Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 29
carminabulina spune:

LA MULTI ANI PETRA!
(AMISS)
LA MULTI ANI PETRU!
(LUC25)
LA MULTI ANI RARES PETRU!
(GABY25)
carminabulina spune:
Si daca tot e o zi de sarbatoare si poate va plac vestile bune va dau si eu una, sper. Sunt in z27 dar nerabdatoare cum sunt l-am facut si a iesit asta www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070629&ctime=104300" target="_blank">TEST
Dar dupa cum ma cunosc o sa mai fac vreo 3 pana duminica dimineata
...imi place cum se inrosesc liniutele 
papadie spune:
wow bubulina! sa fie intr-un ceas bun!!! sarcina usoara si bebelas sanatos!
FELICITARI si FELICITAROAIE!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carminabulina spune:
Iar asta chiar merita 4 minute din timpul vostru..este mortala...si nu vaspun ce oki am facut si cat am ras
: http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIhaWnM
papadie spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Iar asta chiar merita 4 minute din timpul vostru..este mortala...si nu vaspun ce oki am facut si cat am ras: http://www.youtube.com/watch?v=JG6McIhaWnM

anddddd ddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiii
carminabulina spune:
Papa, saru'mana!!!
Cred ca la faza cu jucarelele bagate in forma ar trebui sa te invidiez
. Si lui Mihnea ii place la nebunie jocul asta dar sa pun eu formele el doar sa le impinga cu un deget. Daca iti spun ca tine si cate 2 ore numai asa 
? Acum i le-am ascuns sa am si eu liniste
. In schimb isi pune cercurile pe bat, CD-urile in carcasa, telefonul mobil in masina de spalat, sandalutele la gunoi. Stie el ceva, totusi... De mers merge bine dar nu vorbeste neam. Nu vorbeste limba noastra asa el spune de toate acolo. Cel mai mult imi place can zice "ca da ca ba"...na
. Faptul ca merge singura si se tine bine pe picioare dar doar sprijinita de mobila constitue o problema??? Intreb ca am mai vazut copii in parc la un an si 2 luni care merg doar tinuti de ham, daca li se da drumul cad si de-asta te intreb de ce te lasi aruncate in "disperari de tante" aia?
papadie spune:
are senzatia ca are o boala musculara. desi eu cred ca are distrofie musculara din aia de prematuri mici pt. ca de cand se ridica singura, merge etc. se vede clar ca inceput sa capete masa musculara.
camelia.t spune:
Carminaaaa FELICITARI!!! Sa fie cu noroc de data asta pana la capat.Super veste dupa cat te-ai muncit pt ea! Ai grija de tine de-acuma!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
carminabulina spune:
Pai si atunci va trebui sa faci niste teste, analize, nu? Pentru ca una e distrofia musculara si alta este boala musculara. Ea este medic sau doar fizioterapeut (ma rog si asta e medic, dar intelegi ce spun eu aici)? Pentru ca daca Sofi se agata si se ridica si merge chiar asa sprijinindu-se de mobila eu cred ca e pe drumul cel bun.
Oricum ar fi pana la urma cred ca trebuie sa fi optimista. Nu prea imi gasesc cuvintele in astfel de cazuri in care sunt implicati copii.. doar in astfel de probleme eu reusec sa fiu optimista si am certitudinea ca doctorii se inseala iar copilul e bine (chiar daca nu-i asa) in rest Pesimisma ma cheama.
Roxana Claudia spune:
Felicitari Carmina! Cam in aceeasi situatie sunt eu...astept ecografia de luni sa fiu sigura si sa ma clarific.
Papadie - sunt sigura ca problema se rezolva...Uite, nici Cata nu merge si are 1 an si 1 luna....sper ca intr-o luna sa-si dea drumul ca sunt un pic stresata.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)