Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 31
oana.iat spune:
La multi ani, Petra!!!!
La multi ani, Paul!!!
La multi ani tuturor celorlalti sarbatoriti ai zilei!!!!
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!
oana.iat spune:
Carmina, felicitari!!!
Sanatate multa iti doresc si optimism!!!
Papadie, mai consulta si alt medic sa mai vezi o parere. Nu intra in panica!
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
...
La multi ani, Paul!!!
...
Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
Multumim

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Oana, am vazut pozele de la un an, tare frumoasa e Alexandra, si are un parutz asa lung 
Majoritatea bebeilor pe care i-am vazut in ultimul timp seamana mai mult cu tatal - la Alexandra tare mi-e greu sa-mi dau seama... e mai mult un amestec (tare reusit) intre trasaturilor ambilor parinti![]()
Sa va creasca mare si sanatoasa 
Oana Rusu - mamica de
oana.iat spune:
Multumesc, Oana!!
Multumnesc de aprecieri, esti singura care s-a uitat si la pozele noastre. Toata lumea zice ca Alexandra seamana cu tati, dar e un amestec, exact cum ai zis tu.
Cine ne trece la un capitol nou? Eu una nu stiu....![]()
adriana spune:
LA multi ani, Paul, la multi ani Petra
Sa fiti sanatosi si cumintei
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
DANUTU spune:
quote:uite oana ca ne uitam si noi la foto cu alexandra!e frumusica foc cretzuca!seamana cu voi!si voi suntetzi frumosi!va uitatzi si voi la ale noastre?http://s196.photobucket.com/albums/aa137/cezar_1234/si pitica mea a inceput abia acum sa mearga(si ea e pe 17 mai)puturosica a fost fata de fratiorul ei.
Multumesc, Oana!!Multumnesc de aprecieri, esti singura care s-a uitat si la pozele noastre. Toata lumea zice ca Alexandra seamana cu tati, dar e un amestec, exact cum ai zis tu.
Cine ne trece la un capitol nou? Eu una nu stiu....
camelia.t spune:
Oana lui Alexandra si eu m-am uitat la poze, problema e ca daca nu raspund in momentul ala, gata, nu mai scriu deloc.De fiecare data ma uit la tot ce se posteaza si la toate pozicile.Cu scrisul stau insa ff prost...dar cu 2 strumfi pe langa mine sper da aveti ingaduinta.
Sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa, ca frumoasa e deja!Ii sta ff bine in verde....dar si in rosu!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by adriana
LA multi ani, Paul, la multi ani Petra
Sa fiti sanatosi si cumintei
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Asa-asa!!!! Multumim de urare

Si mai vrem tare mult sa pupam pe Petra

! Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Multumesc, Oana!!Multumnesc de aprecieri, esti singura care s-a uitat si la pozele noastre. Toata lumea zice ca Alexandra seamana cu tati, dar e un amestec, exact cum ai zis tu.
Cine ne trece la un capitol nou? Eu una nu stiu....
Oana si eu am ajuns tarziu sa ma uit... si mi-am amintit ca nu m-am tinut de promisiune si n-am pus poze de la 1 an....
Da' vine si vremea aceea
Oricum, daca tot am inceput a pupa fete, mai
am o data pe Alexandra - ziua ei precis n-o uit ca-i si ziua mea PS initial ma gandeam ca seamana cu tatal ei, da' nu-i asa, in poze cel putin se vede ca are ceva in partea de sus a fetei ce seamana bine cu tine
Oana Rusu - mamica de