carmen, multe felicitari, de data asta va fi bine pana la capat, o sa vezi!
carminabulina spune:
Felicitari Roxana
si multumesc!
O sa fac si eu o eco dar la dr. meu va fi imposibil. De-abia in septembrie eliber la cabinet si in iulie e oricum in concediu. O sa merg la un eco, oricare sa vad ca bebe e bine si are ritm cardiac si gata....incepe odiseea.
Raluca, multumesc! Tu in cate saptamani esti acum?
ralucis spune:
carmina, eu am 18 saptamani. Nu-ti spun ca dupa subiectul cu incompetenta lui iosup, unde am fost la cea de 12+ si mi s-a parut ok, am decis sa ma mai duc si la alt dr, desi pe 13 iulie am o alta programare la iosup. Plus ca fac eco lunar si la dr meu la cabinet, deci vad care e treaba din mai multe pdv, sa fiu absolut sigura ca fetita e bine.
adriana spune:
Carmina, felicitari!.. Sa dea Domnul sa inceapa Odiseea![]()
Papadie, nu poti face teste mai clare? Aici in Ro daca acolo nu se poate.. Eu astept vesti de la Macu, oricare ar fi, ca mi-e draga asa albastrica
AC, mai, sa-ti traiasca Delicioasa, sa fie sanatoasa si frumoasa..
Daca vreti niste poze cu familionul mare faceti click aici www.flickr.com/photos/42895889@N00/" target="_blank">
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by papadie
La multi ani tuturor cireselelor! Multa voiosie si roseata-n obrajori.
Sa ne iertati ca suntem rari da' zau ca nu stiu ce sa zic despre Sof. Mergem la gimnastica recuperatorie si tante aia ma arunca-n desperari. N-am stare pana nu facem analize la muschi. Se vede ca n-am stare ca nu-mi vine sa intru aici si sa vars temeri si lacrimosenii. Mie imi pare ca ea face progrese...merge zdravan dar numai tinadu-se de mobila. In sfarsit are 4 dinti. Are o perioada in care mananca de la f. prost in jos. Are...tineti-va bine...7.900kg. Matza amarata. In skimb e tare pupacioasa. Vine si se catara ca o maimuta sa ne tzocaie. Musca ingrozitor cu coltisori de lupusori. Si spune multe cuvinte. Stiesa faca turn din 3-4 cuburi si se joaka cu jucarele d-alea de tre sa le puna in formele lor (adica stie cum sa le puna.)
Am urat colectiv de bine la capsunele-n scutecele de mai iunie 2007. Anu' trecut pe vremea asta ne bucuram si noi de migratia la scutece.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Mai papa, dar ce-are tanti aia cu pescasurshul tau ??? vrea sa o vada mergand pe barna de la varsta asta ? pupam pescarushul acrobat

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
OanaRusu spune:
Papadie, capul sus
si pupam Soficu' - cresc ei muschii, lipsa neuronilor e problema ![]()
Felicitari Carmina, sa va ajute DD sa cresteti mari - burtica si Mihnea.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:

La multi ani Deli(cioas)a!!!

A.C, sa-ti creasca puiutza mare-mare si cuminte 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Iar asta chiar merita 4 minute din timpul vostru..este mortala...si nu vaspun ce oki am facut si cat am ras: http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIhaWnM
super tare
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
La Multi Ani Petra si Petre !!!

miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
Carmina FELICITARI !!! m-ai lasat paf ! ma bucur tare mult pt tine !!!
Adriana ce cumintei sunt in poze, cum stau ei toti 3 la pozat !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex

: http://