Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Am intrat sa salutam si noi intraga livada!
Azi dimineata am fost si eu cu Elena la vaccin, dar ne-am intors tot cum am plecat, adica neintepate; tocmai cand pregatea asistenta vaccinul s-a mai uitat d-na doctor o data in foaie si a realizat ca au trecut abia doua luni de la varicela si cica nu se face nici un vaccin timp de trei luni dupa o boala contagioasa; asa ca am ramas pe luna viitoare.
Prin urmare ne-am intors acasa, am culcat fiarele, si eu m-am apucat de facut un tort pentru maine de Sf. Petru (fetita mea cea mare e Petra)- si pentru ca maine n-o sa am timp de calculator, LA MULTI ANI Petra, cireasa de Amiss - e prima data cand fac un tort imbracat in pasta de zahar, vreau sa-l fac in forma de fluture, asa ca tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

LA MULTI ANI PETRU!(LUC25)

LA MULTI ANI PETRA!(AMISS)
LA MULTI ANI RARES PETRU!(GABY25)
ASTEA PENTRU MAINE BINENTELES DAR AM VRUT SA FIU PRINTRE PRIMELE CARE VA FELICITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!
CORNELIA(ADRIANA)
DORU LUCIAN(NASTAD)
ALEXANDRU(ILDIKODRUJIT)
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani IRINA(angelica_g)!!
Sa-ti creasca mari puiutzii, sa te iubeasca sotul tau muuuuuulllt de tot, la concurs cu cei mici , impliniri, bucurii....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Caldura mare! Iar la mine au nceput greturile dar nu-s matinale ci ma tin toata ziua Sincer sper ca macar sa sufar pt ca bebelusul sa fie fetita..Si eu pe caldurile astea, cu greata isuportabila, ma plimb prin parc cu tricicleta

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare.
Si noi am fost azi la vaccin, nu demult ne-am intors, Ardeiu doarme inca in carucior.Nu a plans decat f putin (spre surprinderea mea), sper sa fie ok.Am observat ca ii ies doua masele deodata,la fiecare e deja iesit cate un coltisor, asa ca am aflat sursa maraielilor nocturne (dar si diurne in ultimele zile).
Temperatura la noi e ok, sunt cam 25 de grade, e super de iesit afara.Cum se trezeste si papa ceva, mai iesim la o tura.

Roxana iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta de greturi.La mine la prima sarcina a tinut pana pe la 5 luni, in schimb la a doua a trecut mult mai repede.Nu aveam inca 3 luni cand am scapat de ele.Poate ai noroc sa nu te tina mult.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Doamne da ce liniste suspecta pe aici!! V-ati mutat in alta parte si nu stiu eu? Am intrat de dimineata sa vad ce s-a mai scris ieri dupamasa si seara...si....ultimul mesaj era al meu.Hm....Unde sunt vremurile cand schimbam capitolul tot la 2 zile! Desi....observ ca de citit se citeste, subiectul are peste 5000 de vizualizari.Dar ce ma mir....si eu stau zile intregi in umbra, citesc doar si nu scriu nimic.Sper ca e bine toata lumea.Sa auzim de bine si sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Angelica La multi ani!!!(chiar daca cu o mica intarziere) Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani tuturor cireselelor! Multa voiosie si roseata-n obrajori.

Sa ne iertati ca suntem rari da' zau ca nu stiu ce sa zic despre Sof. Mergem la gimnastica recuperatorie si tante aia ma arunca-n desperari. N-am stare pana nu facem analize la muschi. Se vede ca n-am stare ca nu-mi vine sa intru aici si sa vars temeri si lacrimosenii. Mie imi pare ca ea face progrese...merge zdravan dar numai tinadu-se de mobila. In sfarsit are 4 dinti. Are o perioada in care mananca de la f. prost in jos. Are...tineti-va bine...7.900kg. Matza amarata. In skimb e tare pupacioasa. Vine si se catara ca o maimuta sa ne tzocaie. Musca ingrozitor cu coltisori de lupusori. Si spune multe cuvinte. Stiesa faca turn din 3-4 cuburi si se joaka cu jucarele d-alea de tre sa le puna in formele lor (adica stie cum sa le puna.)

Am urat colectiv de bine la capsunele-n scutecele de mai iunie 2007. Anu' trecut pe vremea asta ne bucuram si noi de migratia la scutece.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Delia, LA Multi Ani !!!!
A.C, sa-ti traiasca printesa, sa fie cuminte si sanatoasa si numai bucurii va doresc!

Mergi la inceput